- 26 Ağustos 2023
- 2.192
- 3.949
- 53
Evet anne sütü aliyorBebeğin emmiyormu şuan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet anne sütü aliyorBebeğin emmiyormu şuan?
Cok sık ilişkiye girmiyoruz zaten tartışmadan sonra da yaklassa da istemedim adet donemini bekliyorum spiral taktirmak için az bi zamqn kaldiBence özellikle yumurtlama zamanlarınızı takip edin , yumurtlamaya yakın ve sonrasında birliktelik yaşamayın. Bir de kesin önlem için doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz
İlk çocuğa senelerce hamile kalamadığı için tüp bebek yaptıran, sonrasında korunmaya gerek duymadığı için bebek küçükken kendiliğinden hamile kalan kadınlar var.kolay hamilr kalmıyorsun zaten ya ikinci cocuk arsiz olmazsa diyor
Hamile kalırsan sütten kesmen gerekir. Yazık değilmi el kadar bebeğe?Evet anne sütü aliyor
Oh ne ala memleket, ne yüzle ikinciyi istiyor ayıp yaaa, dün kızım bizi çok zorladı eşim de ben de pert olduk , 2 yaş sendromu dedikleri şeyi yaşıyoruz, eşime dedim ki asla 2. Çocuk lafı etme ki etmiyor artık, eşim benden çok yoruluyor ve sıkı korunuyor çünkü ben tek başıma cocuk bakmam bakacaksam boşanıp öyle bakarım, siz de biraz net olun çok yüz vermişsiniz...Bebegim cok zor bi bebek gercekten cok zor ama ikinci olmqz belki diyor birlikte büyüsünler diyor ben istemiyorum yipranan sadece ben oluyorum fiziksel ve ruhsal
Takvim yöntemi çok saçma. Ben adetin bittiği günkü ilişkiyle hamile kaldım. O ay tek ilişkimizdi zaten. Başka bir günden olma ihtimali yok.Bence özellikle yumurtlama zamanlarınızı takip edin , yumurtlamaya yakın ve sonrasında birliktelik yaşamayın. Bir de kesin önlem için doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz
Çok garip ya bir tane bebek varken ikinciye nasıl cesaret ediyor6 aylik bebegim var cok utanıyorum afedersiniz ama dogumdan sonra spiral taktiricaktim eşim hayatim ne gerek var ben korunurum bostan yere vucuduna zarar verme yabanci cisimlerle dedi tamam dedim kondom aldik bir iki kullandi sonra onu sevmiyorum ben dikkat ederim dedi bir kac defa kendini kontrol edemedi içime bosaldi artik son ki cinsel iliskide cok sert çıktım bana saygın yokmu bebekle ilgili tüm sorumluluk bende zaten ikinci çocuğu istemiyorum uzun süre demiştim dedim kızlar zaten bebegim cok zor bi bebekti kolik bi bebek ve suan da da zor cok hareketli herseyden çabuk sıkılıp sürekli ilgi isteyen bir bebek gecem gündüzüm yok ev isi yemek vs aynaya bakacak zamanım kalmıyor genelde ve hafta sonlari esime kizimiza bak diyince ilk fırsatta getirip yine bana veriyor ev isi dahi yapamiyorum bana sunduğu gerekce belki ikinci çocuk akıllı olur nereden biliyosun diyo ya yine de cok buyuk sorumluluk ve benim bebeğim çok küçük gerçekten istemiyorum hakikaten delirmek üzereyim emzirdigim icin ertesi gün hapi da alamadım çok kolay hamile kalan biri değilim ama ya olursa diye aklim çıkıyor yemin ederim deliricem mental olarak iki bebege bakacak psikolojiye sahip değilim fiziksel olarak da spiral taktirmak istiyorum hemen sinirlerim cok bozukbana neden saygı duymuyor niye önemsemiyor kolay birsey mi bebek büyütmek ya onu geçtim vücudum bile toparlanmadi ki daha 6 ay oldu doğum yapali defalarca konuştum kizimiz 3 yasina gelsin duruma göre bakariz en az bi üç yil gecsin diye tamam diyor ama lafta
Bir de arsız demiş. Yaşam formu.Belki ikinci bebek akıllı olur ne yahu? İlk bebeginiz deli değil sadece çok küçük. Gazı da olur, ilgide ister hepsi bir bebeğin normalleri zaten. Eşin kafayı yemiş bence. Sen hemen spiral taktır. Benimde bebeğim 6 aylık. Şuan hamile kalsam kocamı pıçaklarım.
Ben olsam böyle bir adamla birlikte olmam.6 aylik bebegim var cok utanıyorum afedersiniz ama dogumdan sonra spiral taktiricaktim eşim hayatim ne gerek var ben korunurum bostan yere vucuduna zarar verme yabanci cisimlerle dedi tamam dedim kondom aldik bir iki kullandi sonra onu sevmiyorum ben dikkat ederim dedi bir kac defa kendini kontrol edemedi içime bosaldi artik son ki cinsel iliskide cok sert çıktım bana saygın yokmu bebekle ilgili tüm sorumluluk bende zaten ikinci çocuğu istemiyorum uzun süre demiştim dedim kızlar zaten bebegim cok zor bi bebekti kolik bi bebek ve suan da da zor cok hareketli herseyden çabuk sıkılıp sürekli ilgi isteyen bir bebek gecem gündüzüm yok ev isi yemek vs aynaya bakacak zamanım kalmıyor genelde ve hafta sonlari esime kizimiza bak diyince ilk fırsatta getirip yine bana veriyor ev isi dahi yapamiyorum bana sunduğu gerekce belki ikinci çocuk akıllı olur nereden biliyosun diyo ya yine de cok buyuk sorumluluk ve benim bebeğim çok küçük gerçekten istemiyorum hakikaten delirmek üzereyim emzirdigim icin ertesi gün hapi da alamadım çok kolay hamile kalan biri değilim ama ya olursa diye aklim çıkıyor yemin ederim deliricem mental olarak iki bebege bakacak psikolojiye sahip değilim fiziksel olarak da spiral taktirmak istiyorum hemen sinirlerim cok bozukbana neden saygı duymuyor niye önemsemiyor kolay birsey mi bebek büyütmek ya onu geçtim vücudum bile toparlanmadi ki daha 6 ay oldu doğum yapali defalarca konuştum kizimiz 3 yasina gelsin duruma göre bakariz en az bi üç yil gecsin diye tamam diyor ama lafta
Benim de hamileliğim sıkıntılı geçtiÇok garip ya bir tane bebek varken ikinciye nasıl cesaret ediyorbenim eşim sen bunu doğur daha tövbeler olsun diyor daha doğmadan aasdfhh gerçi benim hamileliklerim sıkıntılı geçiyor ondan da gözü korkmuş olabilir
![]()
ilk cocugumuz aptal mi sence diye sorardimbana sunduğu gerekce belki ikinci çocuk akıllı olur nereden biliyosun diyo
bunu da simdi gordum. zavalli cocuk daha 6 aylik ama nasil etiketlenmis babasinin gozunde. okula başlasın tembel de der, savruk da der, saf da der. bu adama bir cocuk bile fazlaya ikinci cocuk arsiz olmazsa diyor