• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim neden agladigimi bilmiyor ikigundur yine depresyon...nezaman biticek bu aci:((

hiç canını sıkma,vicdan azabını bukadar yoğun yaşaman bile bundan sonra acını hafifletsin.Hata biz insanlara mahsus,birçok insanın hatası olmuştur ama önemli olan hatadan ders çıkarmak.Artık düşünme bunları canım,geçmişi unut geleceğe bak.Eşinle mutluluğunuzun buşekilde etkilenmesine izin verme..

Psikolojik durumunuz çok çok kötü en kısa sürede bir piskiyatri bölümüne gidin psikolog demiyorum çünkü intihardan bahsediyorsunuz.. Obsesif haldesiniz biz ne dersek diyelim size işlemeyecek duvara çarpıp dönecek sözler, o yüzden en kısa sürede yardım alın..

Ey Allahim,

bu ne bicim bir sozdur boyle. Hem de hamileyken. Sen boyle olmaya ve dusunmeye devam edersin yazik olur o zavalli cocuga.

En çok çocuğumu düşünüyorum ona iyi bir anne olamamaktan korkuyorum hemde çok korkuyorum :(( demin yatağın içinde dönerken çok hızlı birsekidle ani döndüm ve bir sertlik hissettim bebeğe bsey olmuş gbi çok kötü oldum ona bsey olsun istemiorm onuda esime haketmiorm Diorm ama bu neden benim başıma geldi dye sorguluyorum kendimi çok neden arkadaslarimin değil tabiki onlarında olmasında dün o arkadasim o konuyu açtı mesela neden ben dedim bunlar benim başıma geldi ??

Ne sevmesi allahaşkına tiksiniyorum diyorum seviyorsun diyorsunuz ısrarla ?? Ben esimi çok seviyorum ve ondan ayrı olduğum zaman nefes alamıyorum ruyamda gordum dün arkadaşlarla konustuklarimiz aklıma geldi ve agladim sanki esim hissetmiş gbi ona o konular açılınca bile ıhanet etmişim gibi geldi...eşimi sevmesem neden evleneyim de bu acilari bu vicdan azabini cekeyim ki çok zor şartlar altında evlendik maddi manevi olarak nelere gogus gerdik

tamam arkadaşım sevmiyorsan sevmiyorsundur
dışardan bakınca böyle anlaşılabiliyor
psikolojik yardım al yada eşine itiraf et o zaman geçer

Tövbe tovbe

hamilsiniz bebek bekliyosun gecmise takılma kurcalama ve bebegine odaklan sen kendi ruh halini duzelt annelik zor.zaten yakinda bebek dogunca kafani kasicak vaktin olmayacak cocuk gelisimi bebek bakimi gibi kitaplar al oku derim en azindan kafan mesgul olur .madem edki arkadaş larin gecmisi hatırlatıyor gorusmemen en iyisi

Cnm daha önceki kpnularınızıda okumuştum ama ilk defa yazıyorum.. Lütfen ama lütfen artık bebeğinize bunu yapmayın yazık onu bukadar strese sokmayın negüzel eşiniz sizi seviyo siz onu geçmişi unutun artık silin. Herkesin geçmişinde yaşadıkları şeyler var ama bence siz çok abartıyosunuz yada eskiyi unutmak istemiyısunuz hala o adama aşıksınız.. Ama inş en kısa zamanda kalbiniz ferahlar ve bu bunalımdan kurtulursunuz.. sağlıcakla kalın

öbür konun çok uzamış sayfa sayfa herkes neler yazdı ama sen hala aynı yerdesin psikoloğada gitmiyorsun ne desek sen kurtulamıyorsun böyle olmaz ya itiraf et yada doktora git

Psikolojik durumunuz çok çok kötü en kısa sürede bir piskiyatri bölümüne gidin psikolog demiyorum çünkü intihardan bahsediyorsunuz.. Obsesif haldesiniz biz ne dersek diyelim size işlemeyecek duvara çarpıp dönecek sözler, o yüzden en kısa sürede yardım alın..

Esim hiçbseyin farkında deil iç dünyamda kendi içimde yastığa başıma koyunca düşünuyorum bunlari sabah uyanınca yada bi evlilik konusu gecince..Bugun bir komşuya gittik benim sakiza karşı tiksinmem var obsesif oldgmu ilk ozaman anlamistim ama normal bir tiksinme deil...Orda komşunun çocuğu down sendromlu geldi beni sevdi göbeğime falan dokundu sonra sakız çiğnedigini farkedince ondan uzaklastim...ne fayda sakizi ellerine sürdü sonra kabanima alelacele kalktım ordan direk makinaya attim kabani..çocuğa bsey dyemem seviyordu beni bende sevdim ama sakiza karşı igrenme var ışte ki bulaşması elinde yoktu elini ağzındaki sakiza sürdü sonra bana surdu dye agladim bu yuzdn çok şey atmisimdir sakız bulaştı dye kabani atamadim ama nasıl gycem blmiorm ( :(ordan geldim ağlamaya başladım içim okdr kötü olduki dün arkadasmla konstklrm bugün sakız olayi sonra uyudm rüyamda kocami gordum uyandım aradim sesini duydum yine ağlamaya başladım :(

sizde hormonlar alt üst olmuş heralde hamilelikten yeter ama toparlanın ve çocuğunuza iyi bakın ve farkındamısınız bebğinizi nekadar etkilediğinizi o sizi hislerinizi hissediyor ve ilerideki psikolojisinide siz belirliyorsunuz.yani anne hamileyken ne yaşarsa ruh hali neyse bebekte onu yaşarmış.ve unutmayınki dünyada insanlar ne sorunlarla uğraşıyorlar suriyede bebekler açlıktan soğuktan ölüyolar bunları göründe biraz şükredin

Son düzenleme:
En çok çocuğumu düşünüyorum ona iyi bir anne olamamaktan korkuyorum hemde çok korkuyorum :(( demin yatağın içinde dönerken çok hızlı birsekidle ani döndüm ve bir sertlik hissettim bebeğe bsey olmuş gbi çok kötü oldum ona bsey olsun istemiorm onuda esime haketmiorm Diorm ama bu neden benim başıma geldi dye sorguluyorum kendimi çok neden arkadaslarimin değil tabiki onlarında olmasında dün o arkadasim o konuyu açtı mesela neden ben dedim bunlar benim başıma geldi ??

Simdi asil derdini anladim canim. Seninki kadare neden diye sormakmis. Ama bak, gormussundur Suriyede iskence goren kucuk cocuklarin resimlerini. O insanlarin basina neden geldi diye onlarda soruyolardir deyil mi ama. Goruyorsunki bizim basimiza gelenlerden bin bir kat daha kotu seyler her an insanlarin basina geliyor dunyanin heryerinde. Biz cok sansli insanlariz basimiza gelen bu seylere ragmen. Sen de dunyanin en sansli ve hatta afrikadaki insanlarla karsilastirirsak en zengin insanlarindan birisin. Basina gelen sey olmus ve bitmis. Artik yapilacak hic bir sey yok. Ve senin yasadiklarinin kimseye zarar verdigini yada verebilecegini dusunmuyorum ben. Ama sen bu gidisle bu davranislarinla zaten zarar vericeksin kendine ve cevrene. Bu arabesk ruh halinde kalmaya cok alismissin, ve cikamiyorsun. senin sorunun bu. Biraz cevrene bak, ve sayili sansli insanlardan oldugunu hatirla. Ve agir olucak ama gercekten de sacmalamayi birak artik, cocuguna konsantre ol. Onemli olan senin yasadiklarindan sonuc cikartip ilerde cocuguna iyi bir anne olman.

Ama aglamaya devam ediceksen de yapilacak hic birsey yok, aglamaya kendi kendine devam et.

tamam arkadaşım sevmiyorsan sevmiyorsundur
dışardan bakınca böyle anlaşılabiliyor
psikolojik yardım al yada eşine itiraf et o zaman geçer

İtiraf edersem bebegi sevmez diye korkuyorum yoksa söylesem ve beni bebek doğduktan sonra oldurse bile resmen kurtulmus olucam bu hayattan ama onun hayatini mahvetmek istemiorm Bebegime kiyamiorm

öbür konun çok uzamış sayfa sayfa herkes neler yazdı ama sen hala aynı yerdesin psikoloğada gitmiyorsun ne desek sen kurtulamıyorsun böyle olmaz ya itiraf et yada doktora git

Itiraf edicek te ne varsa artik. Esi olmadan once hersey olmus ve bitmis. O zaman yasadigi seyin su anki evliligine de etkisi yok. Bosu bosuna hem kendine, hem esine, hem cocuguna zarar vericek.

İtiraf edersem bebegi sevmez diye korkuyorum yoksa söylesem ve beni bebek doğduktan sonra oldurse bile resmen kurtulmus olucam bu hayattan ama onun hayatini mahvetmek istemiorm Bebegime kiyamiorm

Emin ol sana kotek te fayda etmez bence. Hala olmekten bahsediyorsun. Senin kuvvetli antidepresanlara ihtiyacin var arkadasim. Hele dogum sonrasi daha kotu olabilirsin bak.

Senin tek gercegin aşkın ve ömrün bebegin olmalı

Esim hiçbseyin farkında deil iç dünyamda kendi içimde yastığa başıma koyunca düşünuyorum bunlari sabah uyanınca yada bi evlilik konusu gecince..Bugun bir komşuya gittik benim sakiza karşı tiksinmem var obsesif oldgmu ilk ozaman anlamistim ama normal bir tiksinme deil...Orda komşunun çocuğu down sendromlu geldi beni sevdi göbeğime falan dokundu sonra sakız çiğnedigini farkedince ondan uzaklastim...ne fayda sakizi ellerine sürdü sonra kabanima alelacele kalktım ordan direk makinaya attim kabani..çocuğa bsey dyemem seviyordu beni bende sevdim ama sakiza karşı igrenme var ışte ki bulaşması elinde yoktu elini ağzındaki sakiza sürdü sonra bana surdu dye agladim bu yuzdn çok şey atmisimdir sakız bulaştı dye kabani atamadim ama nasıl gycem blmiorm ( :(ordan geldim ağlamaya başladım içim okdr kötü olduki dün arkadasmla konstklrm bugün sakız olayi sonra uyudm rüyamda kocami gordum uyandım aradim sesini duydum yine ağlamaya başladım :(

Öncelikle yaşadığınız hissettiğiniz normal değil bunu kabullenin, herkes evlenmeden önce bir şeyler yaşar yaşıyor.. Tüm insanlar siizn gibi düşünse sağlıklı insan kalmaz.. Siz yaşadıklarınızdan normal bir insandan daha fazla etkileniyorsunuz bunu düşünün ve ona göre bir çözüm istiyormusunuz karar verinn..

Emin ol sana kotek te fayda etmez bence. Hala olmekten bahsediyorsun. Senin kuvvetli antidepresanlara ihtiyacin var arkadasim. Hele dogum sonrasi daha kotu olabilirsin bak.

Çalışırken ve hAmile deilken bukadar kötü deildim smdi en kötü anlarimi yaşıyorum ikigun geçti huzurluyum sanıyorum sadece duami tovbemi ediyorum ama üçüncü gün bişey oluyor en başa dönüyorum..bebek hazrliklri kitaplar gelişim ile ilgili nette siteleri okuyorum amA byerden sonra aynie

Çalışırken ve hAmile deilken bukadar kötü deildim smdi en kötü anlarimi yaşıyorum ikigun geçti huzurluyum sanıyorum sadece duami tovbemi ediyorum ama üçüncü gün bişey oluyor en başa dönüyorum..bebek hazrliklri kitaplar gelişim ile ilgili nette siteleri okuyorum amA byerden sonra aynie

buna bir yandan da vesvese hastaligi diyebiliriz o zaman. Ama kesinlikle piskolojik yardim alman sart senin. terapi alman lazim bence. Eyer yapamiyorsan, bu konu aklina ne zaman gelse hemen kendine bir ugras bul ve bu senin cok dusunmeni onler. Yoksa bu genc yasinda boyle sacma birsey yuzunden iyice ruh sagligini bozup cocuguna hic faydali anne alamicaksin

Öncelikle yaşadığınız hissettiğiniz normal değil bunu kabullenin, herkes evlenmeden önce bir şeyler yaşar yaşıyor.. Tüm insanlar siizn gibi düşünse sağlıklı insan kalmaz.. Siz yaşadıklarınızdan normal bir insandan daha fazla etkileniyorsunuz bunu düşünün ve ona göre bir çözüm istiyormusunuz karar verinn..

Çözüm istiyorum kendimi çok güçlü hissettiğim anlarda oluyor ama bıran bişey oluyor ve tüm gücümü kaybediyorum.sakız olayından bile anlamissinzdr bütün vücudum ttriiyor igreniyorum annemde biliyor sakiza olan durumu nekdr üzüldü keşke gtmeseydik falan dedi bütüngun sakız olayi çıkmadi aklımdan :(

Pınarcım, güzelim yapma ne olursun... Bak hayatını kurdun, evliliğini yaptın, bebeğin de geliyor... Bırakmalısın geçmişi artık, bebeğine odaklan olur mu güzelim? Bu saatten sonra konuşmanın gerçekten faydası yok, hayatını dağıtırsın... Hiç ama hiç gerek yok canım.

Her şey nasip derler ya, senin de nasibin bu küçük ve güzel aile işte... Lütfen geçmişe takılarak yaşama birtanem. Eşinin, bebeğinin sana ihtiyacı var. Tamam bir hata oldu ama şimdiki hayatına sürükleme onu lütfen... Zararı en başta sana canım.

buna bir yandan da vesvese hastaligi diyebiliriz o zaman. Ama kesinlikle piskolojik yardim alman sart senin. terapi alman lazim bence. Eyer yapamiyorsan, bu konu aklina ne zaman gelse hemen kendine bir ugras bul ve bu senin cok dusunmeni onler. Yoksa bu genc yasinda boyle sacma birsey yuzunden iyice ruh sagligini bozup cocuguna hic faydali anne alamicaksin

Başka şeylerle uğraşmayı deniyorum ama gene aklımda hep o.kendime lohusa pijamaya almaya çıktım mesela eşimin kredi kartiyla içimden hemen ben bunu haketmiyorum bu onun parası ben ona layık değilim geçiyor pijama seçerken elimde deil :( oysa benim daha çok maddi emegim geçmiştir eşime borçlari kapatmada vS ama onun hic haketmedgni düşünmedim iddia da kaç milyon para kaybetti mesela üzüldüm tabi ama yinede onun hakkı ben asla haketmem dye düşünüorm delirdim sanki mantıklidusununce herseyi Biliorm ama bu düşüncelere mani olamiorm bebekten sonra tedavi olacagim ama ise yarammasndan çok korkuyorum veyuzyuze anlatmak zor olcak

Back