eşim meleğimi koltuğa attı :(

canım benim iyiki hemen oyun yapmışsında ağladığını üzüldüğünü anlamamış..
ama sen şu bakıcı olayına daha dikkatli bak canım inşallah iyi biridir sen ne yapıcaksın beğendinmi devam etmesini istiyomusun konunun yeri bura değil ama aklıma geldi işte

Allah sabır versin ..
okurken içim sızladı sen yaşadın neler hissettin bilemiyorum , kızımla beraber okuduk yazanları ve oda söylememi istedi, yazıklar olsun babalık sıfatını halketmeyen eşine..
bir gün onuda biri alıp bir yere fırlatsa ne hisseder, savunmasız bir bebeğe nasıl yaptı aklım hayalim almıyor .. yine söylüyorum allah sana sabır versin..

oyyyy yavrum...meleğim kıyamam sana kuzum nasıldı korkmustur annemm.....daha sonrada annesinin sevkatli kollarını sıcaklığını hissedince biraz rahatlamıstır.....offf yaaaa...bu yazılarımı aglayarak yazıyorum...nasıl yaptın nasıl yaptınya adammmmmm......allah bu yavruyu atmanın karsılığında korktugu ve hissettiği acının 20 katını günün birinde sana yasatsın...eşine ve evladına yaptıklarını er gec ödeyeceksin....
cok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum....
bizdede tam tersi ben bazen hadi kızım yeter falan diyorum sesimi yükseltmeden eşim kızar bana hemen....hiç kıyamaz kuzusuna......aksam uyuduguda resmine bakarız tişörtünü badisini koklarız aglayasımız geliyo gözlerimiz doluyor uyurken bile özlüyoruz.....valla eşimin değerini şimdi daha iyi anlıyorum....sabah benden önce kalkar kızımız uyanınca uyumuycaksa kuzumuz alır salono götürür beni bırakırlar uyuyayım diye...gündüzde ben iş v.s yaparken eşim ilgilenir...allah razı olsun...kızı onun canı ciğeri ikimizinde.....ölürüz onun için yaaaa....
allah kocanı tez vakitte islah eylesin yola getirsin...akıl fikir versin.....allahım seni ve gamzeyi kötülüklerden korusun ...suan yanında olmayı destek olmayı cok isterdim elimizden bukadarı geliyor ancak...allaha emanet olun...hep dua et canım...bende edeceğim....

okuduktan sonra bi esime baktim birde kizima baktim... esime baktim ve Allah korusun dedim kizima baktim ve senin yavrunu düsündüm icim param parca oldu gözlerim öyle doluki suan kendimi zor tutuyorum!
Allah esine akil fikir versin ama yavrun nekaar kücük olsada bunu unutmayacak inan bana :gün gelir devran döner!!
Off yaa kiyamam umarim hersey düzelmistir simdi!!!
hani yazdin yaa bana sarildi hemen OFFFF icim parcalandi yaaaa sinirden benimde elim ayagim titriyor!!

inanamıyorum ya bak ben bile ta burdan nasıl sinir oldum ya....yapılırmı hiç bi bebeğe bu ki kendi bebeği ..affedilecek iş değil pes yani

siz olmasaydınız ben ne yapardım yaaa....
o gece gamzeyi uyutup beşiğine koyduğum an uyandı bütün gece uyumadım oda hep kucağımda uyudu gerçekten çok korkmuş meleğim..
ama geçti çok şükür şimdi neşesi yerine geldi hatta ara ara anne diyo ama bilinçli değil sanırım :)

maşallah eşine canım valalhi biz işten güçten akşam eve kendımızı zor atıyoruz ve çocugumuzun genel ihtiyaçlarını ancak karşılayabiliyoruz..keşke cocugumuzla bu kadar ilgilenecek kadar vaktimiz olsa eşiminde benimde..sabah desen alelacele cıkıyoruz bi öpüyoruz kızımızı o kadar..

Allah yardımcın olsun arkadaşım böyle bir babayla
eşler arasında sorunlar olabilir ama iş çocuklara yavrulara yansıdoysa durum felakettir bence

durum gerçekten vahim daha bu olayı yeni atlatmışken bi tane daha...
kaynanamı iftara çağırdı ctesi günü hemde ben hayır dememe rağmen bi kavga daha sonra çıktı gitti işe :çok üzgünüm:
gece gelince kavgaya aldığımız yerden devam..

durum gerçekten vahim daha bu olayı yeni atlatmışken bi tane daha...
kaynanamı iftara çağırdı ctesi günü hemde ben hayır dememe rağmen bi kavga daha sonra çıktı gitti işe :çok üzgünüm:
gece gelince kavgaya aldığımız yerden devam..

ay canım bebiş korkmuyo mu ya siz kavga ederken, aman çocuga bişey olmasında:çok üzgünüm:

kötükedihüsoya ben okuyorum ve çok üzülüyorum böyle konulara.neden bu erkeler bu kadar rahat.neden kadınlar daha olgun.neden büyümüyorrlar.neden akıllanmıyorlar.böyle erkekleri ne yapmalı.yarın birgün kızın bübüyünce .bide iyi bi meslegi olsa benim kızım derler hemen..acebe bu kızı hakettinimi sen:kızgın::eek:klava:

başlığı okuyunca içim sızladı.minicik bi masum o ya.kıyamam canım benim:gitme: eşin herzaman mı böyle ilk kez yaşadığın bişey mi bilmiyorum ama nolursa olsun kabul edilcek bişey değil..

cnm bnm yazını okuyunca gözlerim doldu kızımı düşündüm bir an eşim öyle bişi yapsa delirirdim heralde nasıl korkmuştur kuzum kıyamam ben ona ya çok üzüldüm cnm allah yardımcın olsun allah eşini islah etsin meleğini çok çok öp bnm için

insallah sadece bi anlik biseydir ve devami gelmez ne aci bi tablo bazi babalarda kiz cocuklarina karsi sevgisi yok umarim oyle degildir Allah yar ve yardimciniz olsun

Kelımelerın bıttıgı an bu olsa gerek....canım eŞın senı ve cocugunu sevıyorsa hemen evlılık danısmanına gıtmenız gerek ...cunku adam kafayı sıyırmak uzere annesı ve senın aranda kalmıs cozmeyı basaramıyor bu yuzdende sana sorumluluk verıyor aslıda demek ıstıyorkı bemım anam delı bu karıyı sen altan al bende huzura ereyım ...kıra vermıyor eger baska sehre tasınsa yasam standartı degısecek dıye korkuyordur sekerım anadoluda cok guzel sehırler var ıkınızde calısarak cok rahat gecınebılırsınız bebegıne ıyı bır bakıcı bulursun lutfen bakıcı olayından kormayın sabırla arastırdıgınızda dogru ınsanı bulursunuz benım oglumun bakıcısı resmen oglum ıcın cıldırıyor.ne bılım bodruma gıdın,fethıyeye,alanyaya,dedıgın gıbı bursaya ama uzaga gıdın kadın yanına gelse bıle enınde sonunda evıne doner ayyyy kusucam kayınvalıdenden ıgrenccc bocek bu kadın sıze buy falanda yapıyordur adam belkıde ondan bıanda cocuguna karsı dellenıyordur ayyy hersey beklenır o yaratıktan.

teşhisi çok dopru koymuşsun tatlım ben o kadından kurtulamdığım sürece bana huzur yok..
ama tapu onun üzerine vermiyo evi satamıyoruz o yüzden başka bi şehrde yaşamak bana da çok iyi gelecek bursa osmangazi diye düşünmüştük ama eşim vazgeçti üzerine binebilecek sorumluluktan korktu sanırım hiç bilemdiğin bi şehire taşınmak büyük cesaret ya iş bulamazsam ya geçinemezsek korkusu var..biraz zaman geçsin yine bu konuyu gündeme getiricem..
bende eşime bari bayramda kaçalım bi yere kimseyede gitmeyelim arife günü gidelim 2 3 gün huzur yaşayalım dedim olmaz para yok tatil için araba yok zaten çocuk durmuyo hiçbiyerde zaten laf ederler bayramda tatile gittide bize gelmediler diye dedi sinir oldum kavga etmemek için bişy demedim bende..

Şekerım demesı kolaydır ama bu kadınna rol yapsan ıyı gelını oynasan hos geldın annecıgım desen ,ıyıkı geldın zeynep nasıl mutlu oldu desen,ona kızı bırakıp kocanla 1 -2 sat dısarıya kacsan yemeklere cagırsan kadını hem oglu mutlu olur hemde kadını delırtırsın bu nıye boyle davranıyor dıye sabrınla cıldırt o delıyı..sende kocanla mutlu ol kızınla mutlu ol zaten orda kımsen yok nefes alıcak zamnın olur ..netıcede babanesı zeynebe kotuluk yapmaz heralde..onunla ugrasırken sen kocanla bulus ama kadın bılmessın gızlı gızlı bulusun gunduzlerı dr gıdıyorum de ıŞ bakıyorum de ne bılım onun duymaktan ne hosuna gıdıyorsa kayınvalıdene onu soyle sabrın sana mutluluk kapısı acsınemınım eŞınle eskısı gıbı mutlu olursan aranızdakı hersey duzelır sorunlarınız azalır o kadın buyu falanda yapar bırbırınızden soguyun dıye o yuzdende eŞın sana yaklasmak ıstemıyebılır..2 yıl oncesıne kadar buyu olayının safsata oldugunu bılır ınanırdım takı karsı komsumuzun basına gelen bazı olaylara kadar gozumle gordum evınde muska bulmustu yıyorlardı karıkoca bırbırlerını apt ayaga kalkıyordu o gunden sonra massalh onlara..

X