• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim mi askerlik yapacak ben mi ?

Bu karar size kalmış. Eşiniz neden karışıyor. İnsanların Bazen sırf uğraşmak için olay çıkardıklarını düşünüyorum.
ailenizle falan arası mı bozuk. Başka bir durum mu var.
üzerinizde bu kadar hak talep etmesine izin vermeyin. Kendi kalacağınız yere kendiniz karar verin.

Evinde oturmak ne zamandan beri askerlik olmuş! Dua et anama babama git kal demiyo. Otur evinde 2 ayda bi gitmek neyine yetmiyo! Bi taraf, bi konuda ısrarcı ise üstüne gitmeyin! Azıcık idare ediverin yani dünyanın sonu değil yaa...
Anama babama git dese ne olacak ki. Dua edin demişsiniz. Gitmiyorum der geçer. Benimki de demişti git istersen yalnız kalma diye gitmek istemiyorum dedim geçtim. (il dışı seyahati için) Ayrıca konu sahibi biraz ağırlığınızı koyun anne babanıza gitmek istiyorsanız gidin. Erkeğin eline vermeyin ipleri bu kadar. Baktınız büyük sorun çıkarıyor çocuk olmadan bunu da görmüş olursunuz.

Şahsen burda esinizin ailesinin de faktör olduğunu düşünüyorum. Aranız nasıl bilmiyorum ama bu corona döneminde sizin ailesini desteklemenizi beklediğini düşünüyorum

Evli olmakla annede kalmamak ne alaka Allah aşkına. Evde yalnız kaldığımızda bir şey mi ispatlıyoruz. Evde eşim olmadığı sürece ister annemde kalırım ister evimde, ki ben olsam ben de anneme gide kalırım. Bunun ana kuzusu olmakla vs de hiçbir ilgisi de yok bence.

Allah başka dert vermesin :olamaz: :işsiz:

Evli olmakla annede kalmamak ne alaka Allah aşkına. Evde yalnız kaldığımızda bir şey mi ispatlıyoruz. Evde eşim olmadığı sürece ister annemde kalırım ister evimde, ki ben olsam ben de anneme gide kalırım. Bunun ana kuzusu olmakla vs de hiçbir ilgisi de yok bence.
Ben olsam evimde kalırım ama annede kalmak neden yadırganıyor zerre anlamadım.
İsteyen istediği yerde kalır.
Burda tek gariplik koca kişisinin konu sahibine ne yapacağını söyleyip baskı yapması.
Ona ne?

Esiniz askerdeyken maddi konuda kim destek olacak ? Siz calismayacakmissiniz. Belki de es ailesine bagimli oldugunuz icin bu kadar diretiyor. Annesinin babasinin borusu otuyor yani

Herkese merhaba
Eşim askere gidecek 6 ay.Ailemden 3 saat uzaklikta bir sehirde yaşıyoruz.Askerlik konusu cok dert oldu bir turlu anlasamiyoruz guzellikle konusuyorum olmuyor,kavga ediyorum olmuyor.Annemde kalayim ara ara gidip gelirim diyorum kabul etmiyor,1 ay burda 1 ay annemde kalayim diyorum kabul etmiyor.Evimde kalacakmisim 2 ayda bir anneme gidermişim oyle diyor.Gecici bir süre zaten kalsam ne olur diyorum anlatamıyorum.Ne yapacagim bilmiyorum dinleme kafana gore takil diyor bir yanim ama bir yanim da huzursuz.Yanlis mi düşünüyorum.Siz olsaniz ne yapardiniz fikirlerinizi dusuncelerinizi merak ediyorum tesekkur ederim okudugunuz için.
Sebep nedir eşiniz bu kadar takıldı bu duruma?

Ortalikta salgin hastalik var 3 saatlik yola git gel bilemedim kendi evinizde kalmak en guzeli. Ama tabi ki bunun kararini size birakmasi lazim

Herkese evinde kal evin yok mu diyenleri anlamıyorum. Kadın çalışmıyor niye bütün gün evde yalnız başına otursun tek başına yemek yapsın ki? Mis gibi ailesinin evi varken gider orda kalır hem zaman daha çabuk geçer. Eşi varken ailesiyle o kadar birlikte zaman geçirmiyordur. Eşi şimdi yok bol bol özlem giderirler. Ben yerinde olsam ailemin yanına giderdim. Ki benim eşimin mesleği askerlik, göreve gittiği zaman aileme geliyorum. Burda kız kardeşim var annem babam var hep birlikte zaman geçirip gezip eğleniyoruz. Ha çocuğum olsa, işim kursum olsa bende gitmezdim. Ama şu dönem sınava hazırlanıyorum ve böylesi işime geliyor

Burada sorun neden annesine gittiği değil bence. Ben bazen yorumlara çok gülüyorum. Kadının kocasından farkınız yok:KK70:Problem kadının istediği yerde kalmasına gereksiz karışılması. Durumu nasıl çözersin bilmiyorum ama eşinin mantığını anlayamadım. Ne bahanesi var acaba?:işsiz:

Eşime okutasım geldi konuyu.
Bizde tam tersi sizin birde bir kereye mahsus gidecekmiş. Bizde yılda 2 kez 3 ay 5 ay gidiyor. Hemen annene git. Ben rahat edemiyorum. Siz nasıl ediyorsunuz yada bize siz öğretin.
Evinizi mi benimsiyemiyorsunuz annemin evine giderim diyorsunuz yoksa tek başınıza bir hayat sürdüremiyormusunuz?

Herkese merhaba
Eşim askere gidecek 6 ay.Ailemden 3 saat uzaklikta bir sehirde yaşıyoruz.Askerlik konusu cok dert oldu bir turlu anlasamiyoruz guzellikle konusuyorum olmuyor,kavga ediyorum olmuyor.Annemde kalayim ara ara gidip gelirim diyorum kabul etmiyor,1 ay burda 1 ay annemde kalayim diyorum kabul etmiyor.Evimde kalacakmisim 2 ayda bir anneme gidermişim oyle diyor.Gecici bir süre zaten kalsam ne olur diyorum anlatamıyorum.Ne yapacagim bilmiyorum dinleme kafana gore takil diyor bir yanim ama bir yanim da huzursuz.Yanlis mi düşünüyorum.Siz olsaniz ne yapardiniz fikirlerinizi dusuncelerinizi merak ediyorum tesekkur ederim okudugunuz için.
Tüm sayfaları okuyamadım ama, kayınvalidenizle aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Eşiniz, kendisi yokken onlarla vakit geçirmenizi mi istedi, sizin onların yanında daha güvende olacağınızı mı düşündü acaba?
Yok eğer iki ailede il dışındaysa sizin orda 6 ay boş boşuna yalnız beklemeniz, ki siz ailenizle kalmak istiyorken, çok mantıksız..

Herkese merhaba
Aslında annenizin yanında olduğunuzda içinin rahat etmesi gerekir.

Kvdeyle altlı üstlü oturuyorsanız işler değişir onu neden yazmadınız

Düşünceli bi koca olsa evde kal demez aksine ailene git tek kalma aklım kalır falan der
İnadına gitmiceksin falan demesi çok tuhaf
Ki sen onun eşisin evcil hayvanı değilsin
Eşin çok değişik

Malesef degisik dusuncesiz kendi bildigimi okuyacagim sanirim

Back