Eşim ne anlatmak istiyor?

Koca değil feriştahı olsa kedimi bu adamla yalnız bırakmam, evinize dönün
Ortalık bu haldeyken orada olmamanız kabahat zaten, küfür eden bağıran çağıran adam şiddette uygular çabucak evinize dönün evladınıza sahip çıkın

Ruh hastası mı, hasta filan denilmesini anlarım da hastalık adını hakaret olarak kullanmak, üç beş satırlık yazıda gördüğü tutarsızlığa tanı koymak gerçekten olacak iş değil. Kullandığınız dil, damgalama dili bunun farkına varmanızı temenni ediyorum.

Kedi hırsını adamdan nasıl alıyor olabilir, miyav miyav mı yapmış terbiyesizzz

Cocuktan ziyade bu adamin aklinda bir sorun oldugunu dusunurdum ve hayvana zarar verebilecegini (belkide verdi dövdü muhtemelen) dusunup dönerdim kendim de boyle biriyle evli kalma konusunu düşünürdüm. Bence kalmayin.
Eşimle 10 yillik evliyiz çokta guvenirim, güven sorunu yaşatacak bir sey gecmedi aramizda ama durduk yere bana sen bir annenlere git ozelmişsindir dese noluyor derim yani.

Daha konunun basinda sen bir git kediyi de bana birak demesini okudugumda altindan boyle bir sey cikacagini tahmin ettim kesin hincini almstir kediden.
Ilerde cocukta döver, sizi de döver boyle biri.

Bu adama çocuk yapılmaz zaten sana da bebeğe de zindan eder hayatı. Kediye katlanamayan adam bebek ve lohusa seni çıldırtır

Kedi hırsını adamdan nasıl alıyor olabilir, miyav miyav mı yapmış terbiyesizzz
Dolap aynalarını tırmalayıp ses yapiyormuş. İlgilenmezsen masalara çıkıyor monitör, tv vb ekranlari tirmaliyor surekli miyavliyormus.
Oyun oynayip, ödül mama, yaş mama verip sevdikten sonra yine aynı şeyleri yapmaya devam ediyormus. Yani oturtmuyormus

adam neresinden bakarsan tutarsız ve dengesiz. sakın bu adamla çocuk yapayım deme. ayrıca saygısız da, küfür etmek nedir?

Ben evcil hayvan besleyemem. Dokunamıyorum da ama çok seviyorum. Çok sevimliler. Ama yerinde duran sakin bir hayvan ne yapabilir ki? Mamasını ver. İlgilen. Kendi işine gücüne bak.
Bence kocan normal değil. Kedi en fazla masanın üstünde gezer. Hele sana küfürler etmesi vs. Hiç normal değil. Kediye de üzüldüm. Belki de korkuttu onu. Genelde ( köpek hariç. Sağı solu belli olmayabiliryor) kedi korkunca hırçınlaşır.
Anlam veremedim. Ama bu konuyu Kesinlikle çözün.

Ama kedi besleyen bunu bilmeli. Demek ki sen gidince boşluğuna düştü. Saçma yani eşinin yaptıkları.

Bu hikayede birtek kediye üzüldüm

Eşiniz de utanmadan bunun için hem küfür ediyor hem de şikayet ediyor

Eşiniz size küfür etmiş sizin derdiniz ne

Kediye küfür ettiğini kedinin asıl sahibine anlatabilme durumunu gerçekleştiren insanın kendisini kızdırınca kediye fiziksel şiddet uygulama ihtimali yüksektir. Yapmıştır demiyorum görmedim ama yüksektir.
Rica ediyorum hayvan bakımı konusunda tecrübesiz olan ve tahammülü olmayan insanlara kocanız dahi olsa bir daha asla emanet etmeyin.

Konu sahibi ve kocası gayet birbirlerine uygunlar bence o kediye çok üzüldüm 2 gündür 1 sefer konusuna yazmış gelip bakıp anca emoji bırakıyor bazılarıda boş boş yazıyor her zamanki gibi kedi sahipleri bilmem ne diye aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…