Eşim korunmuyor 😒 kandırılıyor muyum çocuk istemiyorum

6 aylik bebegim var cok utanıyorum afedersiniz ama dogumdan sonra spiral taktiricaktim eşim hayatim ne gerek var ben korunurum bostan yere vucuduna zarar verme yabanci cisimlerle dedi tamam dedim kondom aldik bir iki kullandi sonra onu sevmiyorum ben dikkat ederim dedi bir kac defa kendini kontrol edemedi içime bosaldi artik son ki cinsel iliskide cok sert çıktım bana saygın yokmu bebekle ilgili tüm sorumluluk bende zaten ikinci çocuğu istemiyorum uzun süre demiştim dedim kızlar zaten bebegim cok zor bi bebekti kolik bi bebek ve suan da da zor cok hareketli herseyden çabuk sıkılıp sürekli ilgi isteyen bir bebek gecem gündüzüm yok ev isi yemek vs aynaya bakacak zamanım kalmıyor genelde ve hafta sonlari esime kizimiza bak diyince ilk fırsatta getirip yine bana veriyor ev isi dahi yapamiyorum bana sunduğu gerekce belki ikinci çocuk akıllı olur nereden biliyosun diyo ya yine de cok buyuk sorumluluk ve benim bebeğim çok küçük gerçekten istemiyorum hakikaten delirmek üzereyim emzirdigim icin ertesi gün hapi da alamadım çok kolay hamile kalan biri değilim ama ya olursa diye aklim çıkıyor yemin ederim deliricem mental olarak iki bebege bakacak psikolojiye sahip değilim fiziksel olarak da spiral taktirmak istiyorum hemen sinirlerim cok bozuk ☹️ bana neden saygı duymuyor niye önemsemiyor kolay birsey mi bebek büyütmek ya onu geçtim vücudum bile toparlanmadi ki daha 6 ay oldu doğum yapali defalarca konuştum kizimiz 3 yasina gelsin duruma göre bakariz en az bi üç yil gecsin diye tamam diyor ama lafta
Bacım niye izin veriyorsun ? Bu riske atılır mı ? Spiral taktırana kadar veto et. Erkek bu konuda çok çok çok saygılı olmalı

Bazı konular iş olsun diye açılıyor gibi geliyor bana.
Yani kocanız tecavüzcü bir sapık değilse bunun çözümü çok basit. Kondom kullanmak istemediğini söylediği an "hoşçakal balım" deyip kalkıp gideceksiniz. Biri ağlayacaksa o ağlasın.
Kondomu delmeye kalkacak kadar şerefsiz değildir diye umuyorum.

Üzgünüm ama eşinizin yaptığı resmen tecavüz. Yani siz istemeden sizin bedeninizi etkileyecek bir şey yapıyor ve evli olmanız bu gerçeği değiştirmiyor. Daha 6 ay önce doğum yapmışsınız sezaryen ya da vajinal hiç fark etmez bu kadar kısa sürede tekrar hamile kalmak riskli bir durum. Eşinizin düşünmesi gereken ilk şey sizin sağlığınız spiral taktırmanızı istemiyor ama tekrar hamile kalmanız önemli değil öyle mi? Spiral taktırmayı ben de istemiyorum, tüpleri bağlatmayı da istemiyorum, hap konusunda da unutkanlığımdan dolayı kendime güvenim yok o yüzden kondom kullanması gereken eşim.

Bazı konular iş olsun diye açılıyor gibi geliyor bana.
Yani kocanız tecavüzcü bir sapık değilse bunun çözümü çok basit. Kondom kullanmak istemediğini söylediği an "hoşçakal balım" deyip kalkıp gideceksiniz. Biri ağlayacaksa o ağlasın.
Kondomu delmeye kalkacak kadar şerefsiz değildir diye umuyorum.
Benim de sinirim bozuldu, yani en kötü cinsel ilişkiye girmezsin olur biter , ağlıyorum falanlar ne yani tecavüz mü ediyor bu adam bozuntusu , yani kadınlarda bir tuhaf ...

Spiralin hiçbir zararı yok.7 yıl Çk iyi korudu beni.sdc başlarsa oturana kdr ara kanama yapar o kdr. Bakır spiral taktırın

Bu adam sence cocuk mu istiyor? Yoksa sonucu ne olursa olsun önemsemeyip rahat rahat icine bosalmak mi istiyor. Bi kere hamile kalmayacaksa bile bunu yapmamasi lazim. Surekli icine bosalirsa mantar olma riskin artar. Tabi sevisme sikligini bilmiyorum. Bu adamlar evliligi ne zanmediyor anlamiorum. Damizlik inek aldim kullanmam lazim diyen boga gibiler. Defolsun gitsin nereye bosaliosa bosalsin.

Dua edin de hamile kalmamış olun. Öyle kolay hamile kalmıyorum vs. işlemez hiç, pat diye olur valla.
Bu tür durumlarda iki tane yol olur. Birincisi erkek korunana kadar ilişkiye girmemek. İkincisi kendin korunmak.
Üçüncü bir seçenek yok, siz şu an ağlayıp sızlamayı seçenek olarak görüyorsunuz ama değil. Şu durumda ihtimal var sadece o da gebelik ihtimali. İnşallah değilsinizdir.

Hiçbir şeyde destek olmuyor defalarca agladim psikolojik olarak iyi değilim diye hamilelikte de zaten zor seyler yasadim istemediğimi söyledim ama emrivaki kolay hamilr kalmıyorsun zaten ya ikinci cocuk arsiz olmazsa diyor ya bunlar bahane olamaz ben iyi değilim 😔 kendimi iyi hissetmiyorum dedim
bu adamla severek mi evlendiniz
çok afedersin ne kadar cahil bir adam
çalışıyor musunuz normalde şuanda çalışmıyorsunuzdur da

şuna bak şuna 2. akıllı olurmuş.. ya olmazsa demediniz mi
bide ne biçim laf o

ben kendim korunurum diyen adamla prezervatif olmadan hiiiç de birlikte olmayacaktınız
geri çekilme korunma yöntemi değil!

Hiçbir şeyde destek olmuyor defalarca agladim psikolojik olarak iyi değilim diye hamilelikte de zaten zor seyler yasadim istemediğimi söyledim ama emrivaki kolay hamilr kalmıyorsun zaten ya ikinci cocuk arsiz olmazsa diyor ya bunlar bahane olamaz ben iyi değilim 😔 kendimi iyi hissetmiyorum dedim
mesaj tekrarı

Sizi çok düşünüyor gibi bir de sipiral taktırma vücuduna zarar verme demiş manipüle taktiğine bak. En büyük zararı kendisi veriyor asıl.
Umarım hamile kalmamışsınızdır zor oluyor demeyin pat diye olur valla.
Anlattığınız profile bi çocuk bile fazla, hemen sipiral taktırın fikrine de almayın. Doğumdan sonra sipiral taktıracağım dedim taktırdım fikrini bile sormadım eşimin çünkü bu konuda fikrinin bi önemi yok.

Bu kişinin tek derdi 15 saniye sürecek keyfi, o on beş saniye için ne seni ne bebeğini ne de dünyaya gelme ihtimali olan bebeği düşünmüyor.

Kendi sorumluluğunda olan çocuğuna bakmıyor, kendi sorumluluğunda olan ev işlerini yapmıyor, kendi sorumluluğunda olan ailesini hiç düşünmüyor. Sabah evden çıkıp eski hayatına devam edip akşam eve girip çocuğunu akılsız, arsız diye etiketleyip bütün keyfini sürüp fosur fosur uyuyup sabah defolup gidiyor. Yardım çığlığı atan eşine saygısı yok. Allah bilir eşini de onca işin içinde boğulurken “yetersiz bakımsız” diye etiketliyordur.

Çocuğunu al da kadın bi saat duş alsın dinlensin nefes alsın be adam.

Kaç tane tedaviyle yıllarca uğraşıp hamile kalan arkadaşım varsa bebeği yaşına girmeden ikinciye hamile kaldı. Söyleyebileceğim çok şey var ama yutuyorum.

ağlamak yerine al karşına (çocuk uyuyunca) yıka yıka sık şunu ya ağzının yüzünün payını ver gözünü seveyim böyle iş mi olur?

Kendini görecek halin yoktur şu an eminim çok zor bebek bakmak, lohusa depresyonundasın muhtemelen iyi değilsin heriften çıkar ağzından burnundan getir şunun

6 aylik bebegim var cok utanıyorum afedersiniz ama dogumdan sonra spiral taktiricaktim eşim hayatim ne gerek var ben korunurum bostan yere vucuduna zarar verme yabanci cisimlerle dedi tamam dedim kondom aldik bir iki kullandi sonra onu sevmiyorum ben dikkat ederim dedi bir kac defa kendini kontrol edemedi içime bosaldi artik son ki cinsel iliskide cok sert çıktım bana saygın yokmu bebekle ilgili tüm sorumluluk bende zaten ikinci çocuğu istemiyorum uzun süre demiştim dedim kızlar zaten bebegim cok zor bi bebekti kolik bi bebek ve suan da da zor cok hareketli herseyden çabuk sıkılıp sürekli ilgi isteyen bir bebek gecem gündüzüm yok ev isi yemek vs aynaya bakacak zamanım kalmıyor genelde ve hafta sonlari esime kizimiza bak diyince ilk fırsatta getirip yine bana veriyor ev isi dahi yapamiyorum bana sunduğu gerekce belki ikinci çocuk akıllı olur nereden biliyosun diyo ya yine de cok buyuk sorumluluk ve benim bebeğim çok küçük gerçekten istemiyorum hakikaten delirmek üzereyim emzirdigim icin ertesi gün hapi da alamadım çok kolay hamile kalan biri değilim ama ya olursa diye aklim çıkıyor yemin ederim deliricem mental olarak iki bebege bakacak psikolojiye sahip değilim fiziksel olarak da spiral taktirmak istiyorum hemen sinirlerim cok bozuk ☹️ bana neden saygı duymuyor niye önemsemiyor kolay birsey mi bebek büyütmek ya onu geçtim vücudum bile toparlanmadi ki daha 6 ay oldu doğum yapali defalarca konuştum kizimiz 3 yasina gelsin duruma göre bakariz en az bi üç yil gecsin diye tamam diyor ama lafta
Spiral taktırın. Sizin bedeniniz hakkında baskası karar veremez. Kocanız bile olsa.

Kesinlikle istemiyorsanız siz korunacaksiniz.Bu adam çocuk istiyor ama onada kızamadim çünkü zor hamile kalabiliyormussunuz.Oda sizi kırmak istemiyor olabilir.

Back
X