- 7 Mayıs 2015
- 1.138
- 560
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
Eylülde 3 sene olacak, 5 aylık kızımız var. Evlenirken ona çok aşıktım hem yakışıklı hem de çok iyi birisiydi hala çok iyi birisi. Ama zaman geçtikçe değişik tavırları ortaya çıktı. Bence aşırı saflıktan yapıyor bunLrı. Fazla iyi niyetli insanlar genelde saf olurlar biraz da lafını bilmiyorsa al başına sıkıntıyı… annemlerde kalıyoruz dolaba soda koymuştu. Kim içti bunLrı diye lafını yaptı anneme . Annem alındı ayrı dolaba koy o zaman falan diye. O kadar utandım ki. bana diyor ki ben esirgemiyorum çocuklar içmeyip ziyan edip çöpe atıyor onu kastettim diyor ama insanlar öyle anlamıyor ki sadece kim içti bunLrı diye kızarak söyleniyorsun dedim. Hep beni ailemin yanında rezil ediyor. Ben yokken de ortaya bi laf atıyor annem gelip diyor ki teyzen dedi ki bu niye böyle diyor çok ayıp değil mi falan . Lafını bilmediği için ayıplanıyor bazen yadırganıyor. Nerde ne diyecek kestiremiyorum. Bazen tembihliyorum onu çocuk gibi. Çok zor çok .. mahvoldum inanın. Bu durumları yaşamasak aslında kocamı seviyorum. Ama ailemle çocuk için bir süre beraber yaşadık o sürede çok soğudum eşimden sürekli böyle gaf yapması beni rezil etmesi yüzünden ona karşı saygımı yitirdim. Ne yapacağım birşey söyleyin bana