- 20 Temmuz 2019
- 1.509
- 2.756
- 133
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anama babama git dese ne olacak ki. Dua edin demişsiniz. Gitmiyorum der geçer. Benimki de demişti git istersen yalnız kalma diye gitmek istemiyorum dedim geçtim. (il dışı seyahati için) Ayrıca konu sahibi biraz ağırlığınızı koyun anne babanıza gitmek istiyorsanız gidin. Erkeğin eline vermeyin ipleri bu kadar. Baktınız büyük sorun çıkarıyor çocuk olmadan bunu da görmüş olursunuz.Evinde oturmak ne zamandan beri askerlik olmuş! Dua et anama babama git kal demiyo. Otur evinde 2 ayda bi gitmek neyine yetmiyo! Bi taraf, bi konuda ısrarcı ise üstüne gitmeyin! Azıcık idare ediverin yani dünyanın sonu değil yaa...
Ben olsam evimde kalırım ama annede kalmak neden yadırganıyor zerre anlamadım.Evli olmakla annede kalmamak ne alaka Allah aşkına. Evde yalnız kaldığımızda bir şey mi ispatlıyoruz. Evde eşim olmadığı sürece ister annemde kalırım ister evimde, ki ben olsam ben de anneme gide kalırım. Bunun ana kuzusu olmakla vs de hiçbir ilgisi de yok bence.
Sebep nedir eşiniz bu kadar takıldı bu duruma?Herkese merhaba
Eşim askere gidecek 6 ay.Ailemden 3 saat uzaklikta bir sehirde yaşıyoruz.Askerlik konusu cok dert oldu bir turlu anlasamiyoruz guzellikle konusuyorum olmuyor,kavga ediyorum olmuyor.Annemde kalayim ara ara gidip gelirim diyorum kabul etmiyor,1 ay burda 1 ay annemde kalayim diyorum kabul etmiyor.Evimde kalacakmisim 2 ayda bir anneme gidermişim oyle diyor.Gecici bir süre zaten kalsam ne olur diyorum anlatamıyorum.Ne yapacagim bilmiyorum dinleme kafana gore takil diyor bir yanim ama bir yanim da huzursuz.Yanlis mi düşünüyorum.Siz olsaniz ne yapardiniz fikirlerinizi dusuncelerinizi merak ediyorum tesekkur ederim okudugunuz için.
Niye ev yalnız kalınca korkup ağlıyor muymuş?Evliymisim evim varmis ev bos durmasinmis bahaneler iste ben annesinin etkiledigini dusunuyorum bundan dolayı da israr ediyorum annesine gore hareket edecek değilim
Tüm sayfaları okuyamadım ama, kayınvalidenizle aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Eşiniz, kendisi yokken onlarla vakit geçirmenizi mi istedi, sizin onların yanında daha güvende olacağınızı mı düşündü acaba?Herkese merhaba
Eşim askere gidecek 6 ay.Ailemden 3 saat uzaklikta bir sehirde yaşıyoruz.Askerlik konusu cok dert oldu bir turlu anlasamiyoruz guzellikle konusuyorum olmuyor,kavga ediyorum olmuyor.Annemde kalayim ara ara gidip gelirim diyorum kabul etmiyor,1 ay burda 1 ay annemde kalayim diyorum kabul etmiyor.Evimde kalacakmisim 2 ayda bir anneme gidermişim oyle diyor.Gecici bir süre zaten kalsam ne olur diyorum anlatamıyorum.Ne yapacagim bilmiyorum dinleme kafana gore takil diyor bir yanim ama bir yanim da huzursuz.Yanlis mi düşünüyorum.Siz olsaniz ne yapardiniz fikirlerinizi dusuncelerinizi merak ediyorum tesekkur ederim okudugunuz için.
Aslında annenizin yanında olduğunuzda içinin rahat etmesi gerekir.Herkese merhaba
Düşünceli bi koca olsa evde kal demez aksine ailene git tek kalma aklım kalır falan der
İnadına gitmiceksin falan demesi çok tuhaf
Ki sen onun eşisin evcil hayvanı değilsin
Eşin çok değişik
Malesef degisik dusuncesiz kendi bildigimi okuyacagim sanirim
Aslında annenizin yanında olduğunuzda içinin rahat etmesi gerekir.