Eşim maaş beğenmiyor

Yokluk icinde varlik yasamaya calisma cabalari bunlar. Onun bunun verdigiyle olmayacagini anlamis ki ev alasi var konu sahibesinin. Hayat zor kimse kimseye omurluk vermez de bakmaz da.

bak işte olayı çözmüşsün.ondan fakir kocalar bulduk.mental olarak rahatız
Benim bir arkadaşım var mesela zengin, işte kocama bir kadın mesaj atmış diyor. Almış kıza saydırmış bu kız, kocama nasıl mesaj atarsın terbiyesiz diye. Neyse kocası da tanımıyorum diyor falan. Bana anlattı ben direkt kocan bi isler karıştırıyor bence dedim, ayy anlattığıma pişman ettirme kocama güveniyorum asssssssla öyle bir şey yapmaz dedi shdkdöföf

Yokluk icinde varlik yasamaya calisma cabalari bunlar. Onun bunun verdigiyle olmayacagini anlamis ki ev alasi var konu sahibesinin. Hayat zor kimse kimseye omurluk vermez de bakmaz da.
Yok tam tersi, konu sahibi varlık içinde yokluk yaşamaya calisiyo, eve kadın bile almiyo para gitmesin diye

senin yaşadığın ülkenin de kadınları meşhurr.iyi ki orada değilimmmm
Bir arkadaşm vardı, işte yurt dışında yaşamak hakkında konusuyoduk. Sen nasıl orda yaşamak istersin, ne kadınlar var kocanın gözü kayar ay ben istemem dedi ahdldld
Benim çevrem niye böyle ya
Hepsi de akraba he arkadaş dediğime bakmayın akran işte sjsldlflf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…