Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Evlenmeden önce de böyleymiş eşin.
Sana "şaka yollu" gibi gelmiştir ama adam o zamanlardan takıkmış yani giyimine takına süsüne.
Şimdi çok da şaşırmamak lazım.
Bilerek evlenmişsin.

özgüvenini yitirmiş senin ilgisiz olduğunu olduğunu düşünüyor
eşin seni kaybetmekten korkuyor ve psikolojik baskı uyguluyor
aslında yaptığı hareket doğru değil ve eşinde yaptığının farkında değil
iyicene sakinleştiğiniz zaman birbirinizin isteklerini dinleyerek ve anlarsanız
sorun çözülür

acaba bir yerden birşey mi duydu da sinirleri gerildi diye düşündüm ben de...

geri adım atmayın haklısınız bence ama inatlaşmayın da. benim karım böyle şeyler giymez dediğinde benim kocam da böyle bir adam değil diyebilirdiniz direkt konuyu ateşlemiş tepkiniz. siz sakin kalın o da sakin olacaktır.

sakin olduğunda güzelce konuşursunuz.

Keske oyle deseydim de bu kadar uzamasaydı. Birden ağzımdan cıktı geri de alamadim tabi olan oldu. Bilmiyorum ki bir yerden bir sey mi duydu. Hemen dogumdan sonra olsa dicem anne gibi giyinmeye takti falan ne bileyim. Oglum nerdeyse 1 yasina girecek babasina bir haller oldu.

Şahsen ben tavrinizi takdir ettim.Kısanabilir evet ama böyle yaptirim yapmamali sizin üzerinizde,yapamaz yani.Şu an taviz verseniz,muhtemelen devami da gelir.
Şu an aranız düzeldi mi hallettiniz mi bilmiyorum ama bence sakin bir şekilde siz adım atarak konuşun.
Sınırlarınızı çizin,saygısızlık yaptığını rahatsız olduğunuzu ve istediğiniz gibi giyinebileceğinizi falan söyleyin.Gerçi bunları söylerseniz de bir kavga çıkar mı bilemedim.

Şahsen ben tavrinizi takdir ettim.Kısanabilir evet ama böyle yaptirim yapmamali sizin üzerinizde,yapamaz yani.Şu an taviz verseniz,muhtemelen devami da gelir.
Şu an aranız düzeldi mi hallettiniz mi bilmiyorum ama bence sakin bir şekilde siz adım atarak konuşun.
Sınırlarınızı çizin,saygısızlık yaptığını rahatsız olduğunuzu ve istediğiniz gibi giyinebileceğinizi falan söyleyin.Gerçi bunları söylerseniz de bir kavga çıkar mı bilemedim.

Şu an aramız limoni hala. Siparis ettigim kiyafetleri dün paketleyip ona verdim. Ben bebekten cikamiyorum kargo eve yakin degil. Ondan rica ettim kargoya verir misin iade ici. dedim.. Ne bunlar dedi aldigim kiyafetler dedim. Hi tamam dedi daha konusmadik.

Bu akşam eteklerdeki taşlar döküldü.

Akşam eve kıyafetlerimle geldi. Al buradalar dedi. Nasıl aldıysan öyle yerine koyarsın dedim. Beraber bakalım da eleyelim dedi. Hayır kurumuna verelim bir kısmını dedi. Atmamış o yüzden beyefendi. Ben de aynen dolabıma koymasını eleme falan yapmayacağımı ilerleyen zamanlarda hareketlerine göre belki bu konuyu tekrar konusabileceğimi söyledim. Amaniiin ne inatçılığım kaldı ne çok bilmişliğim kaldı. Yok beyefendi bana çok yüz vermişmiş ben onun tepesine çıkmışım. Bu kadar da olmazmış. Ya benimle adam gibi konuş ya da konuşma sus dedim. Konuşulacak biri değilmişim zaten susuyormuşmuş.

Benim sinirle sipariş ettiğim kıyafetlerin kargosu geldi bugün. Biz sus pusken yatak odasında bu kargoyu gördü bu. Getirdi salona elinde sallayarak bunlar ne diye. Yeni kıyafetlerim dedim. Biz seninle ne konuda tartıştık ve sen bu tartışmanın üzerine gidip bunları mı siparis verdin gerçekten dedi. Evet dedim. Allaaaaaah bir başladı empati yoksunuymuşum hiç değer kıymet bilmiyormuşum. Kendi halimde takılıyormuşum. Vay efendim o ben rahatsız olmuyorum dediği halde gitmişim lazer yaptırmışım. Kendimi kime begendircekmisim. O istemese ona yanaşmıyormuşum sürekli telefondaymışım ne yapıyormuşum. Özgür kız mıymışım neler karıştırıyormuşum. Sen ne diyorsun be diye çıkıştım sinirle. Utanmıyorsun da bana bunları söylemeye dedim. Sen bunları sipariş etmeye utanmıyor musun dedi. Eğer sen benim karımsan böyle şeyleri unut giyemezsin, giymeyeceksin dedi. Bağırmayı kes dedim çocuk uyandı çünkü. Hala devam ediyor benim karım böyle şey giyemez bilmem ne. Ben de iyi senin karın giymesin ben senin karın değilim o zaman dedim. Demez olaydım. Heeeh bak işte dünden razısın zaten ne kadar kolay senin için her sey. Aklında ne varsa açık açık söyle böyle uzatmanın alemi yok vb. Vb. konuştu durdu. Konu nereye gitti bak tamam sus diyorum susmuyor. Ya sen nasıl sinirle attıysan ben de sinirle aldım onlari diyorum yok. Evde şu an acayip kötü ve gergin bir hava var. :kızgın: konu nerelere gitti inanamıyorum ya.
Bu kadar şeyin içinde dikkatimi çeken şey şu lazer mevzusu oldu .ona Ne ki lazerden

:)) dogru kadinlar unutmaz:)) bu inat degilki.. kiskanma desem catlaklarinin bile lafini neden yapiyo?
Biz rolleri degistik ben unuturum o unutmaz:) valla ben de anlamadım nedir bu yaptığı. Evde hala soğuk rüzgarlar var. Pazar da bir arkadasimiza davetliyiz. Boyle nasil gidecegiz hic bilmiyorum:)

Biz rolleri degistik ben unuturum o unutmaz:) valla ben de anlamadım nedir bu yaptığı. Evde hala soğuk rüzgarlar var. Pazar da bir arkadasimiza davetliyiz. Boyle nasil gidecegiz hic bilmiyorum:)
Pazara kadar duzeltin arayi:) onu kendin icin ve ona daha guzel gozukmek icin yaptigini ikna etmeye calissan?

Pazara kadar duzeltin arayi:) onu kendin icin ve ona daha guzel gozukmek icin yaptigini ikna etmeye calissan?

Bu konuyu ilk actiginda demistim. E ben boyle kalsın benim hic umrumda degil onlar dedim sen yine de gittin yaptirdin. Benim icin olsa yaptirmazdin diyor biyigim sakalim ciksa sen benim icin sorun degil desen ben oyle mi dolasicam diyorum öz bakım bu diyorum. O an icin kapaniyo. Sonra boyle bir tartismada konusmada hoop bakiyorum ki konu kapanmamis:KK43:

Bu konuyu ilk actiginda demistim. E ben boyle kalsın benim hic umrumda degil onlar dedim sen yine de gittin yaptirdin. Benim icin olsa yaptirmazdin diyor biyigim sakalim ciksa sen benim icin sorun degil desen ben oyle mi dolasicam diyorum öz bakım bu diyorum. O an icin kapaniyo. Sonra boyle bir tartismada konusmada hoop bakiyorum ki konu kapanmamis:KK43:
O zaman ya bu deveyi gutcen ya sa bu doyardan gitcen canim : (

soyle bir etradimdaki anne kiyafetlerini profillerini dusundum gri diz izleri olusmus esortman altina cicekli kalin corap onun altinada klasik bayan ayakkabisi uzerinede camasir sulu yada sirazesi kaymis tisort geldi aklima esim bana boyle bisey yapsa aynen boyle giyinir is yerine giderdim
dizleri yirtik bir kotum var dogum yaptiktan sonra giyince bune kuzum anne oldun artik dedi eee ne olmus anne olunca ne giyeyim mesela dedim hic bi fikri yok gicik oldum daha cok giydim o kotu oda alisti bu duruma anne olmakla giyim kusam ne alaka anlamadim gitti ben

soyle bir etradimdaki anne kiyafetlerini profillerini dusundum gri diz izleri olusmus esortman altina cicekli kalin corap onun altinada klasik bayan ayakkabisi uzerinede camasir sulu yada sirazesi kaymis tisort geldi aklima esim bana boyle bisey yapsa aynen boyle giyinir is yerine giderdim
dizleri yirtik bir kotum var dogum yaptiktan sonra giyince bune kuzum anne oldun artik dedi eee ne olmus anne olunca ne giyeyim mesela dedim hic bi fikri yok gicik oldum daha cok giydim o kotu oda alisti bu duruma anne olmakla giyim kusam ne alaka anlamadim gitti ben

Heh iste kendileri de bilmiyor anne gibi giyinmek ne demek:) bize konusuyorlar ya. Ben de yasli amcalarin giydigi yeleklerden alip baba gibi giyin artik dicem :) biyik birak falan da diyim :KK49:

Allah aşkına hanımlar mini etek giyme diyorsa adam yani erkeklerin hormonları için demiştir . Dışarda sapık pislik dolu . Yani mini etek giymiyorum diye benim kisiligim bozulmadi , bunun bireysellikle falan alakasi yok yani ,esime saygi duyuyorum dikkat ediyorum . Konu sahibi sana burada yapamaz edemez diyenlerin çoğu bekardir. Eşinin yaptığı doğru mu asla degil çok çirkin bişey kendini kaybetmiş inşallah hatasını telafi eder .
Tecavüz cinsel bir suç değil şiddet suçudur

X