Eşim ne anlatmak istiyor?

Eachey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
5
-2
Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var Olayı özet geciyorum.

Evliyim, evlenince kedimi de yanimda getirmistim. Eşim çalışıyor, ben çalışmıyorum. Bana memleketimi gormeye gitmemi teklif etmisti onlari özlemişsindir demisti. Ben de kabul ettim ozlemistim. Gunleri belirleyip bilet aldim. Kediyi giderken goturmemi istemedi. Ona arkadas olsun diye yaninda kalmasını istemisti. Ben de cok sevdigi icin ona guvenip bırakıp gittim (gitmez olaydim).

Gittigimden beri keyifliyim mutluyum ozlemisim. Esimle görüntülü konusuyoruz kedinin yaptigi yaramazliklari sikayet ediyor. Bir degil iki değil her gun cocuk gibi mızmızlaniyordu. 2 saat sonra da sorun yok çok iyiyiz hosuz diyordu. Bir bakiyorum nefret ediyor kufurler söylüyor, bir bakiyorum ondan cok seven yok kedoyu.

Kediyi çok seviyorum onsuz yapamam iyi ki var diyorken bir bakiyorum ondan nefret ediyorumlara ve küfürlere dönüşüyor. Sonra tekrar seviyorum diyor. Hangi soyledigine inanacagimi sasiriyorum gercekten.

Gelip aliyim diyorum, almamami kendisini sakinlestirdigini soyluyor. Ertesi gün gelip almami dayanamadigini soyluyor

Bir daha giderken götürucem yanimda dedigim zaman. Evet götür istemiyorum. 2 saat sonra hayır götürme seviyorum şeklinde yine tutarsiz davraniyor.

Kedim de normalde benim yanimda çok sakin. Ben yokum diye sanirim suan meydani bos bulmus bir halde sakinlesmiyormus.

Artık en son konusmada yine kedime sinirliydi kediye de bana da kufretti. Kalbinin sıkıştığıni ve onu anlamadigimi söyledi. Bileti erkene almami istedi. (Yarın alma gerek yok demezse istedi).

Bu durum duygularimi mahvetti kizlar keske en basinda yanima alsaymisim dedim. Sizce neden böyle yapiyor?
İçimden diyorum bir kediyle baş edemeyen adam ileride nasil çocuk bakacak?

Seni özlediği için sinirini kediden mi çıkartiyor ? Hani trklif etmiş ama gitmem demeni mi bekledi acaba ? Eşine güzel bir konuşma yap.

Kedinizin cinsi nedir?
Bence kedinin suçu yok, eşiniz dengesiz .

Kedinizi bu adamla aynı evde bırakmayın. Anne - babanız kedinizi sahiplenmek istemez mi ? İnşallah kedi iyidir.

Hayvana merhameti olmayanın insana da merhameti olmaz. Eşinizi gerçekten tanıdığınıza emin misiniz ?

Kaç yaşında eşiniz? Hiç şenlik görmemiş gibi alt tarafı hayvanın temel ihtiyaçları ile ilgilenecek, bildiği hayvan ve kendi evi. Dramatize etmiş

Eşiniz kendi ne yaptığını daha anlamamış bi öyle bi böyle dengesiz hareketler... Siz biz hiç anlamayız yorulmaya değmez jsjsjsjs
Kediye acıdım.

Bu olaylar kaç gün içinde oldu?
Kediyi gelip alayım demişsiniz sonra geri mi dönecektiniz?
İlk defa bir evcille baş başa kalıyorsa ve o kedicik sizden ilk defa ayrı kalıyorsa anlaşamamış olabilirler bazı zamanlar.Tabii nefret vs söylemleri çok sert ve ters.
Baba nasıl olacak kısmı ise farklı bir durum aslında.
Siz de mesela bebeğiniz olsa bırakıp gider miydiniz sanmam ordan anne babalığa bağlamak olmamış.
Ha bence bağlanabilir ama başta sizin yaptığınız davranış bağlanmıyor.
Ailesine gezmeye giderken bebeğini bırakmaz kimse ee kedisini de bırakmamalı çünkü o size bağlanmış ve sizin sorumluluğunuzda bir canlı.
Yer değiştirmeyi de bağlandığı insandan uzaklaşmayı da sevmez.

Kediye tahammül edememiş olabilir ama sana yansıtmadı hatta küfürler etmesi hoş mu ? Doğru mu ? Bu zamana kadar başka dengesizlikleri oldu mu ? Sadece bu durum mu ?

Valla aynısını yazacaktım adam bariz hasta ve manyak, max 4 kglık bir canlıya küfürler eden, tahammül edemeyen adam net şekilde kafadan sakattır. Apacaip bir konu, yarına bilet alır hayvanı kurtarırdım.

Siz varken kediye nasıl katlanıyor numarası yapmış ki? Sizin yanınızda kediniz sakin olabilir ancak bunun eşinizle alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü hayvanlar hisseder. Boşa değildir yaramazlıkları. Hiçbir zaman eşinizle yalnız bırakmayın bu kadar öfkelenen insan sadece küfürle kalmaz bence.

Valla aynısını yazacaktım adam bariz hasta ve manyak, max 4 kglık bir canlıya küfürler eden, tahammül edemeyen adam net şekilde kafadan sakattır. Apacaip bir konu, yarına bilet alır hayvanı kurtarırdım.
İnşallah öyle yapar şu konuyu okuyan herkes bu adamda bi sorun olduğunu anlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…