İnsanın kendi evi varken başkasının (annesi bile olsa) evinde kalmak istemesini anlayamıyorum.
Evlenecek kadar büyümüş bir kadının evinden nasıl uzun süreler uzak kalabileceğini anlayamıyorum.
Bir kadının bulunduğu yerde sosyal çevresi yok mudur? Alıştığı bir market, yürüyüşe gittiği bir park yok mudur? Eşiniz Allah korusun ölse tek başınıza yaşayamayacak mısınız?
Siz bir bireysiniz. Büyümüş, kocaman, evlenme sorumluluğu almış bir kadın. Evinizde neden kalmıyorsunuz anlayamıyorum.
Evimde kalırdım niye anne evi?
Evim de kalabilirim tabi ki ama gecici bir sure oldugu icin ailemle vakit gecirmek istiyorum
2 ayda bir gitmek size yetmeyecek mi?
Kesinlikle evimde kalırım.
Ama eşinizin bu konuda karışmaya hakkı var mı, bilemedim.
Evinde oturmak ne zamandan beri askerlik olmuş! Dua et anama babama git kal demiyo. Otur evinde 2 ayda bi gitmek neyine yetmiyo! Bi taraf, bi konuda ısrarcı ise üstüne gitmeyin! Azıcık idare ediverin yani dünyanın sonu değil yaa...
Kesinlikle evimde kalırım.
Ama eşinizin bu konuda karışmaya hakkı var mı, bilemedim.
öyle bir durumda bende ailemin yanina gitmek isterdim sizi cok iyi anliyorum. Evde yanliz kalmaya korkuyorum kötü bir sey yapmiyorum ki sadece sen gelene kadar ailemin yaninda kalmak istiyorum diyin.
Ben bekarken ailem bu kadar karısmiyordu bana. Kocanız sahibiniz gibi olmuş, maşallah.
Ben kendi evimde kalmak isterdim ama eşiniz sizin o yokken ailenizde ne kadar kalacağınıza karar vermemeli.
Durum tersi olsa, siz yokken eşiniz ailesinin evine gidişini sizin lafınıza göre mi belirleyecek?
Şu dönemde ailenizin yanına gitmek istemeniz mantıklı değil kusura bakmayın. 1-2 ay çabuk geçer. 2 ay sonra gitseniz daha iyi olur. 2-3 hafta evde kalınmalı bu dönemde. Sonra gidersiniz tabi eşinize bakmayın. 6 ay da sıkılır insan. Ama bu ara gitmek istiyorsanız çok yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?