- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Zaman zaman ben de evimde tek kalırım. Ama bu uygub bir durum değil.
Evde tek başımayken banyoda kayıp düştükten sonra buna karar verdim.
Evinize de gidip gelirsiniz. Ailenize de gidersiniz. Siz nasıl bilirseniz öyle yapmalısınız.
Eşinizin ısrarını anlayamadım açıkçası. Ailenizle kalmanizin ona ne zararı var?
Zaman zaman ben de evimde tek kalırım. Ama bu uygub bir durum değil.
Evde tek başımayken banyoda kayıp düştükten sonra buna karar verdim.
Evinize de gidip gelirsiniz. Ailenize de gidersiniz. Siz nasıl bilirseniz öyle yapmalısınız.
Eşinizin ısrarını anlayamadım açıkçası. Ailenizle kalmanizin ona ne zararı var?
Evle evli zannediyor galiba eşiSizin annenizde kalmanız evli olmanızla ne alakası var.
Kendi ailesine laf gelebilir diye kafasında kurdu sanırım, işte gelin gitti vs vs. Elalemin teoride diyecekleri sınırsız biliyorsunuz, pratikte herkes kendi işinin başında.
Haklisiniz.Bunu gectim ailesinin etkiledigini dusunuyorum o daha da cildirtiyor benim aptalligim cok anlayisli davrandim simdi boyle olduKendi kalacağınız yere kendiniz karar verirsiniz. Eşiniz nasıl gitme sikliginizi bile ayarlayabiliyor? Derdiniz eşinizin bu cüreti olmalı bence
Siz demeseniz bin sene düşünürdüm de aklıma gelmezdi. Teşekkür ederimKendi ailesine laf gelebilir diye kafasında kurdu sanırım, işte gelin gitti vs vs. Elalemin teoride diyecekleri sınırsız biliyorsunuz, pratikte herkes kendi işinin başında.
Bugün sen onun dediğini yaparsın, yarın o senin istediğini yapar. Evlilik böyle bişey. Zıtlaşarak ya da inat ederek bi yere varılmıyo emin ol, sonu huzursuzluk oluyo.Evet biraz da bu beni uzuyor bende
Neden bu kadar sert tepki verdiniz anlamadim.
Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ister istemez her gun gorusuyoruz zaten.Bu yuzden bile istemiyor oldugunu dusunuyorum.Neden ben idare ediyorum ki o etse ne oluyor yeteri kadar anlayisliyim zaten
Evle evli zannediyor galiba eşi
Simdı anlasıldı, senın evınde kalman onun ailesiyle kalmam demekmıs zaten,. altlı ustlu oturuyorsunuz eşiniz tam bir cakal.Iste konu biraz da bu sanirim.Cok soyledim ailenle gorusmene laf edemem sende edemezsin diye ki ailesi hemen alt katimizda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?