Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

40 bin borcumuz var kredi ev kredisi araba kredisi vs onları ödüyoruz. Krediler onun üstüne malları benim üstüme yapıyor ama sadece ev ortak diğer her şeyi bana yaptı. Kendine para harcamaz evden yemek götürür işte para vermemek için.. cimri yani.. ama bana dyson vs alır ne bilim. Ama evde para dışında bir şey konuşulmuyor. Fakir bi aileden gelmiş. Çocuğu para kaybı görüyor.ilk tüp bebek tutmazsa kaç kerw deneyeceğiz diyor. Olur da bi bok olursa sana hesabını sorarım dedi hatta

Paranın derdinde dikkat et de aldığı malları başkasının üstüne yapmasını boşanmak istediğin zaman yıllarca çalışıp 5 kuruşsuz kalma sonra adam hiç güven vermiyor herşeyi yapar

Paranın derdinde dikkat et de aldığı malları başkasının üstüne yapmasını boşanmak istediğin zaman yıllarca çalışıp 5 kuruşsuz kalma sonra adam hiç güven vermiyor herşeyi yapar
1 ev 2 araba ve 2 arsa var ev ortak diğerlerini benim üstüme yaptı. Kimseye para yedirmez o annesine falan yapmaz ne kadar yaşar diye hesap yapıyor. Ablasının hakkını bile vermek istemiyor annesi öldükten sonra..

1 ev 2 araba ve 2 arsa var ev ortak diğerlerini benim üstüme yaptı. Kimseye para yedirmez o annesine falan yapmaz ne kadar yaşar diye hesap yapıyor. Ablasının hakkını bile vermek istemiyor annesi öldükten sonra..
Ay adam resmen sülük yaa çıkarı olmadan yaralı parmağa işemez bu tip bununla hayat geçmez ki çocuk düşünmek şöyle dursun güvenip arkamı dönmem bile

Sizin kisirlik!! Mevzusuna gelene kadar cok daha buyuk problemleriniz var. Cocuk olsa da yapmayin zaten

Avukata vekalet verdim. Delil topluyorum.. avukat muhtemelen gündeminiz hep para olacak dedi. Sen ona para gönderme zaten göndermeyince borç içinde kalınca boşanmaya yanaşcak dedi

Bin tane sorununuz var hala daha cocuk yapmaya calisiyosunuz? Paranizi vermeyin kendinize saklayin coxuk fikrinden vazgecin adam sizi banka gibi goruyor. Unutulmaz boyle bisey bilidgin saklamis bencil adam mal mulk derdinde bosanicaM diyin bakin nasil tutusuyor

İkimizin. Annesine falan da para vermez. Annesinin ilaçlarının bile parasını alır. Benimkilere bir şey demez ama. Hatta bana annem ölünce paralarını yicez iyi davranalım demişti bir kere.
Yahu kendi annesine acımayan adam size acır mj? Bunca şeye rağmen nasıl hala evli kalıp nasıl hala çocuk dersiniz?

Kendini garantiye almak için yapıyorsun, çocugu para icin yapıyorsun demek ne demek?

Evet tüp bebek tutmazsa diye
Yol ver, şutla. Adam ablasının parasına bile göz koyuyor bu adam ilerde sana acır mı? Evlenmeden önce hiç bu yüzünü görmedin mi bu adamın ne biçim birşey annesinin ilaçlarının bile parasını alıyormuş. Sırf bir çocuğun olsun diye bu adamla evli kalma kardeşim bu ilerde aynısını çocuklarına da çektirir, kısıtlar para gider diye. Zaten avukata vekalet vermişsin işler ciddiye binince sakın iki gözyaşına kanma.

Adam kısır olsa azosprem olurdu. Ki onun bile olma şansı artık eski yıllara göre yüksek.

Siz en başta evlenmeden önce aslında adam bir sürü saçma şeyler yapmış açık vermiş hâlâ ne diye evlendiniz ki ne cesaret.

Ve boşanmak için acele edin hayatınızı kurtarın bari

Ondan daha iyi kazanıyorum nasıl böyle bir cümle kuruyor bana? Kendinden biliyor bence. Her şeyin sonu zaten paraya çıkıyor
Adama paranı vererek o kadar şımartmışsın ki paranın kendisinin olduğuna inanmış o parayı verme gerçek yüzünü o zaman göreceksin.

Evet çocuğum olsun istiyorum.. tekrar birini sevebilir miyim acaba.. zaten normal yollardan çocuk çok zor dedi doktor. Sperm kalitesi kötü olduğu için düşük yapıyor olabilirsin vs dedi. Bu adamdan çocuğum olmamalı.. Zaten daha doğmadan yok devlet okuluna gitsin bakıcı gelmesin anneler baksın vs başlamıştı çok ağladığımı hatırlıyorum

Sevdim güvendim ve para benim için önemli bir şey değildi. Alsın napıyım kafasındaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…