Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Canim konu sahibi eşim beni zorla kapatıyor , yazsaydi bende aa asla olamaz özgürlük derdim . Komple kapanmakdan dan bahsediyorum . 9 yıllık evlisın, mutlaka karşılıklı olarak rahatsız oldugunuz şeyleri birbirinize söylüyor çözümluyorsunuzdur. 9 yıllık evlilik kolay değil. Ben örnek verdim mini etek diye , ben tatile gittigimde çok uçuk giyinirim ama burada oturduğum yer metropol da olsa dikkat ediyorum. Yani erkekler bacakları ve dekoltelere bakıyor , etkileniyor bende çok tiksinirim başka bir erkeğin bana bakmasindan. Keşke agizlarindan su aka aka bakmasalar iğrenç

Bende yorumlara bakınca ülkemizde boşanmanın niye bu kadar arttigini anladım.

Canım lazer geçirdi mi çatlaklarını ? Sistemin Adı ne yüzde kaçı geçti ?

Yok artık nasıl her şeyi atıyor. Bana aynısı yapsa çok uzun süre tavrimi koyar konusmazdim sonra da istediğim her şeyi tekrar alırdım

Ben gayet mantıklı makul konuşuyorum da bence sen illa haklı çıkcam derdindesin. Ben sorarım sen sorma arkadaşım . Ayrıca kimin gözünde değerimi düşürüyorum:) umurumda değil . Kimse kimseye köle olsun demedim ama çok farklı bakış açılarımız var. Kocanın karısı üstündeki hakları var lakin uzat uzat bu konu biyere varmaz çünkü sen hayata farklı pencereden bakıyorsun belli. Neyse saygıyı sevgiyi istişareyi kölelik olarak görüyorsan kimseye köle olmaman dileğiyle ..

Yok artık nasıl her şeyi atıyor. Bana aynısı yapsa çok uzun süre tavrimi koyar konusmazdim sonra da istediğim her şeyi tekrar alırdım
Ben de konuşmuyorum. O hiçbir şey olmamış gibi benimle konuşmaya çalışıyor. Kavga mı etsem küslüğe devam mı etsem konuşsam mı ne yapsam bilmiyorum. Bugün kahvaltiya gidelim dedi. Normalde bebişten bir yere gidemediğim için hemen atlardım. Cevap vermedim. Içim de gitmedi değil hani:)

E siz sanırım hep böyleydiniz değil mi? Yani sevgiliyken de giyim tarzınız buydu, nişanlıyken de, evliyken de. Ne olduysa doğumdan sonra oldu yani. Bazen erkeklerde oluyor böyle bebek doğduktan sonra kıskançlık ya da "kutsal anne sendromu" denilen bir durum yaşanıyor.

Sakinliğini koru madem bu konu evliliğini huzursuz edecek biraz böyle giyinmeye çalış hatların belli olmasın fedakarlık önemli al kartını senimi kırıcam kocacigim limitini asana kadar harca sakın kiymamazlik yapma o onu odediginde o kadar pişman olacak ki sana ağzını açıp tek bir kelime soyleyemicek

Aynı durumdayım 2 çocuğum var zayıfım ve baya genç gosteriyorum hep böyle girdigim ortamlarda güzel şeyler duyarım eşimin de hoşuna gider.hic sınır olduğunu görmedim .Valla kıyafetlerimi çöpe atsa kafayı yerdim herhalde.kiyafetlerimi çok severim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…