Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

Ay nolur çocuk yapmayın işler iyiden sarpa sarmasın .. bu adamdan cocuk yapilmaz yüzü de kızarmıyor kadını kandırdım eşim yinede tüp bebeği istiyor diye ... daha da ; işine gelirse, vazgeçtim , vırt zırt geçiştiriyor .. ben onun omzunda ağlayacağım o bana olur olur diyecek söylemeyecek ..

Bence çocuk olursa siz değilde o kendini garantiye alacak gibi bir hal var ortada

Ben de öyle düşündüm artık.. yoksa ayrılırken para peşine düşmezdi değil mi?

Az önce Evlerimiz ayrıydı yazmışsınız? Ayrı evlerde mi yaşıyorsunuz eşinizle?

Ben de öyle düşündüm artık.. yoksa ayrılırken para peşine düşmezdi değil mi?
Aynen öyle, adam resmen seni kullanmış para için çok acı bir gerçek. Sen artık kendin için ne yapabilirsin emin adımlarla ilerle ve boşan.

Canim benim ya. Sen nasil bir duruma dustun boyle? Bak bende cok fazla kazaniyorum ama hic birzaman parami almadi almiyor. Lutfen kendine saygin olsun. Bu adama gercekten ihtiyacin yok. Yarardan xok zarar veriyor sana. Elbette ki hemen bosan demiyorum bu kolay bisey degil. Ama cok duzgun ve acil karar vermek zorundasin. Bu sekilde cok yipranacaksin. Parani da verme bundan sonra.

Kendini garantiye alman gereken ne varmis. Hem kel hem fodul. Sizin cocugunuz olmayacagini sakladiginiz bi senaryo dusunun bu adam neler yapardi acaba size. Ben saklamasina kizar miydim bilmiyorum. Ama ona gelene kadar yaptiklari soyledikleri yenilir yutulur degil.

İşte işin içindeyken anlayamıyor insan. Bir terslik var ama normali bu gibi geliyor. Birkaç arkadaşıma anlatınca durumu idrak etmeye başladım.. bi de o ayrılalım diyor işine gelirse vs

Bu adam sizi sevmjyor ve manipule ediyor, elinde oynatiyor
Asiri da cimri. Kendi degerinizi kiymetinizi bilin lutfen. Daha fazla kendinizi kucuk dusurmeyin

Boşanın verdiğiniz parayla alınan mallaru da bırakmayın ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…