- 31 Temmuz 2009
- 10.516
- 52.712
-
- Konu Sahibi marsmelowum
Babam hor görmez kabul eder de üzülür kardesım de bosandı eski eşi kızına bakmıyor beş yasında biz bakıyoruz çok şükür ihtiyacı mi da yok ama işte şansımız yok demek ki eş yönünden
Arkadaşım sen saf misin? Çocuk çiçek gibi sulayınca büyüyen bişey değil, iğne ile kuyu kazmak kadar zor hatta.Çocuk olursa belki cocugmla mutlu bir hayatım olur çünkü onunla pek değilim her şeyini çocuğuma adarm
Ya siz kaç yaşındasınız Allah aşkına? 0-5 yaş grubu bile daha mantıklı çıkarımlar yapar. Her şeyiniz fiyasko. Kesinlikle çoğalmamanız lazım.Çocuğu kendim için istiyorum bosanırsam bir daha asla evlenmem çocuğuma bakarım . Çocuk olursa belki eşim beni salar bu kadar sıkmaz yine devm nederse çocuğumu alır gider bi hayat kurarım
Niye çünkü ailen de kendisi gibi onlardan huylanmıyor az ses etsen hepsi başını ezecek biliyor, arkadaş ortamına neden göndermiyor çünkü gönderirse gözün açılacak, misal burdaki tüm kadınlar senin gözünü açmaya çalışıyor ama nafile ...Bir şey demiyor anneme gitmeme. Aile içinden birileri oşursa izin var dısarısı ıcın yok
Bende kactım ama yakalandım herkes ister hayat toz pembe olsun kaçanlar kendi tercihlerini yapanlar her zaman senin gibi şanslı oldular mı? Bazen yaşanacak şeylerden kaçamazsın
Ay evet.Neden çocuk yapmaya çalısıyorsunuz. Bir kız çocuğunuz oldu diyelim. Yazık değil mi o çocuğa. Hayatı bıyunca baskıya maruz kalacak. Size bu kadar karışan çocuğunuza karışmaz mı sanıyorsunuz.
Eğer ki gerekçesinde haklıysa kaçan veya teşebbüs edenlerin dikiş tutturabildiğini pek görmedim. Kendinizi de iyileştirtmeniz lazım ki şu anda yaşadıklarınıza sağlıklı bir şekilde karar verebilirsiniz.Bende kactım ama yakalandım herkes ister hayat toz pembe olsun kaçanlar kendi tercihlerini yapanlar her zaman senin gibi şanslı oldular mı? Bazen yaşanacak şeylerden kaçamazsın
Yben inanclı bir insan değilim evet kapandım sırf tartışmalar uzanmasın diye nişanı attım babam bizzat benle konuştu erkekler böyledir evlendikten sonra şöyle olur vs vs ailesi aradu arkadaslarım da onun bu düşüncesi destekledi neden yalan söyliyim ki ben tek mesele bu sanıordum sadece ama değilmiş
Bu ramazan yüzü suyu hürmetine allah dualarımızı kabul etsin
Sahura kalktım adet oldum((((
Burdaki herkes bu kültür ün kurbanı , büyük bedeller ödedim bende diyip, bana gelince suçu topluma atma demek tezatlik değil mi? Size ve burdaki kadınlara yaşatan şeyin neyden kaynaklı olduğunu itirafını zaten yapıyorsjn. Tek fark bazıları prangaları kırar bazıları o prangalara yasamayı öğrenir
Ulen biz karı koca sürekli rutin tahlil veriyoruz. Evliliğimiz otursun diye uzun zaman bekledik. Beslenmemizden uyku düzenimize sporumuza kadar mental olarak da kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz anksiyetem var diye çok istediğimiz halde korunuyoruz şu an. Geçirmediğim operasyon kalmadı ruhumuzu dinlendirelim diye uğraşıyoruz. Siz ne hakla çocuğa böyle bir sorumluluk yüklersiniz???Çocuk olursa belki cocugmla mutlu bir hayatım olur çünkü onunla pek değilim her şeyini çocuğuma adarm
Konunun girişinde yazdığın şey yani kapanma konusu gidişatın böyle olacağının habercisiymiş. Sırf adam istedi diye kapanmışsın. Bu durumda çalışmana izin vermemesi senin için sorun olmamalı. Çünkü sen başta o dedi diye kapanarak tavizin en büyüğünü vermişsin. Ee taviz tavizi doğurmuş böyle.Merhaba
Eşimle ilk tanıstıgımda bana kendi mesleğini yapabilirsin ama başka işlerde calısmana izin vermem demişti bende tamam dedim o zaman acıktkm da kapanmamı istedi kapandım. Evlendik falan. Şimdi asla calısamazsn ben karımın emir altında çalışmasını istemiyorum çocuklara bakacaksın tabi çocuk yok olursa işin o diyor Oraya gidemezsin , şunu yapamzsn ,öyle konuşma, arkadaslarınla bir yerde oturamaz sn, markete bile izin almadan gidemezsin , komşuya çaya gıdersrn benden ızin alacaksın,ben erkeğim ne dersem öyle olur . Gibi saçma sapan hareketleri var kavga ettik bi defa babamın evine gittim beni almaya geldi abisi elçilerim saygımdan gittim.ben ona Sen niye yapıyorsun bazı seyleri dediğimde Senin dediklerini yapmam için senin benim istemen düğün yapman gerekir diye saçma bir şey söylüyor. Şimdide kpss calısmak istiyorum atanmak istiyorum evde çok sıkılıyorum çocuk da yok olmuyor tüp bebek deniyorum ama sanki geleceğim yok eşimle. kendimi garantiye almak istiyorum bunu anladıgı ıcın de izin vermiyor ona baglı olmamı istiyor anneme dedim onu ilgilendirmez dedi sen çalış dedi ama sorun çıkartıyor bilmiyorum napım kavga ediyorum boş g söylüyorum boş eril bir zihniyet hiç bir zevkime hobıme saygısj yok. Eskiden yüzme yr giderdim bisiklet sğrerdm dansa giderdim ben bilim bişiler yapardım. Şimdi bazen böyle muzık olup nun yanında şakasına oynar gibi yapsam ters ters bakıyor ayıptır diyor yapma hodumaugitme diyor öf ne bilim aile terapisti ne mi gitsem kpss çalışma ma da izin vermiyor bırakmıyor hayır diyor kesinlikle
Sırf aileye saygıdan kapandiysan bu sefer de kocaya saygıdan sesin çıkmasın, kocan ne derse " sen bilirsin beyim" de.Zaten inanclı biri değilim yani türbanlı bir deistim bunun içn de kavga ediyoruz ona ailesine saygıdan kapandım nişanlılık döneminde ayrıldım çok üstüme geldi ailem arkadaslarım onun ailesi mutluluğun için değmez kapan ne olacak falan filan derken barıştım. Kitap almıyor dısarı cıksaö benle geliyor aileme götğtrken de yalnız göndermio gizli bir şey yapamıyorum ki söylesem kavga çıkartıyor bende uğratmak istemiyorum onunla. Zaten ömğr geçmiyor ki aile terapisti ne salı günü randevu aldık gideceğiz doktor ona yaptıgının ne kadar yanlış olduğunu soyletdr benlik anlar
Bu herifi nerden buldunuz diyecektim. Sizde bu herif gibi akıldan eksiksiniz bence. İyi bulmuşsunuz birbirinizi.Çocuğu kendim için istiyorum bosanırsam bir daha asla evlenmem çocuğuma bakarım . Çocuk olursa belki eşim beni salar bu kadar sıkmaz yine devm nederse çocuğumu alır gider bi hayat kurarım