Eşim kıyafetlerimi çöpe attı.

Çok doğru söylediniz. Ben de o ikilemdeyim. Bazen tamam gönlü olsun diyorum ama biliyorum ki birine evet dersem bir başkasının gelmesi pek de uzak değil.
ben çok mini giymiyorum mesela, diz altı ama çok hoşuma giden tarz etekler alıyorum, bu aralar moda olan mom jean giyiyorum, çünkü çok dar olursa da sıkıntı bizde :) böyle deneyebilirsiniz biraz

Ee son durum nedir witch?

Haftasonu boyunca çook mecbur olmadıkça konusmadım. Bir kaç denemeden sonra o da konuşmaya çalışmayı bıraktı zaten. Bugün sabah da ben oğlumla ilgileniyordum gelmiş bana dalga geçer gibi bu lacivert pantalonun üstüne bu gömlek oldu mu diye sordu. Cevap vermedim. Sonra beyazlı bir gömleği var onu sordu nerede diye ben de çöptedir dedim. Anlaşıldı bugün de tadından yenmiyorsun dedi işe gitti. Biraz önce de aradı açmadım. Akşam dışarıda yiyelim yazmış. Cevap vermeyince de kıyafetlerin arabada duruyor aksam getiririm yazmış. Yine cevap vermedim.

Atmamıştır diyecektim ki evet atmamış. Eşinin kafası nasıl çalışıyor yahu? Doğumdan önceki kıyafetlerin değil mi sonuçta?
Ben de iki doğumda da 19-20 kilo alıp 40im çıkmadan fit olmuştum özel bir şey yapmadım.Bikac ay sonra da önceki kilomun altına inip tatilde bikini giymistim,çatlak vs yok. Çevrenin dillendirmesi gurur verici birşey değil mi? Eşin şu triplerin aksine sevinmeli

Haftasonu boyunca çook mecbur olmadıkça konusmadım. Bir kaç denemeden sonra o da konuşmaya çalışmayı bıraktı zaten. Bugün sabah da ben oğlumla ilgileniyordum gelmiş bana dalga geçer gibi bu lacivert pantalonun üstüne bu gömlek oldu mu diye sordu. Cevap vermedim. Sonra beyazlı bir gömleği var onu sordu nerede diye ben de çöptedir dedim. Anlaşıldı bugün de tadından yenmiyorsun dedi işe gitti. Biraz önce de aradı açmadım. Akşam dışarıda yiyelim yazmış. Cevap vermeyince de kıyafetlerin arabada duruyor aksam getiririm yazmış. Yine cevap vermedim.

yazık lohusa depresyonunda demek eşin :dondurma:

belliki pişman olmuş , biraz daha uzat sonra barış bu ona ders olmuştur,

Cok saygisizca bir davranis olmuş maalesef. Bu anne gibi giyin lafini ben de duydum esimden birkac defa ne demek istediğini anlamiyorum gercekten. Cok da taviz vermemek lazim taviz tavizi getiriyor.

Kendimi bildim bileli 36 beden bir hatunum. Hamilelik döneminde sadece 5 kilo aldım. Doğum sonrası da çok kısa sürede hamilelige başladığım kilodan daha azına düştüm. Yine hamilelik boyunca çatlak için önlem almıştım. Yine de ufak tefek catlaklarım vardı onları da lazer tedavisi ile hallettim. Hiç doğurmamış gibi oldum diyebiliriz. Eşim hamileliğim süresince de hep destek oldu bana hakkını yiyemem. Bırak çatlak olsun onların da anısı var sen böyle de güzelsin falan filan. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Doğumdan sonra catlaklara lazer tedavisine hiç hoş bakmadı ne gerek var dedi. Doğum yapalı çok kısa bir süre oldu ve her gören bana sen nasıl doğurdun yok efenim kız resmen güzelleşmek için doğurdu ay kim der bunun çocuğu var annelik sana çok yaradı vücudunu çabuk toparladın vb. şeyler söylüyor. Girdiğim ortamlarda özellikle beni doğumdan sonra ilk defa görüyorlarsa bu muhabbet oluyor. Eşimse bu muhabbetlere bildiğiniz çıldırıyor. Bir yere gideceğiz saçımı yapıyorum yapma dikkat çekiyorsun diyo. Biraz bol giyin vücut hatların belli oluyor hakkında konuşuyorlar ayar oluyorum diyor. Bunun gibi şeyleri doğumdan sonra çok söyler oldu. Bugün de yine arkadaş ortamında böyle bir konu so rası bana gelip anne gibi giyinir misin artık dedi. Ben de giyinişimde ne olduğunu anne gibi giyinmenin ne olduğunu saçmaladığını söyledim. Ben böyleyim kalıplara sokamam kendimi. Insanlar kilo almamama şaşırdı geçer hep beni konuşacak halleri yok dedim. O da anne gibi giyinmem konusunda diretti ve kıyafetlerimi çöpe atacağını söyledi. Biz bu şekilde tartıştık. Tartışmanın sonunda bildiğiniz koca çöp poşetini aldı ve dolabımı boşalttı ve cidden götürdü attı. Ben bebeyi emziriyordum kapıdan çıkarken gördüm. Dolabıma bir gittim ve şok. Onunla tek kelime konuşmuyorum şu an. Ama ne yapıcam onu da bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Zıvanadan çıkmış demek :) Evet insanların kafasında hep bir şey oluyor, benzer şeyleri ben de duymuştum ilk doğumumdan sonra gayette hoşuma gitmişti açıkçası, umarım yine öyle olur. Eşinizin biraz sakinleşmeye ihtiyacı var, sakinleştiğinde tekrar konuşursunuz. Sonuç olarak inanılmaz kilo alıp tanınmaz hale gelseydiniz de mutlu olacağını sanmıyorum, bu sefer de ona takacaktı belki de laf sokacaktı. Böyle kendine dert edineceğine kendisinde bir eksiklik görüyorsa kendine baksın biraz:)

Cok saygisizca bir davranis olmuş maalesef. Bu anne gibi giyin lafini ben de duydum esimden birkac defa ne demek istediğini anlamiyorum gercekten. Cok da taviz vermemek lazim taviz tavizi getiriyor.
Bende o kadar dikkat etmeme rağmen aynı lafı duydum. Nasıl yani dedim anne gibi işte dedi. Anlamamazlığa yatıyorum şimdilik. Yırtık kot giydiğim her defasında kavga ediyoruz. İnadına giymeye devamm :)

Sen gercekten o anne penyesini gecir uzerine altinada lastikli bi eten giy:)) bu seferde karim paspal geziyo diye solenir bu herif:) ne bicim varliklar bunlar : (

Bende o kadar dikkat etmeme rağmen aynı lafı duydum. Nasıl yani dedim anne gibi işte dedi. Anlamamazlığa yatıyorum şimdilik. Yırtık kot giydiğim her defasında kavga ediyoruz. İnadına giymeye devamm

Aklima ne geliyor biliyor musun, reklamlara bile bakınca anneler hep cok sade giyiniyor. Genelde gomlek kumas pantalon, badi ustune hirka basit renk bir etek. Bu baski var her yerde. Uymayinca da dikkat cekiyor anne gibi degilsin deniyor.

Bu akşam eteklerdeki taşlar döküldü.

Akşam eve kıyafetlerimle geldi. Al buradalar dedi. Nasıl aldıysan öyle yerine koyarsın dedim. Beraber bakalım da eleyelim dedi. Hayır kurumuna verelim bir kısmını dedi. Atmamış o yüzden beyefendi. Ben de aynen dolabıma koymasını eleme falan yapmayacağımı ilerleyen zamanlarda hareketlerine göre belki bu konuyu tekrar konusabileceğimi söyledim. Amaniiin ne inatçılığım kaldı ne çok bilmişliğim kaldı. Yok beyefendi bana çok yüz vermişmiş ben onun tepesine çıkmışım. Bu kadar da olmazmış. Ya benimle adam gibi konuş ya da konuşma sus dedim. Konuşulacak biri değilmişim zaten susuyormuşmuş.

Benim sinirle sipariş ettiğim kıyafetlerin kargosu geldi bugün. Biz sus pusken yatak odasında bu kargoyu gördü bu. Getirdi salona elinde sallayarak bunlar ne diye. Yeni kıyafetlerim dedim. Biz seninle ne konuda tartıştık ve sen bu tartışmanın üzerine gidip bunları mı siparis verdin gerçekten dedi. Evet dedim. Allaaaaaah bir başladı empati yoksunuymuşum hiç değer kıymet bilmiyormuşum. Kendi halimde takılıyormuşum. Vay efendim o ben rahatsız olmuyorum dediği halde gitmişim lazer yaptırmışım. Kendimi kime begendircekmisim. O istemese ona yanaşmıyormuşum sürekli telefondaymışım ne yapıyormuşum. Özgür kız mıymışım neler karıştırıyormuşum. Sen ne diyorsun be diye çıkıştım sinirle. Utanmıyorsun da bana bunları söylemeye dedim. Sen bunları sipariş etmeye utanmıyor musun dedi. Eğer sen benim karımsan böyle şeyleri unut giyemezsin, giymeyeceksin dedi. Bağırmayı kes dedim çocuk uyandı çünkü. Hala devam ediyor benim karım böyle şey giyemez bilmem ne. Ben de iyi senin karın giymesin ben senin karın değilim o zaman dedim. Demez olaydım. Heeeh bak işte dünden razısın zaten ne kadar kolay senin için her sey. Aklında ne varsa açık açık söyle böyle uzatmanın alemi yok vb. Vb. konuştu durdu. Konu nereye gitti bak tamam sus diyorum susmuyor. Ya sen nasıl sinirle attıysan ben de sinirle aldım onlari diyorum yok. Evde şu an acayip kötü ve gergin bir hava var. :kızgın: konu nerelere gitti inanamıyorum ya.

hayret ki ne hayret!
Yorumlara bak hizaya gel normalmiş de kıskanmış da sen de biraz kapalı giyin de bilmem ne!
Konu sahibi yalnız eşin değil forumdakiler de kıskanmış seni belli aman diyim sen dikkate alma.
Eşin büyük saygısızlık yapmış anne gibi giyin ne demek oluyor? Bir kadın anne olunca kimliği mi evrimleşiyor daha mı kapalı giyinmesi gerekiyor bu nasıl bir terbiyesizliktir. Gidin kendinize alışveriş yapın asla geri adım atmayın bu konuda.
Valla ben kıskandım ☺ ama maşallah dedim

Yoktu. Ufak tefek söylenirdi bazen ama şaka yollu hiç böyle ciddi değildi.

acaba bir yerden birşey mi duydu da sinirleri gerildi diye düşündüm ben de...

geri adım atmayın haklısınız bence ama inatlaşmayın da. benim karım böyle şeyler giymez dediğinde benim kocam da böyle bir adam değil diyebilirdiniz direkt konuyu ateşlemiş tepkiniz. siz sakin kalın o da sakin olacaktır.

sakin olduğunda güzelce konuşursunuz.

Ulan biz g.tü göbeği saldık.
Hatun çocuk doğurdu hala aynı.
Bi de üstüne iltifat alıyor.
Kesin insanlar onu benim yanıma da yakıştırmıyordur şimdi.
Ben yanında yokken erkekler de bakıyordur pis pis.

gibi düşünceler halay çekiyor bence eşinin kafasında.

Son kavganızla birlikte okudum.
Eşin o kıskançlık krizlerinin pençesinde olmasına rağmen kendince bir adım atmış.
Konuşmaya çalışmış.
Keşke öfkeyle cevap vermek yerine
Sen de sinirini perçinleyip bir adım atsaydın.
Muhtemelen orada orta yolu bulurdunuz.
Kendince attığı adım sonrası konunun boşanmaya getirilmesi daha da derinleştirir onda mevzuyu artık.
Çünkü ayrıntılarda söylediklerinden anladığım kadarıyla
Eşin senin onu beğenmediğini, istemediğini düşünüyormuş.
İlgisiz geliyormuşsun sanırım adama.
(Öyledir demiyorum, bilemem de zaten)
Üzerine de etraftanilgi ve övgü alınca seni kaybetmekten fena tırsmış diye yorumladım ben tüm bu olanları.

Eşler arasında da lütfen şu iktidar savaşları bitsin artık ya.
Eşinin sözünü dinlediğinde, ricasını kabul edip uyguladığında kendini kötü hissetmesin hanımlar.
Bi de birbirimizi fazla gaza getirmeyelim diyerek son paragrafı kamu spotuna ayırdığımı brlirtmek istiyorum.
Selametle :)

35 yaşında iki çocuk annesi kadınım ama anne gibi nasıl giyinilir inanın bilmiyorum.
Hala sırt çantası takıyorum,yırtık kot giyiyorum,ayağımda spor yada sneakers ayakkabı ile geziyorum.
Ne alaka anne gibi giyinme muhabbeti anlamadım ama eşiniz sizi kıskanmış bence.
Giysi konusuna gelince yerinizde olsam eşimin kredi kartını alır gider mağaza mağaza gezer fiyatına bakmaksızın sevdiğim, çöpe attığı neyim varsa eksiksiz alır dolabımı baştan aşağı yenilerdim. Hakettiği bu eşinizin. Ödesin aklı başına gelsin yani. Bir daha da cesaret edemesin böyle birşeye.

X