Eşim mi askerlik yapacak ben mi ?

Birçok kişi kendi evin dururken niye annenin evi diye sorgulamış. Bunun o kadar çok nedeni olabilir ki ; annesiyle vakit geçirmek istemesi, evde tek kalmak istememesi, değişiklik olsun istemesi, eşi askerde diye ailesiyle kafa dağıtmak istemesi vs vs. Eşinizin neden evde kalmanızı istediğini öğrenin ve ona göre hareket edin sadece ikna odaklı konuşursanız başarılı olamazsınız.

Tatli tatli da anlattim kavga da ettim anlamiyor tek tarafli dusunuyor

Ailemle arasi iyi bi sikinti yok dedigim gibi ailesiyle ayni apartmandayiz onlarin etkisi olabilir ne kadar inkar etsede

Esiniz askerdeyken maddi konuda kim destek olacak ? Siz calismayacakmissiniz. Belki de es ailesine bagimli oldugunuz icin bu kadar diretiyor. Annesinin babasinin borusu otuyor yani

Babasiyla ortak isleri onun parasini ben alacagim bu surede

Sebep ailesi o inkar etsede yok öyle bisey desede onlarin etkiledigini dusunuyorum
Yani siz kv ile kalmak isteseniz sıkıntı yok onlar kalmak isteyince sıkıntı. Tamam aileniz sizin yanınıza gelsin

Aynen oyle su zamanlari ailemle gecirmek istiyorum cunku ilerde boyle vakit bulamayabilirim yoksa evimde de kalirim tek de yasayabilirim yani

Aynen ya tesekkur ederim yorumunuz icin,bahanesi sacma sapan seyler bu yuzden de ailesinin onu etkiledigini dusunuyorum o inkar ediyor ama bence oyle

Esin neden ailenin yanına gitmeni istemiyor onu anlamadım. Evde tek sıkılmaktansa ailenin yanına gidersin. Ben yerinizde olsam biraz ailemin yanında biraz kendi evinde kalırdım

Aileme gitmeme karışamaz. Ama ben evimde kalırdım . Zaten bu ara virüsten çıkılmıyor bi yere .ama ortalık durulduktan sonra 3.5 günlüğüne ailemi görmeye giderdim . Evlendik diye ailemizi silmedik sonuçta.

O gidince Annene gidersin.. Takılma.

Normalde evde yalnız kalma git annende kal derler benim bildiğim. Sizinki biraz ilginçmiş. Ayrıca siz nasıl istiyorsanız öyle olmalı.

Bence esinizin ailesine çok yakın oturuyorsunuz. Onlar sizi takip edecek , gelin ne yapıyor falan. Doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…