Eşim korunmuyor 😒 kandırılıyor muyum çocuk istemiyorum

Bence özellikle yumurtlama zamanlarınızı takip edin , yumurtlamaya yakın ve sonrasında birliktelik yaşamayın. Bir de kesin önlem için doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz
Cok sık ilişkiye girmiyoruz zaten tartışmadan sonra da yaklassa da istemedim adet donemini bekliyorum spiral taktirmak için az bi zamqn kaldi

kolay hamilr kalmıyorsun zaten ya ikinci cocuk arsiz olmazsa diyor
İlk çocuğa senelerce hamile kalamadığı için tüp bebek yaptıran, sonrasında korunmaya gerek duymadığı için bebek küçükken kendiliğinden hamile kalan kadınlar var.

Bebegim cok zor bi bebek gercekten cok zor ama ikinci olmqz belki diyor birlikte büyüsünler diyor ben istemiyorum yipranan sadece ben oluyorum fiziksel ve ruhsal
Oh ne ala memleket, ne yüzle ikinciyi istiyor ayıp yaaa, dün kızım bizi çok zorladı eşim de ben de pert olduk , 2 yaş sendromu dedikleri şeyi yaşıyoruz, eşime dedim ki asla 2. Çocuk lafı etme ki etmiyor artık, eşim benden çok yoruluyor ve sıkı korunuyor çünkü ben tek başıma cocuk bakmam bakacaksam boşanıp öyle bakarım, siz de biraz net olun çok yüz vermişsiniz...

Bence özellikle yumurtlama zamanlarınızı takip edin , yumurtlamaya yakın ve sonrasında birliktelik yaşamayın. Bir de kesin önlem için doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz
Takvim yöntemi çok saçma. Ben adetin bittiği günkü ilişkiyle hamile kaldım. O ay tek ilişkimizdi zaten. Başka bir günden olma ihtimali yok.

6 aylik bebegim var cok utanıyorum afedersiniz ama dogumdan sonra spiral taktiricaktim eşim hayatim ne gerek var ben korunurum bostan yere vucuduna zarar verme yabanci cisimlerle dedi tamam dedim kondom aldik bir iki kullandi sonra onu sevmiyorum ben dikkat ederim dedi bir kac defa kendini kontrol edemedi içime bosaldi artik son ki cinsel iliskide cok sert çıktım bana saygın yokmu bebekle ilgili tüm sorumluluk bende zaten ikinci çocuğu istemiyorum uzun süre demiştim dedim kızlar zaten bebegim cok zor bi bebekti kolik bi bebek ve suan da da zor cok hareketli herseyden çabuk sıkılıp sürekli ilgi isteyen bir bebek gecem gündüzüm yok ev isi yemek vs aynaya bakacak zamanım kalmıyor genelde ve hafta sonlari esime kizimiza bak diyince ilk fırsatta getirip yine bana veriyor ev isi dahi yapamiyorum bana sunduğu gerekce belki ikinci çocuk akıllı olur nereden biliyosun diyo ya yine de cok buyuk sorumluluk ve benim bebeğim çok küçük gerçekten istemiyorum hakikaten delirmek üzereyim emzirdigim icin ertesi gün hapi da alamadım çok kolay hamile kalan biri değilim ama ya olursa diye aklim çıkıyor yemin ederim deliricem mental olarak iki bebege bakacak psikolojiye sahip değilim fiziksel olarak da spiral taktirmak istiyorum hemen sinirlerim cok bozuk ☹️ bana neden saygı duymuyor niye önemsemiyor kolay birsey mi bebek büyütmek ya onu geçtim vücudum bile toparlanmadi ki daha 6 ay oldu doğum yapali defalarca konuştum kizimiz 3 yasina gelsin duruma göre bakariz en az bi üç yil gecsin diye tamam diyor ama lafta
Çok garip ya bir tane bebek varken ikinciye nasıl cesaret ediyor 😳 benim eşim sen bunu doğur daha tövbeler olsun diyor daha doğmadan aasdfhh gerçi benim hamileliklerim sıkıntılı geçiyor ondan da gözü korkmuş olabilir 🤣🤣

Belki ikinci bebek akıllı olur ne yahu? İlk bebeginiz deli değil sadece çok küçük. Gazı da olur, ilgide ister hepsi bir bebeğin normalleri zaten. Eşin kafayı yemiş bence. Sen hemen spiral taktır. Benimde bebeğim 6 aylık. Şuan hamile kalsam kocamı pıçaklarım.
Bir de arsız demiş. Yaşam formu. 🤣

6 aylik bebegim var cok utanıyorum afedersiniz ama dogumdan sonra spiral taktiricaktim eşim hayatim ne gerek var ben korunurum bostan yere vucuduna zarar verme yabanci cisimlerle dedi tamam dedim kondom aldik bir iki kullandi sonra onu sevmiyorum ben dikkat ederim dedi bir kac defa kendini kontrol edemedi içime bosaldi artik son ki cinsel iliskide cok sert çıktım bana saygın yokmu bebekle ilgili tüm sorumluluk bende zaten ikinci çocuğu istemiyorum uzun süre demiştim dedim kızlar zaten bebegim cok zor bi bebekti kolik bi bebek ve suan da da zor cok hareketli herseyden çabuk sıkılıp sürekli ilgi isteyen bir bebek gecem gündüzüm yok ev isi yemek vs aynaya bakacak zamanım kalmıyor genelde ve hafta sonlari esime kizimiza bak diyince ilk fırsatta getirip yine bana veriyor ev isi dahi yapamiyorum bana sunduğu gerekce belki ikinci çocuk akıllı olur nereden biliyosun diyo ya yine de cok buyuk sorumluluk ve benim bebeğim çok küçük gerçekten istemiyorum hakikaten delirmek üzereyim emzirdigim icin ertesi gün hapi da alamadım çok kolay hamile kalan biri değilim ama ya olursa diye aklim çıkıyor yemin ederim deliricem mental olarak iki bebege bakacak psikolojiye sahip değilim fiziksel olarak da spiral taktirmak istiyorum hemen sinirlerim cok bozuk ☹️ bana neden saygı duymuyor niye önemsemiyor kolay birsey mi bebek büyütmek ya onu geçtim vücudum bile toparlanmadi ki daha 6 ay oldu doğum yapali defalarca konuştum kizimiz 3 yasina gelsin duruma göre bakariz en az bi üç yil gecsin diye tamam diyor ama lafta
Ben olsam böyle bir adamla birlikte olmam.

Çok garip ya bir tane bebek varken ikinciye nasıl cesaret ediyor 😳 benim eşim sen bunu doğur daha tövbeler olsun diyor daha doğmadan aasdfhh gerçi benim hamileliklerim sıkıntılı geçiyor ondan da gözü korkmuş olabilir 🤣🤣
Benim de hamileliğim sıkıntılı geçti 😔

Eşiniz kondom takana kadar neden müdahale etmiyosunuz anlamıyorum, takmazsa hayır diyin, yani sizde o an ordasınız zorlada olsa taktıracaksınız. Doğum kontrol hapı yerine spiral yada cilt altı enjeksiyon ile 2 sene korunabilirsiniz. (İkiside emzirmede güvenli)
Tabi bu ay hamile kalmışta olabilirsiniz, önce beta hcg verin hamile olmadığınızdan emin olun

Kocan anlayışsızın teki tam cinnet geçirmelik koca yani.İzin gününde ver çocuğu eline hiç elleme akşama kadar baksın çocuğa anlasın neyle uğraştığını.

Bu erkekler gerizekalı da değil kafaları her şeye çalışıyor neden böyleler ya.Sen korun kocana güven olmaz bana kalırsa bebek 3 yaşına gelince de yapma 2.yi

Cilt altı implantta düşünebilirsiniz. Hem çok rahat hemde spiral gibi kayma riski yok. Ben de spiral taktırmıştım rutin kontrol kaydığını ve bir etkisinin olmadığını söyledi doktor. Hiçbir şeye güvenim kalmadığı için cilt altı implant yaptırdım. Çok şükür ne haplar gibi baş ağrısı mide bulantısı yapmıyor ne de spiral gibi korkutmuyor.

bana sunduğu gerekce belki ikinci çocuk akıllı olur nereden biliyosun diyo
ilk cocugumuz aptal mi sence diye sorardim
aptalsa da babasina cekmis.
cok sinirlendim hem su cumlesine hem bi saygisizligina hem de aldigi riskine.
bu riski aliyor ama kendini kontrol edemiyor bile. ya hamile kalsan bütün hayatin değişecek, kac yılına ipotek koyulacak. istenmeyen bir bebek ister ilk bebek olsun ister ikinci ister dördüncü kadin icin korkunctur. esin bunu anlamayacak kadar bencil.
bende tez vakitte spiral randevusu al. adetin ikinci günü takiyorlar sanirim, taktirirsin. o zamana kadar da cok sevismek istiyorsa kondomunu taksin, "sana guvenmiyorum. bosalacagi zamani anlayip da cikaramayacak kadar kendinden bihabersin. risk alamam" de, yatma adamla.

ya ikinci cocuk arsiz olmazsa diyor
bunu da simdi gordum. zavalli cocuk daha 6 aylik ama nasil etiketlenmis babasinin gozunde. okula başlasın tembel de der, savruk da der, saf da der. bu adama bir cocuk bile fazla

Yani işin açıkçası sizin yorgun olmanız sorumluluk altında olmanız falan adamın umrunda değil belli ki. Kondom yoksa sekste yok diyeceksiniz yapmayacaksınız. Ben kendim hapla korunuyorum ama eşim kondom kullanmasa yapmam. Ben hem vücudumu belki de yıpratan hap kullanacağım beyefendi keyfinden ödün vermeyecek hem de olası bir hamilelikte sorumluluk bende olacak.Yok öyle bir dünya. Gerçi bu çocukta sorumluluk almayana ben iki üç sene sonra da yapmazdım. Kendimi yıpratmanin alemi yok.

Back
X