Mrb canım konularının hepsini okudum şuan senin yaşadığını yaşayıp evli olan bir çok insan var kimisi belki kafaya takıyor kimisi takmıyor değmeyen bi insanla bu deneyimi yaşamak insanı iki kat daha fazla yıpratıp vicdan yaptırıyor sanırım ama Allah biliyor içindekileri düşündüklerini ne kadar pişman olduğunu biz bu dünyaya imtihan için geldik bu konuda da nefsine yenik düşmüş say kendini tövbe et otur secdeye ağla ama kimseye anlatma ne dostuna ne akrabana sen anlattıkça bu yara daha da büyücek parçalancak tüm bedenini saracak. o adamı aklına bile getirme facede kenardamı çıkıyor engelle onunla ilgili olan herkesi engelle inan bunlar iyi gelecek sana.
Bunu senle paylaşmak istedim;
İşlenmiş olan günahları bir başkasına anlatmama konusunda Peygamberimizin ciddi bir uyarısı vardır. Buyururlar ki:
"İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın gece kötü bir iş yapıp, Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:
"Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım" demesi açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah'ın örttüğünü açarak sabahlıyor."
Bunu senle paylaşmak istedim;
İşlenmiş olan günahları bir başkasına anlatmama konusunda Peygamberimizin ciddi bir uyarısı vardır. Buyururlar ki:
"İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın gece kötü bir iş yapıp, Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp:
"Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım" demesi açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah'ın örttüğünü açarak sabahlıyor."