Eşim mesafeli olmamdan şikayetçi?

Neyi öğretecek ki kadın? Sizi de bir anne yetiştirdi zaten. Bu yaşa kadar elalem yardımıyla gelmediniz sonuçta. Bilmediğiniz her şey için uzman TV var, her şeyi uzmanından öğrenebilirsiniz.
Öyle zaten. Hayır normal konusma arasında sürekli sunu böyle yap bunu böyle yap dıyor. Yemek falan kesınlıkle sormadım hep ınternetten baktım. Evle ılgoı seyler. Soslarını balkona koy falan gıbı. Hep bu tarz muabbet

Profiliniz kapalı. Sizin durum şu KVler sürekli evin içine mudahildiler, en son siz görüşmeyi kesmistiniz de gorumcenin nişanı için sizi cagiriyorlardi, o konu mu
Evet canım eş ailesiyle tamamen sorunlar yüzünden eşle araya giren soğukluk ev içinde konuşmama otel gibi kullanma ailesi yüzünden kopmamız bunlardan dolayı boşanacağım mutsuz ettiler bizi bitirdiler, evliliği direkt olumsuz etkiledi erkek ailesi

Benim eşimin ailesi de konuşmayı, gelip gitmeyi, kalmayı çok severler. Ama ben telefon fobiğim kendi kendine evlilik ilerledikçe bunu anladılar. Eşimle arada görüntülü görüşüyoruz onlarla öyle. Eşim her gün araşır hepsiyle tek tek halen. Pandemi dolayısıyla da gelme gitme söz konusu değil. En son 3 ay önce yüz yüze görüşmüşüz. Eşim eskiden ara lütfen derdi. Zorla arardım. Şimdi o da demiyor ara. Ama fikrini sorsam hala aramam gerektiğini düşünür. Ha keşke telefon fobim olmasaydı da arasaydım... Ama inanın aramak öyle korkunç geliyor ki. Eşimi bile işteyken aramam. Sadece yazışırız.

Başlarda eşimin ailesi ile çok içli dışlıydık. Kv kendi kvden çok çekmiş gelinime çektirmek diyor. Aile olarak çok içli dışlı olalım, sürekli kahvaltılar, akşam yemekleri, izin gününde birlikte olalım istiyorlar. Ama bu kadar iç içe olmaktan mutlu degilim. Ben aramazsam da kv sürekli arar. Aşırı meraklı. Sürekli yanyanayken ya da telefonda şunu şöyle yap bunu böyle yap diyor.Bende artık çok sıkıldım. Eşimde annesıne bana cok soru sormamasını ve karışmamasını, bundan hoşlanmadığımı söylemiş. O da aramam bidaha demiş. Neyse bende kendim aradım ve sıkıldığımı sorulardan söyledim.Şuan beni kv aramıyor. Ben haftada bir kez arıyorum. Şuan mesafeliyiz. Eşim benim mesafeli olmam konusunda şikayetçi. Bende hep diyorum annen çok meraklı ve karışıyor diye. Sana ögretiyor diyor. Ama yap dedigi şeyler ögretmekle alakalı degil. Bu arada eşim annemi hiç aramaz, benimle gider sadece. Bu hafta 4kez gitti eşim. 2kez kahvaltıya gitti ve birinde birlikte gittik. Ama hep birlikte gidelim istiyorlar. Sizce bu kadar mesafeli olmakla iyi yapıyor muyum? Ve eşiniz sizin annenizi aramasa, annenize böyle herşeyi anlatmasa ama kendi annesi için aynını istese naparsınız?
Eşler hep yakın ol isterler ama gözleri yanlış giden durumları görmüyor maalesef

Öyle zaten. Hayır normal konusma arasında sürekli sunu böyle yap bunu böyle yap dıyor. Yemek falan kesınlıkle sormadım hep ınternetten baktım. Evle ılgoı seyler. Soslarını balkona koy falan gıbı. Hep bu tarz muabbet
Hiç siritmadan, teşekkür ederim ben hallediyorum, deyin her seferinde

Evet canım eş ailesiyle tamamen sorunlar yüzünden eşle araya giren soğukluk ev içinde konuşmama otel gibi kullanma ailesi yüzünden kopmamız bunlardan dolayı boşanacağım mutsuz ettiler bizi bitirdiler, evliliği direkt olumsuz etkiledi erkek ailesi
Ben sizi hatırlıyorum ya. Çok üzülmüştüm size. Eğer hatırladığım siz iseniz eşiniz adını sanını hatta memleketini bile yalan olarak göstermişti size. En başından yanlışmış aslında birşeyler, bence genel olarak ailede değil eşinizde bir problem var. Kurtulmanıza çok sevindim.

Benim eşimin ailesi de konuşmayı, gelip gitmeyi, kalmayı çok severler. Ama ben telefon fobiğim kendi kendine evlilik ilerledikçe bunu anladılar. Eşimle arada görüntülü görüşüyoruz onlarla öyle. Eşim her gün araşır hepsiyle tek tek halen. Pandemi dolayısıyla da gelme gitme söz konusu değil. En son 3 ay önce yüz yüze görüşmüşüz. Eşim eskiden ara lütfen derdi. Zorla arardım. Şimdi o da demiyor ara. Ama fikrini sorsam hala aramam gerektiğini düşünür. Ha keşke telefon fobim olmasaydı da arasaydım... Ama inanın aramak öyle korkunç geliyor ki. Eşimi bile işteyken aramam. Sadece yazışırız.
Arayınca daha cok bekliyorlar. Bende artık pek aramıycam

Dava açıldı mı, eşiniz ne diyor bu duruma

Bu gelinine çektirmediği hali mi?Bildiğin psikolojik baskı.Ayrıca 4 gün nedir ya..
Evet cektırmıyor ona göre. Sürekli yasaklardan önce emrivakı yapardı. Kandılde falan mutlaka bekler. Kafasına göre hazırlık yapıyor, beklıyor ama haberimiz yok. Gitmeyınce sitem ediyor. Allahtan aramayı kesti. Yok yüz göz olmıycam.

Eşler hep yakın ol isterler ama gözleri yanlış giden durumları görmüyor maalesef
Kadın bana karısma bıle eşim yok karısmıyor ögretiyor dıyor. Ben 5 yasında cocuk muyum. Valaha şuan tam mesafe koydum. Bu mesafeyı kaldırmaya hıc niyetim yok. Artık bu kadar baskı yaparsa cıdden sabah 8 aksam 8 ıse gırcem mesaılı. O derece bunalttı ya. Allahtan ev uzak. Yoksa yanmıstık. Kesın hep kavga ederdik.

Kadın bana karısma bıle eşim yok karısmıyor ögretiyor dıyor. Ben 5 yasında cocuk muyum. Valaha şuan tam mesafe koydum. Bu mesafeyı kaldırmaya hıc niyetim yok. Artık bu kadar baskı yaparsa cıdden sabah 8 aksam 8 ıse gırcem mesaılı. O derece bunalttı ya. Allahtan ev uzak. Yoksa yanmıstık. Kesın hep kavga ederdik.
Burası Ortadoğu erkek ailesi üstün, bir erkek burada evlilikten beklediği ailesinin içine girsin kendi ailesinden bile üstün görsün o zaman mutlu oluyor. Sen 7/24 ordan çıkmasan gene de söyleyecek şey bulurlar

Bende annem sana oğretiyor lafına sinir oldum. Sanki kizlar evde hiç birşey görmüyorda kvden öğrenecek. Bence gereksiz samimiyete girmeye gerek yok. Bende kvmi severim ama haftanın 4 gunu görüşemem kimse kusura bakmasın. O zaman neden evleniyoruz hepimiz annelerimizin yanında otursaydık.

Burası Ortadoğu erkek ailesi üstün, bir erkek burada evlilikten beklediği ailesinin içine girsin kendi ailesinden bile üstün görsün o zaman mutlu oluyor. Sen 7/24 ordan çıkmasan gene de söyleyecek şey bulurlar
Tamamda ben bu sekılde mutlu degılım. Benımde bı aılem var. Ben hep eğitim ailelere karsı. Ben onun annesıne haftada 2gun gıderken kendı anneme 2haftada bır gıtmem. Ayrıca ne var sanki annesinde. Oturuyorsun sorguya cekıyor

Bende annem sana oğretiyor lafına sinir oldum. Sanki kizlar evde hiç birşey görmüyorda kvden öğrenecek. Bence gereksiz samimiyete girmeye gerek yok. Bende kvmi severim ama haftanın 4 gunu görüşemem kimse kusura bakmasın. O zaman neden evleniyoruz hepimiz annelerimizin yanında otursaydık.
Ee kesınlıkle. Ama aılesı beklıyor istiyor. Balık yaptım gelın, oglumun sevdıgı yemegi yaptım gelın, kahvaltıya gelın. Yanı ne kahvaltılar bıtıyor ne yemekler.

X