Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Çok açık da giyinmem çok darda. Ama bunlar göreceli kavramlar tabi ki. Atıyorum askılı ya da göbeği açık giyinen birisi değilim. Bu bana kapalılık gibi gelir başkasına uzun kollu uzun bacaklı giymek kapalılık
Yani canım mesela.ben tatile gittiğim zamanlar full mini dar etek elbise şort dar giyinirim eşim bişey demez orda dikkat çekmiyor herkesin memesi poposu hariç heryerı açık :) ama normalde kısa kollu ve popomu kapaticak şeyler giyinirim. Böyle demek istedim .

Yorumlara gel yahu.
Çok mu dar giyiniyorsun? Diyen mi ararsın Ama sen de biraz dikkat et diyen mi ha bir de asıl karışmasa geniş geniş mi davransa diyen de var. Biz kadınlara bunu anlatamazken erkeğe ne dicez acaba.

Evlenince ' birey 'kimliğinizden bir şey kaybetmiyorsunuz. Bir birey olarak nerede nasıl giyinmeniz gerektiğini size öğretmek hakarettir.

Anne olunca da bu durum değişmiyor. Ki ben daha önce de söyledim eşiniz zaten evlenmeden size eteklerini kesicem demiş, şuan bunu yapması şok etmedi.
Esin mini etek giymenı istemeyince, bireyliginimi kaybediyorsun

Sifirdan gardrop dizerdim. 1 maaş 2 maaş harcardım. Öyle kıyafet atmak bedava değil. Olayları çözme şekli zaten hiç büyük bir insana yakışır değil. Terapiste fln gitmeyi deneyin iletişim sorunu var gibi eşinizde

Bu adamlar da ne tuhaf çirkinleşseydiniz koca karı gibi oldun kendine bak derdi sorun çıkarırdı tersinde de sorun hep sorun

Giyiminiz nasıl? Çok mu açıl ve dar giyiniyosunuz? Ben bakarken mini etek de giydim taytlarda giydim.esim evlenince giyimine karışmak istemiyorm ama bunları giyme lütfen dedi ben de taytları evde giyiyorum mini etek giymiyorum.orta yolu bulduk yani sizde de böyle bir durun mu var.onun haricinde makyajınıza her şeyi e karışıyorsa sıkıntı. Ama evlenince bekar gibi giyinemiyosun zaten daha özen göstermek gerekiyor
Ben bekarken nasıl giyiniyorsam şimdi de öyle giyiniyorum bu aramızda sorun olmuyordu ama. Çok nadir elbiselerime çok dikkat çekici oldu bunu giyme be derdi ama deyis tonu yumuşak olduğu için yine sorun olmazdı ben de o elbiseyi giymezdim. Burda durup dururken bana sardı yani anlam da veremedim. Hala konuşmuyorum kendisiyle.

Valla bu işten ancak algı yönetimi ile kurtulabilirsiniz, en azından bastırır kendini.
Aynı şey benim de başıma geldi ama eşime herkes bakabilir ama sonuçta hem çocuğumun babası olarak hem de hayat arkadaşım olarak seni seçtim beni beğendiklerini söyleseler de içten içe seni kıskanıyorlar sen bunun farkında değilsin aslında senin gurur duyman lazım diye beynini yedim.
Şimdi adam aslında beni kıskanıyorlar diye dolaşıyor. Zaman aldı ama sonuçtan memnunun ne şiş yandı ne kebap
Çok iyi taktikmis aslında:)

Eşim de ben kendime bakmaya başlayınca etraftan da övgüler alınca beni hafif kadınla da benzetmişti.Madem kıskanacaksın romandık kıskan hayranlığın lüzumu yok zorla kendilerinden uzaklastiriyorlar

Ben anlatmıyorum zaten. Beraber olduğumuz zamanlarda konuşuluyor. O zamanlar duyuyor. O da yeni dogum yaptığım icin muhabbeti oluyor. Hamile arkadas akraba varken konusu açılıyor bir sekilde. Su zamana kadar bu rahatsız olduğunun farkında degildim. Milletin icinde beni kotuler gibi konusunce bie noluyor dedim oradan çıktı bu muhabbet.

Hem bebek geldi sizi onunla paylaşıyor hen bu durum... Kiskanmis iste.

Allah aşkına hanımlar mini etek giyme diyorsa adam yani erkeklerin hormonları için demiştir . Dışarda sapık pislik dolu . Yani mini etek giymiyorum diye benim kisiligim bozulmadi , bunun bireysellikle falan alakasi yok yani ,esime saygi duyuyorum dikkat ediyorum . Konu sahibi sana burada yapamaz edemez diyenlerin çoğu bekardir. Eşinin yaptığı doğru mu asla degil çok çirkin bişey kendini kaybetmiş inşallah hatasını telafi eder .

Canim inanki evlilikte bireysellik diye bişey yok bir olmak diye bişey var . Evlimisin bilmiyorumda
9 yıllık evliyim. Bir olmak ayrı bir şey. Ben onu demiyorum. Eşlerin kendine ait zamanı olmalı, kendi bedenleri üstünde kararları olmalı (bacaklarını ne kadar açıkta bırakmak istediği gibi), birbirlerini bogmadan bir olmalılar yani.

9 yıllık evliyim. Bir olmak ayrı bir şey. Ben onu demiyorum. Eşlerin kendine ait zamanı olmalı, kendi bedenleri üstünde kararları olmalı (bacaklarını ne kadar açıkta bırakmak istediği gibi), birbirlerini bogmadan bir olmalılar yani.
Bak çok güzel söyledin , benim evlilgiimde bu şekilde ,yanlız ben eşimi rahatsız edicek şekilde giyinmem, benim özgürlüğüm ve özelim, kişiliğim bireyselligim kıyafet olacak kadar basit değil

Bak çok güzel söyledin , benim evlilgiimde bu şekilde ,yanlız ben eşimi rahatsız edicek şekilde giyinmem, benim özgürlüğüm ve özelim, kişiliğim bireyselligim kıyafet olacak kadar basit değil
Ben de tek bı kıyafetle gider demedim zaten böyle böyle başlar dedim. Ben de mini giymeyi sevmem ve giymem de mesela. Konu sahibi de giymiyormis zaten. Konu o da değil tam olarak. İstiyorsa giysin. İstiyorsa eşini dinlesin. Ama dayatma olmasın kendi istediği için olsun diyoruz. Konu dışı olacak ama erkekler pislik diye biz dışarıda istediğimiz gibi giyinip davranamiyoruz mesela. Taa oradan başlıyor zaten bizim özgürlük kisitlamamiz belki de. Ben en çok ona sinir oluyorum.

X