- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- Konu Sahibi sweetywitch91
Birde yenilerini almak için onun kredi kartini kullanın birdaha atamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim çok sağolun.:)2 çocuk annesiyim ilkinden sonra cook kiyafetlerim yirtildi çöpe gitti etiketleri üzerlerideyken ..icim yandi.. küs kalın biraz davanizdan vazgecmeyin ben vazgeçtim 2.sinde adam müstehcenleri izlemeye basladi .. yürü be kardeşim kim tutar seni diyorum..
Bu arada bebisiniz hayırlı olsun ..
Tabi kıskanmış olabilir anlıyorum ama bana davranışı yaptığı şeyler çok kötü ve kaba. Asıl sinirlendiren de beni zaten o. Iki gündür konuşmuyorum çatlıcam evde sıkıntıdan. Yine de bir özür dileme yok. Hiç-bir sey olmamis gibi devam etmek istiyor.Aslında bu konu kiskancliga nasil baktığınıza bağlı. Misal benimki hakkında arada niye öyle buz gibi o diyorlar bir iskilleniyorum, demekki süzmuş baya diye aklıma geliyor. Yakışıklı dense konu olsa fittiririm heral. Kimisede rahat anam iste. Kiskancliga bakışiniz onemli burda
Sizde aynı şekilde kocaman bi çöp poşeti alın, neyi var neyi yok herşeyini çöpe atın. Bu hareket bana yapılsa, aynı şekilde karşılık veririm.Kendimi bildim bileli 36 beden bir hatunum. Hamilelik döneminde sadece 5 kilo aldım. Doğum sonrası da çok kısa sürede hamilelige başladığım kilodan daha azına düştüm. Yine hamilelik boyunca çatlak için önlem almıştım. Yine de ufak tefek catlaklarım vardı onları da lazer tedavisi ile hallettim. Hiç doğurmamış gibi oldum diyebiliriz. Eşim hamileliğim süresince de hep destek oldu bana hakkını yiyemem. Bırak çatlak olsun onların da anısı var sen böyle de güzelsin falan filan. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Doğumdan sonra catlaklara lazer tedavisine hiç hoş bakmadı ne gerek var dedi. Doğum yapalı çok kısa bir süre oldu ve her gören bana sen nasıl doğurdun yok efenim kız resmen güzelleşmek için doğurdu ay kim der bunun çocuğu var annelik sana çok yaradı vücudunu çabuk toparladın vb. şeyler söylüyor. Girdiğim ortamlarda özellikle beni doğumdan sonra ilk defa görüyorlarsa bu muhabbet oluyor. Eşimse bu muhabbetlere bildiğiniz çıldırıyor. Bir yere gideceğiz saçımı yapıyorum yapma dikkat çekiyorsun diyo. Biraz bol giyin vücut hatların belli oluyor hakkında konuşuyorlar ayar oluyorum diyor. Bunun gibi şeyleri doğumdan sonra çok söyler oldu. Bugün de yine arkadaş ortamında böyle bir konu so rası bana gelip anne gibi giyinir misin artık dedi. Ben de giyinişimde ne olduğunu anne gibi giyinmenin ne olduğunu saçmaladığını söyledim. Ben böyleyim kalıplara sokamam kendimi. Insanlar kilo almamama şaşırdı geçer hep beni konuşacak halleri yok dedim. O da anne gibi giyinmem konusunda diretti ve kıyafetlerimi çöpe atacağını söyledi. Biz bu şekilde tartıştık. Tartışmanın sonunda bildiğiniz koca çöp poşetini aldı ve dolabımı boşalttı ve cidden götürdü attı. Ben bebeyi emziriyordum kapıdan çıkarken gördüm. Dolabıma bir gittim ve şok. Onunla tek kelime konuşmuyorum şu an. Ama ne yapıcam onu da bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Ben yapamam bunu. Bana böyle seyler komik geliyor gercekten kendime yakıştıramıyorum.Sizde aynı şekilde kocaman bi çöp poşeti alın, neyi var neyi yok herşeyini çöpe atın. Bu hareket bana yapılsa, aynı şekilde karşılık veririm.
Hangimiz bu hareketi kendine yakıştırır? Eşiniz belli ki kendine yakışırdı da yaptı!!Ben yapamam bunu. Bana böyle seyler komik geliyor gercekten kendime yakıştıramıyorum.
Sorun da burada zaten. Yaptı ve pişman gibi de durmuyor üstelik.!Hangimiz bu hareketi kendine yakıştırır? Eşiniz belli ki kendine yakışırdı da yaptı!!
Pişman değil demek!! İyi bi dersi hakketti. Burnundan getirin. Eşinizi en iyi siz tanırsınız hakkından da gelin. Haddini bilsin bi daha da böyle bi terbiyesizlik saygısızlığa cesaret edemesin. Düpe düz şiddet bu!Sorun da burada zaten. Yaptı ve pişman gibi de durmuyor üstelik.!
Sağlıklı bir durum değil o yüzden sordum özellikle çok çok geçmiş olsun.Evet ama hatırlamak istemeyeceğim bir hamilelik sonrası 5 kilo. Hiç iyi bir şey değil yani. Allah başa vermesin bir daha.
Şaka yapıyor olmalısınız,kadın lohusaymis zaten,iyice gerilmesin ortam,bir çare bulunur.
ben de öyle düşünüyorum aslında ama herşeye de tamam deyince abartıyor bunlar da yaEsiniz sizin daha olgun giyinmenizimi istedi acaba hsni anne gibi demis ya..belliki fazla ciddiye almiş ve kafasina takmiş bu konuyu..eşiniz iyi biri ise bence onu bu konuda kirmayin en azindan orta yolu bulun...bu mesele yüzunden huzursuzluk sokmayın aranıza..belki bana kızanlar olacaktır ama ben kiyafet konusunda eşlerinde gonlü olmali diye dusunuyorum..
Sağlıklı bir durum değil o yüzden sordum özellikle çok çok geçmiş olsun.
Ama şöyle söyleyeyim anlattıklarınızdan, üslubunuzdan ve anlatış tarzınızdan bende kendi isteğinizle sadece 5 kilo aldınız izlenimi oluştu. Hani sırf vücudu bozulmasın diye sağlığı hiçe sayan kadınlar olur ya onlardan sandım sizi.
Öyle değilmişsiniz ama inanın yazdıklarınız ilk etapta bende öyle bir izlenim oluşturdu.
Çok doğru söylediniz. Ben de o ikilemdeyim. Bazen tamam gönlü olsun diyorum ama biliyorum ki birine evet dersem bir başkasının gelmesi pek de uzak değil.ben de öyle düşünüyorum aslında ama herşeye de tamam deyince abartıyor bunlar da ya
e atti da ne olacak ki, gidip ayni tarzdan almayacak misiniz?
anne gibi giyin derken anane gibi mi demek istiyor acaba?
kendi de dede gibi giyinecek miymis size eslik etmek icin?
Ee son durum nedir witch?Çok doğru söylediniz. Ben de o ikilemdeyim. Bazen tamam gönlü olsun diyorum ama biliyorum ki birine evet dersem bir başkasının gelmesi pek de uzak değil.