Eşim mi askerlik yapacak ben mi ?

Zaman zaman ben de evimde tek kalırım. Ama bu uygub bir durum değil.

Evde tek başımayken banyoda kayıp düştükten sonra buna karar verdim.

Evinize de gidip gelirsiniz. Ailenize de gidersiniz. Siz nasıl bilirseniz öyle yapmalısınız.

Eşinizin ısrarını anlayamadım açıkçası. Ailenizle kalmanizin ona ne zararı var?

Eşinizin bu konuda karışmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum, izin ister gibi sormanız hata olmuş. Siz iki haftayı geçirmem diyin, ama sık sık da ailenizin yanına gidin, dönünce kayınvalideye de uğrayın.

Kendi ailesine laf gelebilir diye kafasında kurdu sanırım, işte gelin gitti vs vs. Elalemin teoride diyecekleri sınırsız biliyorsunuz, pratikte herkes kendi işinin başında.

Evliymisim evim varmis ev bos durmasinmis bahaneler iste ben annesinin etkiledigini dusunuyorum bundan dolayı da israr ediyorum annesine gore hareket edecek değilim

Kendi ailesine laf gelebilir diye kafasında kurdu sanırım, işte gelin gitti vs vs. Elalemin teoride diyecekleri sınırsız biliyorsunuz, pratikte herkes kendi işinin başında.

Aynen kesinlikle etkileniyor bunlardan bende sinir oluyorum ben seni adam yerine koyup soylemisim sende saygi duy kimseyi karistirma ama yok

Kendi kalacağınız yere kendiniz karar verirsiniz. Eşiniz nasıl gitme sikliginizi bile ayarlayabiliyor? Derdiniz eşinizin bu cüreti olmalı bence
Haklisiniz.Bunu gectim ailesinin etkiledigini dusunuyorum o daha da cildirtiyor benim aptalligim cok anlayisli davrandim simdi boyle oldu

Bugün sen onun dediğini yaparsın, yarın o senin istediğini yapar. Evlilik böyle bişey. Zıtlaşarak ya da inat ederek bi yere varılmıyo emin ol, sonu huzursuzluk oluyo.
Huzursuz olmama taraftarı olduğum için tolere etmeni tavsiye ediyorum. Benden söylemesi, tercih senin.

Iste konu biraz da bu sanirim.Cok soyledim ailenle gorusmene laf edemem sende edemezsin diye ki ailesi hemen alt katimizda.
Simdı anlasıldı, senın evınde kalman onun ailesiyle kalmam demekmıs zaten,. altlı ustlu oturuyorsunuz eşiniz tam bir cakal.
Insallah boyun egmezsınız

Niye böyle bir konuyu konuştunuz ki simdiden.Kocaman kadinsiniz,o zaman geldiğinde canınız evde kalmak isterse kalırsınız,annenize gitmek isterse gidersiniz.Bunu eşle önceden plan program yapmaya gerek var mı ? Sonuçta o olmayacak.Onu etkileyen hiç bir durum yok.Bu yüzden belki fikrini söyleyebilir ama kural koyamaz.

Durumun tersi olsaydi,kendisi full annesinde kalırdı muhtemelen. Sizin bu konuda "annene gitme,evde kal,sen evlisin" deme hakkiniz olurmuydu bir düşünün.

Düşünceli bi koca olsa evde kal demez aksine ailene git tek kalma aklım kalır falan der
İnadına gitmiceksin falan demesi çok tuhaf
Ki sen onun eşisin evcil hayvanı değilsin
Eşin çok değişik

Ben yokken bunalma ne istiyorsan onu yap demesi gerekirken ısrarla annenize göndermemesini haklı bulmam.
Üstelik kayınvalidelerle aynı binadaymışsınız.
Ben olsam giderdim istiyorsam, onu da razı ederdim, ederdim bir şekilde. Bu kadar da karışamaz.

Benim eşim 28 gün bedelli askerlik için gitti.Ben demeden o evde tek başına sıkılırsın ailenin yanında kal istersen dedi.Çok da güzel oldu benim için.Eşinize evde tek başına sıkılacağınızı söyleyin.Derdinizi tatli tatlı anlatirsaniz sıkıntı kalmaz sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…