eşim meleğimi koltuğa attı :(

Cok uzgunum yazik o bebege ya ne babalar var vallaha, benim babamda beni kuccuken oyle hizli bi sekilde cok agliorum diye yatagia atmis, ama tabi hic bi sey hatirlamiyorum, hala anlatikca guluo eli heruf :KK70: ama tabi cok kotu bi sey yazik yavruya, lanet olsun boyle insanlara vallaha gecmis olsun canim :KK43:(.

dün gece kızım 1de uynadı emzirdim tekrar uyudu yatırdım beşiğine bende odama geldim yattım o sıra eşim kalkrı su içip geliyorum dedi..sessizce kızımın odasına girdi bende hemen yatak odasında kapının arkasına saklandım tabi gamzem özür dilerim sana bunu yapmayı istemezdim ama sende çok huysuzsuz hiç nefes aldırmıyosun bak çok pişmanım hadi bi gülde affet dedi tabi kızım uyuyo duymuyo onu fısır fısır konuşuyo zaten..
sonra öptü geldi yattı..
hatasını anlaması en azından olmulu bişey..valla Allah sonunumuzu hayır etsin..

demekki o da pişman, buna çok sevindim, inşallah ders olur ona ve bu son olur, tepkilerimizden haberi var mı, ondan gizli mi yazdın buraya..

bu yazıları ona okutmayı çok isterdim ama olmaz haberi yok..
söylersemde int kapattırabilir sadece bebek gelişi ile ilgili bilgi almam için bu siteye girdiğimi biliyo :kedi:

soleme zaten bencede canım2. bi sorun çıkmasın aranızda erkek milleti arkadaşına,ailene bile anlatmanı istemezken sen koca siteye şikayet etmişsin adamıdelikafadulden şaka bi yana çok sevindim canım oda hatasını anlamış ne güzel ah bide kaynanan karı olmasa emnim hayatınız daada güzelleşcek ama kaç yaşında bu hatun yaa gitmioumu daa :jeyyar:

ahh ahh 53 55 civarı bişey nerdeee bizi postalar ama o kazık çakar bu dünyaya...
tövbe tövbe resmen kadının ölümünü bekliyorum yaa kendimden utanmalıyım :kedi:
ama oda huzur versin dimi ben ona bişey olsun istemem uzak olsun bana yeter

çok üzüldüm başına gelenlere tek tavsiyem Allaha dua et hatasını dahada anlayacak ,çok pişman olması lazım anlayabilmesi için sabır diliyorum sana bebeğine çok iyi bak ona çok üzüldüm şükürki annesi yanında ona kimse zarar veremez.

Allah ıslah etsin :kızgın:
akıl fikir versin :mymeka:
eşşekkk (kusura bakma çok kızdım :1closedeyes:)

ya sızınde yazdıgnız gıbı bı anlık sınır le yapılmıs ne olur bukadar uzulmeyın..
emınım esınızde uzulmusdur..
erkekler daha sabırsızdır..
dılerım bıdaha yasanmaz..

bazen aklıma geliyo ya bana bişey olursa ya hasta olursam kızımı nasıl başkasına veririm bensiz nasıl büyür kim benim gibi üzerine titrer ya ağlatırlarsa ya döverlerse ya üzerlerse kızımı senağlama
gamzemi kucağıma aldıktan sonra hayatımda ilk kez ölümden korkmaya başladım.:çok üzgünüm:

Allahım ne babalar varya..Aslında bu gibi insanlara dünyanın en güzel hissi olan annelik babalık duygusunu tattırmayacaksın...

bazen aklıma geliyo ya bana bişey olursa ya hasta olursam kızımı nasıl başkasına veririm bensiz nasıl büyür kim benim gibi üzerine titrer ya ağlatırlarsa ya döverlerse ya üzerlerse kızımı senağlama
gamzemi kucağıma aldıktan sonra hayatımda ilk kez ölümden korkmaya başladım.:çok üzgünüm:

evliliğim ve eşimle ilişkim çok iyi olmasına rağmen bende bu korkuları yaşıyorum.
ben ölürsem oğluma benim gibi kim bakar?

kiyamam ya canim insan evladina agliyo susmadi diye alip koltuga atarmi yabisey olsaydi kucucuk cocuk o daha.kader iste var bazilarina evlet sevgisini yasatiyo ama neyaparsinki oyle babalarda kiymet bilmiyo .

nasıl yani ya kızım diyorsun eşinin kızı deilmi nasıl yapar böyle birseyi ya bence hemen bi psikolojık destek alması lazım ayy ya sinirden ellerim titriyor okurken bile içim acıdı

eliff aklına neler de getiriyorsun sen yaaa, bak duymayayım bi daaa, gamze senle büyüyecek, başkasıyla değil...

haa ille de kime emanet ederim diyorsann ben seve seve bakarım tatlıma..

ah be gülüm bazen aklıma geliyo işte nebilim herşey üst üste geldi belki ondan bu kadar aptalca şeyler düşünmeye başladım benimle büyücek kızım benden hiç ayrılmıcak dimi?
eşimin psikolojik destek alması şart ama kabul etmez onunla beraber benimde almam gerekiyo akıl sağlığımı bozan kaynanamada buradan çok şey iletmek isterim ama neysee kötükedihüso

valla aynı şeyleri ben de düşünmeye başladım bakıcı işe başladıktan sonra. bugün oğlumaq sarıldım kendimi tutamadım hışkıra hıçkıra ağladım. oğlum afalladı yüzüme baktı şaşkın şaşkın sonra ben anlamasın diye oyun yaptım. o da hıçkırıkları oyunun bi parçası sandı katıla katıla güldü bana velet :KK70:

X