• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mi askerlik yapacak ben mi ?

Kayınvalidenle altlı üstlü oturıymuşsun şimdi anlaşıldı bende diyorum neden tek kalsın istiyor sonuç olarak yine onun anasının yanındasın sana göz kulak olacak annengile gidersen rahat hareket edeceğini düşünüyo kendide yok o yüzden gidemiyosun canım sana güveni yok anasınıda bekçi dikmiş başına

Iste konu biraz da bu sanirim.Cok soyledim ailenle gorusmene laf edemem sende edemezsin diye ki ailesi hemen alt katimizda.
Siz o gittiğinde ailesiyle daha içli dışlı olacaksınız muhtemelen, tek olduğunuz için.
Ailesi laf edecek diye de istemiyor olabilir gidip bir ay kalmanızı.
Eşiniz yaptığı tamamen bencillik.
Siz onun bencilliği karşısında çokta düşünceli davranmak zorunda değilsiniz.

Kayınvalidenle altlı üstlü oturıymuşsun şimdi anlaşıldı bende diyorum neden tek kalsın istiyor sonuç olarak yine onun anasının yanındasın sana göz kulak olacak annengile gidersen rahat hareket edeceğini düşünüyo kendide yok o yüzden gidemiyosun canım sana güveni yok anasınıda bekçi dikmiş başına

Aslinda guven degil anneme giderim kalirim akli kalmaz.sorun bence de kayinvalide soyluyorum da ama kabul etmiyor annen burda o yuzden kalayim istiyorsun diyorum yok oyle bisey inan dusunmedim evde kal evlisin sen fln sacmaliyor.annen farkli sehirde olsa da boyle mi diyecektin diyorum evet diyor tabi ki yalan

Siz o gittiğinde ailesiyle daha içli dışlı olacaksınız muhtemelen, tek olduğunuz için.

Aynen bende böyle dusunuyorum annesini dusundugu kadar beni dusunmuyor iyice deliriyorum askere gidecek diye anlayışlı olmaya calisiyorum ama benim de sabrim var lafa geldi mi kimse karisamaz diyor ama eminim ki annesi etkiliyor

Aslinda guven degil anneme giderim kalirim akli kalmaz.sorun bence de kayinvalide soyluyorum da ama kabul etmiyor annen burda o yuzden kalayim istiyorsun diyorum yok oyle bisey inan dusunmedim evde kal evlisin sen fln sacmaliyor.annen farkli sehirde olsa da boyle mi diyecektin diyorum evet diyor tabi ki yalan

Sizin annenizde kalmanız evli olmanızla ne alakası var.

Oh ne güzel bu erkekler evlenince annelerinin üst katına taşınıyorlar
Ama kadın kendi ailesine gideceği zaman herkesten vize alacak.oldu paşam

Kızlar kabul etmeyin siz de su aile apartmanlarını.sonra en ufak durumlar zorunuza gider boyle

Oh ne güzel bu erkekler evlenince annelerinin üst katına taşınıyorlar
Ama kadın kendi ailesine gideceği zaman herkesten vize alacak.oldu paşam

Kızlar kabul etmeyin siz de su aile apartmanlarını.sonra en ufak durumlar zorunuza gider boyle

Aynen asla etmeyin ne olursa olsun.Hersey sıkıntı.Askerlik bitsin insallah bende çıkacağım bu evden

hayır gerekçesi neymiş ki? sanki los angeles'a taşınıyorum beni 6 ay arama demişsiniz gibi...

siz de ona -bedelli yapsaydın askere gitmeseydin, neden zamanında bedelli yapmadın, neden daha önce gitmedin askere diyin. siz evlilik içinde 6 ay yalnız kalmaya mecbur muydunuz? bu süreçte annenizde kalmanızdan ona neymiş?

ha ben olsam ben de kendi evimde kalırdım ama annemde kalmayı tercih etsem de buna karışılmasını hoş karşılamazdım.

+1
ailesinin tepkisinden korkuyordur
"kocaman kadınım kedim bilirim herhalde erde kalacağımı" diyin kestirin atın

Herkese merhaba
Eşim askere gidecek 6 ay.Ailemden 3 saat uzaklikta bir sehirde yaşıyoruz.Askerlik konusu cok dert oldu bir turlu anlasamiyoruz guzellikle konusuyorum olmuyor,kavga ediyorum olmuyor.Annemde kalayim ara ara gidip gelirim diyorum kabul etmiyor,1 ay burda 1 ay annemde kalayim diyorum kabul etmiyor.Evimde kalacakmisim 2 ayda bir anneme gidermişim oyle diyor.Gecici bir süre zaten kalsam ne olur diyorum anlatamıyorum.Ne yapacagim bilmiyorum dinleme kafana gore takil diyor bir yanim ama bir yanim da huzursuz.Yanlis mi düşünüyorum.Siz olsaniz ne yapardiniz fikirlerinizi dusuncelerinizi merak ediyorum tesekkur ederim okudugunuz için.
Bu evinde kalamayanlar ne diye evlenir ki?
Neden evinizde kalamiyorsunuz?
Böyle böyle sizi ciddiye alırlar. Yoksa her durumda sizi güçsüz görürler ve yönlendirirler. Bu iki aile için de geçerli.

Öyle dusunuyordum ama su donemde evdeyim tabiki.1 ay sonra anca gidebilirim o da zaten olabilirse
Şu izolasyon döneminden sonra isterseniz gidin. Kendi anne babanız yani ne var bunda. Gidin ama uzun süre de kalmayın. Buna karşıyım. Bir -iki gün olabilir. Sert çıkın hayır gidemezsin derse

Back