Eşim kısır olduğunu gizlemiş. Sizce boşanmalı mıyım

Benim arabayı sattık ama yeni arabayı üstüme yaptı krediyi kendi çekti.
senin arabanı satıp yine sana araba almışsınız yani araba SENİN
O arabayı satıcaz 2 araba alıcaz bir daha ben arabasız kalamam dedi
çalışsın kendi alsın ağzıma laflar geliyor zor tutuyorum .hanımefendi siz niye dayanıyorsunuz bu soyguncuya .maaşınızın neredeyse tamamını ona veriyormuşsunuz zaten. ne yapmış o parayı hesabını sorun 20 bin her ay az buz para değil. (Adam seni para için kullanıyor.) Onun maaşı ne kadar? kendi parasını ne yapıyorda sizden bu parayı alıyor?

İşte işin içindeyken anlayamıyor insan. Bir terslik var ama normali bu gibi geliyor. Birkaç arkadaşıma anlatınca durumu idrak etmeye başladım.. bi de o ayrılalım diyor işine gelirse vs
Alınan mallar mülkler yada araçlar kimin üstüne . Zaten ayrılma olsa evlilik sürecinde olan hersey paylaşılıyor .

Adamda evlilik, yuva nedir bilmiyor. Ruhsuz.

Tatlım sen kendini hazır hissedebilirsin. Ama bebek bu. Senin hazır olman ne kadar yeterli?
Kendine bunu sorsana bi.Karşındaki adam hazır mı?Bebekler dünyaya gelmeyi kendileri seçmiyor,o kararı ebeveynler alıyor değil mi?
Yani huzursuz bir ortamda büyümesi ne kadar doğru olur?Önce sorunlarınızı halledin.Hatta bana kalırsa evliliğini gözden geçir.

Bu adamdan çocuk yapmayın lütfen, acilen kurtulmaya bakın...

Yuvanizi yikan siz degil, o. Ben birini öldürsem, siz gömseniz, siz mi öldürdünüz, ben mi?

Paranizi yedirtmeyin bosanmayacak olsaniz bile.

Aslında tam kısır sayılmaz sperm sayısı az sadece. Sonuçta sonlanmış da olsa bi kez hamile kalmışsınız, kısır adamın çocuğu hiç olmaz. Eşinizin daha büyük sorunları var bence, bu da başta yalancılık olmak üzere pintilik ve saygısızlık. Maaşınızı niye veriyorsunuz, ver deyip alıyor mu yoksa kredi taksit vs. mi ödeniyor maaşınızla? Maaşınızla bişeyler sahibi olduysanız, boşanma durumunda malın tamamını alacak mısınız almayacak mısınız onu anlamaya çalışıyor. Asıl garantici kendisi, maaşınızla mal yapıp yapıp sonra boşanma durumunda yarısına konamazsam hesabında. Allah bilir çocuğu da sırf malına ortak gelmesin diye erteliyordur.

Kredi borç vs. Kendine gram harcamaz. İç çamaşırını bile 2. El alır.

Yok yahu, yuva değil ki bu. Bitirin, aile olmak değil zaten derdi, refaha kavuşmak, sizi araç olarak seçmiş

Evlenmek icin cok arsdin mi bunuhakkina hayrlisi olsun.

Bu adam bana eski eşimi hatırlattı. Kaç kurtar kendini derim. Çocuğunuz olursa ileride ayırılsanız daha büyük sorunlar yaşarsın bununla

İkimizin. Annesine falan da para vermez. Annesinin ilaçlarının bile parasını alır. Benimkilere bir şey demez ama. Hatta bana annem ölünce paralarını yicez iyi davranalım demişti bir kere.
Adamin para konusunda anksiyetesi var sanki. Mallari aizin uzerine yapmisken ve ikinizin borcu odeniyorken sizi para icin kullandigini soylemek dogru olmaz.

Ama size olan yaklasimi hic iyi degil, kendi eksigini saklamasi, isine gelirse vs demesi, kaba olmasi, olgun olmadigini dusunduruyor.

Evet sürekli kazıklanma korkusu var. Bi de erkenden emekli olup rahata ermek istiyor. Ama bensiz duramıyor o da paradan sanırım. Günde 10 kere arar kahvaltımı hazırlar. Ne yeyip içtiğime kadar ilgilenir. Her şeyimle ilgili sadece param değil. Ama bu çocuk mevzusunda ne zaman spermlerini öğrendim değişti. Kaçıyor konudan. Sperm testi vermek bile zor geliyor. Çocuğu maddi kayıp gibi görüyor. Çocuk gelcek sen beni unutacaksın derdin çocuk diyor. Sonra beni bırakacaksın diyor. Ben niye bırakacağım adamdan çocuk yapayım.? Çok garip düşünceleri var

yazık ya boşanın. bir de öyle bir kocayı besliyorsunuz. gerçekten yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…