- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.706
- 36
-
- Konu Sahibi sweetywitch91
Canim konu sahibi eşim beni zorla kapatıyor , yazsaydi bende aa asla olamaz özgürlük derdim . Komple kapanmakdan dan bahsediyorum . 9 yıllık evlisın, mutlaka karşılıklı olarak rahatsız oldugunuz şeyleri birbirinize söylüyor çözümluyorsunuzdur. 9 yıllık evlilik kolay değil. Ben örnek verdim mini etek diye , ben tatile gittigimde çok uçuk giyinirim ama burada oturduğum yer metropol da olsa dikkat ediyorum. Yani erkekler bacakları ve dekoltelere bakıyor , etkileniyor bende çok tiksinirim başka bir erkeğin bana bakmasindan. Keşke agizlarindan su aka aka bakmasalar iğrençBen de tek bı kıyafetle gider demedim zaten böyle böyle başlar dedim. Ben de mini giymeyi sevmem ve giymem de mesela. Konu sahibi de giymiyormis zaten. Konu o da değil tam olarak. İstiyorsa giysin. İstiyorsa eşini dinlesin. Ama dayatma olmasın kendi istediği için olsun diyoruz. Konu dışı olacak ama erkekler pislik diye biz dışarıda istediğimiz gibi giyinip davranamiyoruz mesela. Taa oradan başlıyor zaten bizim özgürlük kisitlamamiz belki de. Ben en çok ona sinir oluyorum.
Bende yorumlara bakınca ülkemizde boşanmanın niye bu kadar arttigini anladım.Tmm da adam önce konuşmuş anlatmış inat eden direten sizsiniz. Bi insanın eşini kıskanmasından daha doğal ne olabilir ki...
Orta yolu bulmak yerine inatlaşmayı seçmişsiniz. Atmamıştır bi yere bırakmıştır kesin.
Herhangi bi adamdan bahsetmiyoruz. Hayat arkadaşınız. Birbirinizin giyimine tabiki karışacaksınız. Karıkocalıgında bi ayrıcalıgı olmalı. Hemen cephe alıp savaş pozisyonuna girilmez. Biraz kendi istedigin biraz onun istedigi derken orta yol bulunur.
Hiç kıskanmayıp geniş geniş davransa daha mı hoş olurdu.
Bu tarz konularda boşan diyen insanlara şaşıyorum. Ya siz başka ülke yaşıyorsunuz ya bizim bildigimiz eşler arası ilişki değerleri sorunlu.
Tamamda olay burda giyimi desek siz haklisiniz dicem belki:) bacaktakk catlagi lazerletince bile mizmizlanmis. Yani bu kadinin kendine bakmasini kiskaniyo:))Bende yorumlara bakınca ülkemizde boşanmanın niye bu kadar arttigini anladım.
Canım lazer geçirdi mi çatlaklarını ? Sistemin Adı ne yüzde kaçı geçti ?Kendimi bildim bileli 36 beden bir hatunum. Hamilelik döneminde sadece 5 kilo aldım. Doğum sonrası da çok kısa sürede hamilelige başladığım kilodan daha azına düştüm. Yine hamilelik boyunca çatlak için önlem almıştım. Yine de ufak tefek catlaklarım vardı onları da lazer tedavisi ile hallettim. Hiç doğurmamış gibi oldum diyebiliriz. Eşim hamileliğim süresince de hep destek oldu bana hakkını yiyemem. Bırak çatlak olsun onların da anısı var sen böyle de güzelsin falan filan. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Doğumdan sonra catlaklara lazer tedavisine hiç hoş bakmadı ne gerek var dedi. Doğum yapalı çok kısa bir süre oldu ve her gören bana sen nasıl doğurdun yok efenim kız resmen güzelleşmek için doğurdu ay kim der bunun çocuğu var annelik sana çok yaradı vücudunu çabuk toparladın vb. şeyler söylüyor. Girdiğim ortamlarda özellikle beni doğumdan sonra ilk defa görüyorlarsa bu muhabbet oluyor. Eşimse bu muhabbetlere bildiğiniz çıldırıyor. Bir yere gideceğiz saçımı yapıyorum yapma dikkat çekiyorsun diyo. Biraz bol giyin vücut hatların belli oluyor hakkında konuşuyorlar ayar oluyorum diyor. Bunun gibi şeyleri doğumdan sonra çok söyler oldu. Bugün de yine arkadaş ortamında böyle bir konu so rası bana gelip anne gibi giyinir misin artık dedi. Ben de giyinişimde ne olduğunu anne gibi giyinmenin ne olduğunu saçmaladığını söyledim. Ben böyleyim kalıplara sokamam kendimi. Insanlar kilo almamama şaşırdı geçer hep beni konuşacak halleri yok dedim. O da anne gibi giyinmem konusunda diretti ve kıyafetlerimi çöpe atacağını söyledi. Biz bu şekilde tartıştık. Tartışmanın sonunda bildiğiniz koca çöp poşetini aldı ve dolabımı boşalttı ve cidden götürdü attı. Ben bebeyi emziriyordum kapıdan çıkarken gördüm. Dolabıma bir gittim ve şok. Onunla tek kelime konuşmuyorum şu an. Ama ne yapıcam onu da bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
yok yav burda herkese herşeye boşan dıyenler var ya onlar aklıma geldi ironi yaptımGerçekten cevabınıza şaşırdım ciddi olarak mı soylediniz sadece merak ettim...
Yani ?Bende yorumlara bakınca ülkemizde boşanmanın niye bu kadar arttigini anladım.
Ben gayet mantıklı makul konuşuyorum da bence sen illa haklı çıkcam derdindesin. Ben sorarım sen sorma arkadaşım . Ayrıca kimin gözünde değerimi düşürüyorum:) umurumda değil . Kimse kimseye köle olsun demedim ama çok farklı bakış açılarımız var. Kocanın karısı üstündeki hakları var lakin uzat uzat bu konu biyere varmaz çünkü sen hayata farklı pencereden bakıyorsun belli. Neyse saygıyı sevgiyi istişareyi kölelik olarak görüyorsan kimseye köle olmaman dileğiyle ..Hayır evlilik böyle bişey değil. imzayı attık kocam oldu diye giyimime karışamaz. Çok şükür evlenince beynin yarısını kaybetmiyoruz nasıl giyineceğimize kendimiz karar verebiliyorız. Ayrıca evlilikte iki kişiyi ilgilendiren durumlar için danışılır. Vücudumdaki çatlağı lazerletmek için gidip kocama soracak değilim. kadın istediğini yapar zihniyeti mi? sizinki ne zihniyeti erkeğe köle olalım zihniyeti mi. Kendi yazdıklarınızla değerinizi düşüyorsunuz komik olmayın artık.
Sistemin adi rpl mi öyle bir şeydi. Su an belli belirsiz iz var ama ilkine gore cok daha iyi. Bir de ben 5 seans gittim daha cok gidersen daha iyi etki aliyorsun tabi ki.Canım lazer geçirdi mi çatlaklarını ? Sistemin Adı ne yüzde kaçı geçti ?
Siz bir şey yapmayın.Ee biz napalim?
Kavga et
Al kiyafetlerin yenisini
Ben de konuşmuyorum. O hiçbir şey olmamış gibi benimle konuşmaya çalışıyor. Kavga mı etsem küslüğe devam mı etsem konuşsam mı ne yapsam bilmiyorum. Bugün kahvaltiya gidelim dedi. Normalde bebişten bir yere gidemediğim için hemen atlardım. Cevap vermedim. Içim de gitmedi değil hani:)Yok artık nasıl her şeyi atıyor. Bana aynısı yapsa çok uzun süre tavrimi koyar konusmazdim sonra da istediğim her şeyi tekrar alırdım
Sakinliğini koru madem bu konu evliliğini huzursuz edecek biraz böyle giyinmeye çalış hatların belli olmasın fedakarlık önemli al kartını senimi kırıcam kocacigim limitini asana kadar harca sakın kiymamazlik yapma o onu odediginde o kadar pişman olacak ki sana ağzını açıp tek bir kelime soyleyemicekKendimi bildim bileli 36 beden bir hatunum. Hamilelik döneminde sadece 5 kilo aldım. Doğum sonrası da çok kısa sürede hamilelige başladığım kilodan daha azına düştüm. Yine hamilelik boyunca çatlak için önlem almıştım. Yine de ufak tefek catlaklarım vardı onları da lazer tedavisi ile hallettim. Hiç doğurmamış gibi oldum diyebiliriz. Eşim hamileliğim süresince de hep destek oldu bana hakkını yiyemem. Bırak çatlak olsun onların da anısı var sen böyle de güzelsin falan filan. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Doğumdan sonra catlaklara lazer tedavisine hiç hoş bakmadı ne gerek var dedi. Doğum yapalı çok kısa bir süre oldu ve her gören bana sen nasıl doğurdun yok efenim kız resmen güzelleşmek için doğurdu ay kim der bunun çocuğu var annelik sana çok yaradı vücudunu çabuk toparladın vb. şeyler söylüyor. Girdiğim ortamlarda özellikle beni doğumdan sonra ilk defa görüyorlarsa bu muhabbet oluyor. Eşimse bu muhabbetlere bildiğiniz çıldırıyor. Bir yere gideceğiz saçımı yapıyorum yapma dikkat çekiyorsun diyo. Biraz bol giyin vücut hatların belli oluyor hakkında konuşuyorlar ayar oluyorum diyor. Bunun gibi şeyleri doğumdan sonra çok söyler oldu. Bugün de yine arkadaş ortamında böyle bir konu so rası bana gelip anne gibi giyinir misin artık dedi. Ben de giyinişimde ne olduğunu anne gibi giyinmenin ne olduğunu saçmaladığını söyledim. Ben böyleyim kalıplara sokamam kendimi. Insanlar kilo almamama şaşırdı geçer hep beni konuşacak halleri yok dedim. O da anne gibi giyinmem konusunda diretti ve kıyafetlerimi çöpe atacağını söyledi. Biz bu şekilde tartıştık. Tartışmanın sonunda bildiğiniz koca çöp poşetini aldı ve dolabımı boşalttı ve cidden götürdü attı. Ben bebeyi emziriyordum kapıdan çıkarken gördüm. Dolabıma bir gittim ve şok. Onunla tek kelime konuşmuyorum şu an. Ama ne yapıcam onu da bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?