- 9 Ağustos 2021
- 15.363
- 52.582
- 548
Ahahaha şimdi metres yok ortada sen gerçi seversin metresleri olsa da kavga etsek demi ceyceyabovvv konu metreslere evrilmeye başladı.az sonra kavga da çıkar
Ayy neyse benim canım kocam fakir iyiyiz neyse ben halime sukredeyimZengin adama rahat vermezler bajım,benim kafa rahat valla
dur meşgul etme beni.çorabımı yamıyorumAyy neyse benim canım kocam fakir iyiyiz neyse ben halime sukredeyim
Doğru valla çok şükür fakiriz ahjdZengin adama rahat vermezler bajım,benim kafa rahat valla
Benim kafa ters çalışıyor valla,zengin olsaydı sürekli acaba hangi aşifte ayartmaya çalışıyor diye kafayı yerdimAyy neyse benim canım kocam fakir iyiyiz neyse ben halime sukredeyim
Kaciriyosuniz bütün metresleri, gelmiyorlar artıkAhahaha şimdi metres yok ortada sen gerçi seversin metresleri olsa da kavga etsek demi ceycey
Valla erkeklere güven sifiiiir o yüzden haklısın ahsjsBenim kafa ters çalışıyor valla,zengin olsaydı sürekli acaba hangi aşifte ayartmaya çalışıyor diye kafayı yerdim
bak işte olayı çözmüşsün.ondan fakir kocalar bulduk.mental olarak rahatızBenim kafa ters çalışıyor valla,zengin olsaydı sürekli acaba hangi aşifte ayartmaya çalışıyor diye kafayı yerdim
Metresli konu olursa beni de çağırın, hiç bir haklı yönleri olmadığı için serbest dalışa geçiyorum onların konularındaKaciriyosuniz bütün metresleri, gelmiyorlar artık
Ben başıni boş bırakmamBenim kafa ters çalışıyor valla,zengin olsaydı sürekli acaba hangi aşifte ayartmaya çalışıyor diye kafayı yerdim
MetressavarMetresli konu olursa beni de çağırın, hiç bir haklı yönleri olmadığı için serbest dalışa geçiyorum onların konularındadilime ne gelirse artık
Yokluk icinde varlik yasamaya calisma cabalari bunlar. Onun bunun verdigiyle olmayacagini anlamis ki ev alasi var konu sahibesinin. Hayat zor kimse kimseye omurluk vermez de bakmaz da.Babasının çok evi varmış ; babasından oturmak için ev istemiş , babası vermiş.
Kardeşinin çok arabası varmış; kardeşinden fazla arabasını istemiş , o da vermiş.
Öyle bir varlık hali işte.
Benim bir arkadaşım var mesela zengin, işte kocama bir kadın mesaj atmış diyor. Almış kıza saydırmış bu kız, kocama nasıl mesaj atarsın terbiyesiz diye. Neyse kocası da tanımıyorum diyor falan. Bana anlattı ben direkt kocan bi isler karıştırıyor bence dedim, ayy anlattığıma pişman ettirme kocama güveniyorum asssssssla öyle bir şey yapmaz dedi shdkdöföfbak işte olayı çözmüşsün.ondan fakir kocalar bulduk.mental olarak rahatız
Hep ceycey gibiler yemin ederim ben geldigimde çoktan hesapları banlanmiş oluyor bende çok kızgınımKaciriyosuniz bütün metresleri, gelmiyorlar artık
senin yaşadığın ülkenin de kadınları meşhurr.iyi ki orada değilimmmmMetressavar
Ruzya'mı?senin yaşadığın ülkenin de kadınları meşhurr.iyi ki orada değilimmmm
Yok tam tersi, konu sahibi varlık içinde yokluk yaşamaya calisiyo, eve kadın bile almiyo para gitmesin diyeYokluk icinde varlik yasamaya calisma cabalari bunlar. Onun bunun verdigiyle olmayacagini anlamis ki ev alasi var konu sahibesinin. Hayat zor kimse kimseye omurluk vermez de bakmaz da.
Bir arkadaşm vardı, işte yurt dışında yaşamak hakkında konusuyoduk. Sen nasıl orda yaşamak istersin, ne kadınlar var kocanın gözü kayar ay ben istemem dedi ahdldldsenin yaşadığın ülkenin de kadınları meşhurr.iyi ki orada değilimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?