eşim meleğimi koltuğa attı :(

şu büyü olayını banada söylediler ama elimden bişey gelmiyoki ne yapabilrim yaptırdıysa bile Allaha havale edebilirim ancak.. kızımın adı gamze..
bide bebeğimi ona bırakıp değil gezmeye wc ye bile gidemem öyle hırpalıyo öyle ağaltıyoki kızımı anlatamam en son benim kucağımda olamsına rağmen bacaklarından tutup hızlı bi şekilde çekti diye ve sigara içip ardından kek yerken ağzından çıkarıp kızıma vermeye çalıştı diye kvga ettik zaten..
dediklerini yapsam benden iyisi olmaz kızımı ona bırakıyorum diye ama yapamam herşeyden önce meleğimi o deli kadına emanet edip kızımı riske atamam benim yanımda bunları yapan ben yokken neler yapar..

şu büyü olayını banada söylediler ama elimden bişey gelmiyoki ne yapabilrim yaptırdıysa bile Allaha havale edebilirim ancak.. kızımın adı gamze..
bide bebeğimi ona bırakıp değil gezmeye wc ye bile gidemem öyle hırpalıyo öyle ağaltıyoki kızımı anlatamam en son benim kucağımda olamsına rağmen bacaklarından tutup hızlı bi şekilde çekti diye ve sigara içip ardından kek yerken ağzından çıkarıp kızıma vermeye çalıştı diye kvga ettik zaten..
dediklerini yapsam benden iyisi olmaz kızımı ona bırakıyorum diye ama yapamam herşeyden önce meleğimi o deli kadına emanet edip kızımı riske atamam benim yanımda bunları yapan ben yokken neler yapar..

kesinlikle haklisin cnm hic birakma ona.. sinir bi kadin ya cok sinir oluyorum su kaynanana .. kötükedihüso
en cok korktugum seydir büyü ..benim esimi büyüten kadinda cok ilgiliydi böyle seylerle bana devamli cinlerim var derdi
bi gün ne yapti biliyormusun bak anlatiyim
hamileyim yeni esimle onun evinde kaliyoruz
kapimiz kapali odamizdayiz birden odanin kapisina inanilmaz gürültülü biri vurdu kapiyi actik kimse yoktu ...

aradan zaman gecti ögrendikki bunu o kadin yapmis bizi korkutmak icin ama söylememisti onun yaptigini .... ya bebegime bisey olsaydi orda dimi ne düsüncesiz insanlar
büyük konusmayi hic sevmiyorum ama ben o kadini kesinlikle affetmemm 2 bucuk yil oldu konusmuyioruz görüsmüyoruz amannn amannnnnnn seytanin ta kendisi

büyükmüs falan hic dinlemem bana saygisi olmayana benimde saygim yok artik
ozaman ne kadar safmisim kücüktüm diye her istediklerini yaptirttilar

Son düzenleyen: Moderatör:
çok üzgünüm çok ağlamaktan içim dışıma çıktı resmen..senağlama
ben mutfakta kızıma meyve hazırlıyodum eşimde tv izliyor gamzemde yerdeki yorganının üzerinde yuvarlanıyodu kızım ağlamaya başladı bende eşime seslendim bak ellerim şeftalili yıkayıp geliyorum dedim..
eşim kucağına aldı o sırada içeri girdim elimde kase kızım susmadı yine ağlıyodu meğerse kusmuş yorganına onu haber veriyomuş eşimde yeter be ne duruyo ne uyuyo ne biçim şey bu bi rahat yok dedi ve kızımı hızlı şekilde koltuğa attı yavrum daha çok ağladı elimden fırlattım kaseyi falan aldım meleğimi beraber ağladık senağlama
balım öyle korkmuşki tuttu badimin yakasını sımsıkı öylece uyudu kucağımda..
sonra işin kavga boyutu var tabi o başladı..
zaten eşimle sorunlarımız var ama kızıma böyle davranması şartelleri attırdı bende..
ya düşünün ben kızımı şap diye öptüğümde bile ay acıdımı diye içim giderken eşim attı resmen küt diye koltuğa yaa.. ya düşseydi ya sarsıntıdan bişey olsaydı bide erkek kuvveti yani sert şekilde attı ay hala elim ayağım titriyo senağlama

Canım Allah yardımcın olsun..Allah korumuş kızını..kolu kalçası çıkabilirdi....
Sana söyleyeceğim kızını ona bırakmamaya çalış yanında olsun..Çok zor olacak senin için dinlenme kafanı dinleme şansın olmayacak ama mecbursun...Çünkü yine aynı şeyi yapabilir...Sana söyleyeceğim sakın alttan alma..Eğer maddi manevi gücün varsada gözünü korkut..
Çocuğunu incitmeye kalkan insandan hayır gelmez sanada...

Off içim çok acıdı yaa kızın büyük olsa ama sabii yaa melek o vurmaktan anlamaz ki vur at iki dakika sonra gül güler yavrum...

Altunhancım, aranızdaki sorunları çözmenizi senin kadar istiyorum en az. Bayramda kendi annene gitseniz. o nerde. Bari başını dinlerdin biraz. Nefes alırdın. Tabi öyle bi imkanın varsa. Kaynana da yüz verme, ağardan sat kendini. 3 gün 4 gün küsüyo sonra torunu için halılar çift çift geliyo valla.... :KK70:

çok üzücü bi durum gerçekten Allah kimseye yaşatamasın
tüylerin diken diken oldu o melek daha
inşallah eşiniz hatasını anlar
sonuçta o bebği tek başınıza yapmadınız size yardımcı ve destek olması lazım
Allah yardımcınız olsun

şu büyü olayını banada söylediler ama elimden bişey gelmiyoki ne yapabilrim yaptırdıysa bile allaha havale edebilirim ancak.. Kızımın adı gamze..
Bide bebeğimi ona bırakıp değil gezmeye wc ye bile gidemem öyle hırpalıyo öyle ağaltıyoki kızımı anlatamam en son benim kucağımda olamsına rağmen bacaklarından tutup hızlı bi şekilde çekti diye ve sigara içip ardından kek yerken ağzından çıkarıp kızıma vermeye çalıştı diye kvga ettik zaten..
Dediklerini yapsam benden iyisi olmaz kızımı ona bırakıyorum diye ama yapamam herşeyden önce meleğimi o deli kadına emanet edip kızımı riske atamam benim yanımda bunları yapan ben yokken neler yapar..

hakkaten rahatsız yaaa ,,ıyyy ıgrenccc sıgara sonrası agzındakı kek mı...delı hakıkaten kocası faln yok mu bu kadının baska coluk cocugu sana nıye sarıyor rahatsız

var 2.kocası ama adamda haftada 2 gün kalıyo onunla diğer günler adam ilk karısından olan kızlarında kalıyo..kaçıyo yani...
oda bütün hafta gezer tozar zaten para derdi yok hiçbi derdi de yok sürekli dr kontrolünden geçer geçen kollestrolü az bişey yüksek çıktı diye telaşe verdi ortalığı eşim aradı ayy yüksek çıkmış ay napıcam hast yatsam diye...eşimde panik odu acaba bişeymi var diye bende delirdim...
yani kadının çok rahat bi hayatı var beni sevmediği içinde huzursuz etmeye bayılıyo işte olay bu...

kızımı hiç bırakmıoyorum artık eşime...geçen tek elle yemek yaparken bi yandanda kızımın muhallebisini hazırlıyorum tek elle yine cezveyi döktüm ocağa eşimi çağırdım yardım etsin diye geldi güldü beceriksiz seni koy gamzeyi arabasına yap ne varki dedi içeri gitti...aman artık umrumda değil zaten onun davranışları...
b,de dugün kızım aşı oldu 1 yaşında yine gel dediler eşimde ne güzel kızımıza doğum günümü yapıcaz seneye dedi ama kaynanamdan öyle nefret ediyorumki o gelicek korkusuyla yok yapmayız heralde dedim..
yani öyle bi etkilendimki özel günler gelicek diye moralim bozuluyo ilk annelr günüm bile burnumdan geldi şimdi bayram geliyo onun stresi bastı off napıcam bilmiyorum
ama psikolojim bozuldu onun farkındayım yaa düşünün kızımın en güzel günleri için plan bile yapamıyorum hep korkum o gelicek yine burnumdan getirrecek diye..

burada okuduğum bu konuyu eşimle paylaştım şakınlıktan dondu kaldı sofrda.bi psikolok falan tavsiye edin bide mümkünse evden uzaklaştırılsın dedi..ciddi sorunları var.yada hiç istemediği bi hayatı yaşıyordur dedi vala ekek gözünden aktardım....eşim oğlumu yataktan düşürdü ve bütün gece gözünü bile kırpmadan baş ucunda oturdu.hem çok üzüldü hem de çok korktu.böyle şeyler okuyunca yada duyunca sinirlerimiz alt üst oluyo....ayyyyy iğrenç bi durum allah yardım etsin sana gülüm ya off off

burada okuduğum bu konuyu eşimle paylaştım şakınlıktan dondu kaldı sofrda.bi psikolok falan tavsiye edin bide mümkünse evden uzaklaştırılsın dedi..ciddi sorunları var.yada hiç istemediği bi hayatı yaşıyordur dedi valla erkek gözünden aktardım....eşim oğlumu yataktan düşürdü ve bütün gece gözünü bile kırpmadan baş ucunda oturdu.hem çok üzüldü hem de çok korktu.böyle şeyler okuyunca yada duyunca sinirlerimiz alt üst oluyo....ayyyyy iğrenç bi durum allah yardım etsin sana gülüm ya off off

tüylerim diken diken oldu, canım benim çok üzüldüm senin adına ve elbette bebeğinin adına...az çok tahmin edebiliyorum hissettiklerini...çok yanlış şeyler bunlar ve çok incitici yıpratıcı...küçücük o daha, ne kadar büyük olursa olsun yapılmamalı zaten ama yinede çok minik, insana en çok dokunan da bu tabi...bence kavga da çözüm değil karşına alıp konuş,kendi bebeği sonuçta bunu nasıl yapar onu nasıl incitir....

ayyy sinir oldum 2 satır okudum böyle adamın suratının ortasına bir yumruk lazım valla
anasına dayak..

ayy okurken tüylerim diken diken oldu yaa offf nasıl bi şey bu yaaa
benim kızıma babası öle bişe yapacak bilmiyorum ona neler yaparım

YA DİCEK BİŞEY BULAMIYORUM BU NASIL BİR BABA YA BU NE BİÇİM BİŞEY YA
ÖLÜRMÜSÜN ÖLDÜRÜRMÜSÜN
ÇOK:eek:klava: SİNİRLENDİM

biz bebek özlemi çekerken rabbimden hayırlısıyla bi evlat isterken bunun zorlugunu cekerken ve saglıklı bi evlat ne büyük bi lütüfmuş iye düşünürken rabbim kimilerinede kolaydan veriyor ama neler yapılıyor..
sen bi anne olarak eminim çok üzüldün ve üzülüyorsun ama eşin elindekilerin kıymetini bilemiyor...ben ve eşim bi çoçugumuz olmayacak diye ne kadar korkuyoruz...anlatamam...şöyle düşünüyorumda saglıklı bir evlat dünyada anne babaya verilen en büyük bir hediye keşke eşin bu hediyenin kıymetini iyi bilse ve daha dikkatli olsa inş bir daha yapmaz böyle bir hata bol sabırlar sana

Bir "ANNE" vardır bir de "annecik"
Bir "BABA" vardır bir de "babacık"
seninki maalesef babacık allah sabır versin canım...

X