- 6 Temmuz 2015
- 17
- 2
- 39
- Konu Sahibi zzeeyynnepp
Çiçek meselesi direk kayinvalideme söylenen birseyy değil sadece sesli düşünülen bir cümle sadece yakın olduğu için duyup sonra tepki gösterdiği bir cümle eşim annemin hatalı olduğunu söylediği için sizin de tarafsız düşüncelerinizi almak istedim.bu siteye de eşim katilmami istedi.bu konu Nİkahtan önce eşim ile annemin arası çok iyi olduğu için nikah günü konusmamassi beni çoku üzdü.o günden bu güne hala araları kötüolduğu için sizin de fikirlerinizi almak istedim.teşekkür ederim yorumlariniz içinde .Ama sadece bu sorun yok tabiki.mesela eşimin eşyaları çöp bosetlerine tikilmış bir sekilde eve getirildi.eşim annesine utuleme demiş oda o şekilde göndermiş .eşime bu kiyafetleri bu şekilde gelmesi bana gore ayıp böyle gönderildi ise keşke annen kızımgökhan utuleme dedi bende oyle gönderdim dese buu kadar agrima gitmezdi.gelin arabasi kardesimmin erkek ark arabasi idi eşim kardesimin araba ada oolacagini söyledi. Erkek tarafı hoca ayarlamadigi için amcam diğer kardesimle hoca getirdi.kayinbabam da amcama kızları al git bizde öyle adet yok demiş.(hiç bir sekilde hazirlikkta yoklardi hic bir adet olmadı)bana göre bu kızları kovmasi demem üzerine babam haklı diyor.hoca ayarlamayan siz sonra kardeslerimi bana göre kovan siz diyorum.kına günü katinvalidem gelir gelmez elini opmemisim hiç hatırlamıyorum öpüp opmedigimi kına takılınca öptüm onu hatırlıyorum amabende anne nin bunu sana soyle sesi yanlış bir davranış dalginligima gelmiştik üzüntüden aklimbbasimda değildi diyorum hata benim ona göre hep.gorumcem hamileboldugundan çeyiz yerlestirmesin biz yaparız dedimgorumcem buna kırılmış evime gelmemeye yemin etmiş.hamile diye düşünmem hata.Nİkahtan bu günesorun yaşıyoruz.eşim evlendigimiz gün teyzem ile halam altınları teslim etmek için eve geldiler süratini aşıpyolladı ertesi gün annesine gitti evlendigim ilk gün böyle adet olmazmış felan diye bana kahvaltı hazırlayacak adam saydı durdu.eşim namazında evden ise işten eve gelir.istediğim herşeyi ev eşyası olarak sorunlu bir sekilde yaptı allah razı olsun ondan ama herseyimiz sorunlu oldu.evlendikten sonra kiyafetmsorunu oldu......Ama ailesi konusunda hep haklı.gelin bohçası gelmedi kayinvalide bohçası nerede diyebsoruldu bende gelmediği için hazırladığım bohcayi adet yok demek diyerek gooturmedim.
Son düzenleme: