Eşim mi annem mi yoksa kayinvalidem mi hatali

siz 2 sene önce nikahı erteledim diyorsunuz sonra gidip kıyıyorsunuz aslında ertelememişsiniz. günlük elbise giymişsiniz anneniz ben neden yokum neden günlük elbise var demiyo neden çiçek yok diyor.Kv bunu oğluna anlatıyo oda annenize kızıyor. Valla siz haklısınız benim de bu olayı anlamlandırmam 2 sene sürerdi.

yaşadıgım tek sorun bu olsaydı..
neler neler yaşadıkta konu açmadık burda.

Nikaha neden günlük kıyafetlerle gittiniz çiçek derdinde önce bu daha önemli bence ayrıca 2 sene olmuş sizin hiç derdiniz yok heraldeki 2 sene önceki şeyi dety edip konu açıyorsunuz

canım nikah düğün nişan arası çok sorun yasanır çünkü aileler giriyo işin içine maddiyat giriyo bu yüzden takma kafana anneler her zaman kızlarının her işinde en iyisi olmasını ister sen inat edip nikaha günlük kıyafetinle gittiğin için suçlusun annende bi suç yok bence kadını zaten üzmüşsünüz kayınvalidende duysa bile oğluna söylemeyecekti burda suçlu ama o da sizin yüzünüzden stres yasamış olabilir annen gibi eşinde annenin dolduruşuna geldiği için senin annene saygısızlık etttiği için suçlu ... ama şöyle düşün herkes stresli zaten ne bekliyodun ki normal bi günmüş gibi gecmesinimi böyle günlerde sorunları en aza indirmeye ve çoğu seyleri duymayıp görmemeye dikkat edeceksin yoksa en güzel günlerin zehir olur... eşinle de kıyafetti şuydu buydu kavga etmeyin uzlaşmaya çalışın

ilk mesajı da okudum. çok eften püften şeyler. o bunu dedi şu bunu yaptı. bu bir şey dedi. . o onu yapmadı...

eşin ve sen; amcanlar, k.validenler senin annenler, teyzenler kısacası tüm sülaleyle mi o evde yaşıyorsunuz. kim var o evde... ne için evlendiğinizi mi unuttunuz... siz birbirinize bir bakın. siz birbiriniz için evlendiniz. başkası için değil... bırakın 2 yıl önceki meseleleri. keyfinize bakın.

açıkça diyorum ki sen kendi annenin (yada başka bir akraban) dolduruşuna geliyorsun, eşinde annesinin (yada başka bir akrabasının) dolduruşuna geliyor... garip bir düğününüz olmuş kabul. ama geçmişte kaldı ve değişmeyecek.... önünüze bakın artık.

nikaha zaten günlük kıyafetle gitmişsiniz neden çiçek oluyor ki?
siz hatalısınız özenmemişsiniz
anneniz hatalı dillendirmesi gayet gereksiz ben kv yerinde olsam kızınız çok mu özenmiş haline bak derdim

boşver bacım ya çiçeği çikolatayı.. benim de nikah şekerim olmamıştı eşim bu sene 2. nikah yıldönümümüzde gitmiş yaptırmış nikah tarihimizi yazdırıp o zaman ben bilmiyordum annem de düşünememiş şimdi yaptırdım dedi getirdi. nasıl mutlu oldum anlatamam. "zamanla herşey oluyormuş " diye güldük bayağı hatta.

kiii üstünden geçmiş şimdi kaç sene sen haklısın desek ne olacak demesek ne olacak... o dönemlerde sıkıntı çok oluoyr ama artık bunların önemsiz ayrıntılar olduğunu anlamış olman gerekirdi

Kaynananıda kocanıda al at çöpe ya bunlar nasıl insanlar birisi benim anneme sert konuşacak onun ağzını yırtarım. Heleki eşim annemle konuşmayacak evden atarım o anasının eteğinin altından çıkamamış o insan müsveddesini

Evet aynen ya
Annesi iyiki bişi demiş uzatmista uzatmis edepsiz kocası kaç yıl geçmiş kadına takmış

O kv yi de allaha havale ediyorum günaha girmeyim şimdi

Arkadaşlar hepinize yorumlariniz için teşekkür ederim.Ama ben sanırım yazıyı detaylı yazmadığım için anlatamadımüzerinden bir sene geçti konuşmak yersiz ama o gün eşim ile arasındaki muhabbbetinb bittiği gün nikahimin olduğu gün.sonuçta salon nikahı idi gelinlik de giydim.o gün çiçek önemli olsa idi zaten yaptirirdik.çiçek olsa ne olmasa ne benim icin de öyle ama nikah sonrası benim gibi gidenlerin elinde de çiçek olunca annem de icerlenip sesli düşünmüş.anne yüreği işte.kayinvalidemleri eşim hicborseye karıştırmadigi için hicbirseye zaten ona söylenen borde birşeydeğildi.bana göre kayinvalidemin bunu eşime iletmesi hata.eşimin bunun üzerine tavır alması hata.eşime göre keşke çiçek olsa demek:)size goreesini merak ettiğim için size sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…