Eşim kendi kendine konuşuyor

Bu benim bir arkadasimda da vardi. Hala var mi bilmiyorum.

Ama o çabasını, karşısındakiyle ayni fikirde olmak isteği, muhalif olmamak, dışlanmamak istegi gibi algilamistim.

Çok seneler sonra dogmus evin en kucuk cocuguydu. Ebeveynleri ve buyukleri ile iliskisi kopuktu. Onu pek anlamıyorlardi.

Kendini ifade ettigi tek yer okuldu. Orada da herkesle ayni fikirde olmayi tercih ediyordu diye düşünüyordum.

Kendine ait olmayan fikirlerle, sanki seninle ayni seyi düşünüyormuş gibi "lafı ağzımdan aldın" tavriyla tekrarlamasi da bana hep var oldugunu ispat cabasi gibi geliyordu. Belki de bir hastaliktir bilemiyorum.
Bu söyledikleriniz varya ayrı ayrı olsaydı bir sıkıntı gibi durmazdı ancak hepsi bir kişide toplanınca evet bir sıkıntı olabilir diyor insan. Umarım en kısa zamanda bir psikiyatriste gitmiştir.
Teşekkür ederim özet için. Kısacası konu sahibinin günahına girmişler gizleyerek.nasil insanlar var ya
Evet maalesef öyle oldu...

Kızlar en son açtığım konuyuda bu konumun sonuna ekledim tıklayıp bakabilirsiniz. Ayrıca lütfen okuyabilirseniz konuları, yorumları okumaya çalışın orada merak ettiğiniz her şey detaylı açıklanmıştır yani hak verinki tek tek tekrar uzun uzun açıklamak benim için zor oluyor.

En son durumumuz çekişmeli boşanma davamız var ve devam ediyor. Gelişme oldukça aktarmaya çalışacağım.

Quantum naptın ? Bu adam hiç iletişim kuruyor mu seninle ?
Hayır kurmuyor kuramazda çünkü çekişmeli boşanma davamız devam ediyor artık sadece avukatlarımız ile iletişim kuruyoruz ondada zaten çocuğu görmek gibi bir çabası vs yok

Ha birde yeni konu açabilirim sonra. Biraz daha gelişme olsunda çünkü şu an pek bir gelişme yok

Anlıyorum sizi ama bu kadarda zahmet edip uzun uzun yazmışsınız her şeyi ancak tek şunu anlamadım benim eşimin yalan söyleyip söylemediğinden nasıl emin oldunuz? Sizi inandıracak halim yok tekrar söylüyorum buradan kimse teşhis koyamaz ben bile eşim şudur diyemiyorken... Tekrar geçmiş olsun
Estafurullah teşhis koymadım olabilitesini söyledim . Yazınızdaki şiddeti yeni okudum çok üzüldüm adınıza ... umarım biran önce kurtulursunuz şiddetin açıklaması yoktur maalesef

Artık hiçbir şekilde iletişim kurmuyoruz sadece avukatlarımız aktarım yapıyor bu kadar. Evet bende bunu biliyorum ama maalesef ispatlayamıyorum umarım hayırlısıyla sonuçlanır hiçkimse zarar görmeden.
Canm cok zor ya allah kolaylık versin bu yazdıklarını okudugmdan beri aklımdan cıkmıyor evlenip barklanyoruz ama kimle ne kadar tanıyoruz hepsi öylemi bilmem ama duydugum kadarını söylüyorum evlendiklerinde erkeklerin hepsi o kadr değişiyor ki sevgilyken farklı insanlar evlenince farklı bana bu bile ilginc ve üzücü gelirken birde üstne seninki bambaska bir insan cıkmıs bu daha acı ne yazıkki

Ailesinin yaptığı inanılmaz yanlış. El kızı baksın diye kandırmak nedir ya
Siz çok mantıklı ve düşünceli davranmışsiniz. İnşallah bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız

Hayır kurmuyor kuramazda çünkü çekişmeli boşanma davamız devam ediyor artık sadece avukatlarımız ile iletişim kuruyoruz ondada zaten çocuğu görmek gibi bir çabası vs yok

Ha birde yeni konu açabilirim sonra. Biraz daha gelişme olsunda çünkü şu an pek bir gelişme yok
Allah yardımcın olsun yavru. :KK43:

Bir kaç tane konu açmıştım birazdan linklerini bırakacağım. Anasından babasından kendisini daha çok önemsedim ve çaba harcadım bunu konularımda ve yorumlarımda okuyabilirsiniz
Diğer konuya baktım ama ailesinin tavrını göremedim. Onlar da fark etmişler ama evlenip karısı mı baksın demişler? Peki siz hiç flört etmediniz mi evlenmeden önce? Görücü usulü mü tanıştınız?

Konunuzu baştan sona okudum . Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz . Umarım dava surecini en az zararla atlatırsınız . Onun dışında ne zaman yazmak isterseniz özelden yazin . Belki yardımcı olabilecegimiz bir konu olur . Benim babaannem ve halam da hasta idi bu sekilde .( Hastalıkları cikicak diye doktora gitmek istemezlerdi kesinlikle ) Buna ilave iki yakın akrabalarından biri bipolar biri de şizofren tanısı almıştı . Onlar düzenli doktora gidiyor ve ilaçlarını kullandıkları için hayatlarına devam edebiliyorlar . Herneyse demek istediğim genetik geçişi göz ardı edemeyiz .

Verebilecegim tek tavsiye stresinizi yönetmeye çalışın . Bebeğiniz de var çünkü . Umarım o daha iyidir .

Canm cok zor ya allah kolaylık versin bu yazdıklarını okudugmdan beri aklımdan cıkmıyor evlenip barklanyoruz ama kimle ne kadar tanıyoruz hepsi öylemi bilmem ama duydugum kadarını söylüyorum evlendiklerinde erkeklerin hepsi o kadr değişiyor ki sevgilyken farklı insanlar evlenince farklı bana bu bile ilginc ve üzücü gelirken birde üstne seninki bambaska bir insan cıkmıs bu daha acı ne yazıkki
Evet gerçekten öyle ve bu kadar rol yapmaya gerek varmıydı saçma yani. Ben en başta onu uyarmıştım eğer anlaşamazsak çocukda olsa boşanırım demiştim ama o ben kendi bildiğimi yaparım boşanamaz ya tarzında düşünmüş ne yazıkki. Bazen açık açık söylemekte yetmiyor 🤷🏻‍♀️

Diğer konuya baktım ama ailesinin tavrını göremedim. Onlar da fark etmişler ama evlenip karısı mı baksın demişler?
Evet zihniyetleri tam olarak bu
Peki siz hiç flört etmediniz mi evlenmeden önce? Görücü usulü mü tanıştınız?
Flört evremiz kısa oldu ama olmuştu yani yaklaşık 6-8 ay arası bir süre. Flört döneminde hiç mi bir şey çakmadınız diye soracaksınız değil mi? Hayır çakmadım çünkü güzel rol yapıyor. Ben hayatımda böyle güzel rol yapan hasta görmedim 🤷🏻‍♀️

Konunuzu baştan sona okudum .
Teşekkür ederim
Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz .
Öyle ama genede çok şükür beterin beteri var derler ya
Umarım dava surecini en az zararla atlatırsınız .
İnşallah
Onun dışında ne zaman yazmak isterseniz özelden yazin . Belki yardımcı olabilecegimiz bir konu olur .
Sağolun çok incesiniz
Benim babaannem ve halam da hasta idi bu sekilde .( Hastalıkları cikicak diye doktora gitmek istemezlerdi kesinlikle )
Hasta olduklarını bal gibi biliyor yani bu kişiler. Neyse zaten eşimde biliyormuşda uzunca bir süre bunun içinde üzülmüştüm hani nasıl ya haberi yok hasta olduğunu bilseydi daha farklı olurdu diyordum 🤦‍♀️. Beni ayakta uyutmuş.
Buna ilave iki yakın akrabalarından biri bipolar biri de şizofren tanısı almıştı . Onlar düzenli doktora gidiyor ve ilaçlarını kullandıkları için hayatlarına devam edebiliyorlar . Herneyse demek istediğim genetik geçişi göz ardı edemeyiz .
Evet maalesef birde işin bu boyutu var.
Verebilecegim tek tavsiye stresinizi yönetmeye çalışın . Bebeğiniz de var çünkü . Umarım o daha iyidir .
Çok şükür iyiyim o açıdan sadece ara ara moralim bozuluyor ama benim için büyük bir sıkıntı yaratmıyor. Sağolun bebişimde gün geçtikçe daha iyi oluyor inşallah hep iyi ve sağlıklı olur.

X