- 15 Temmuz 2016
- 7.833
- 13.035
Hadi canım hadiiiii.Farzet ki avm de güvenlik ?
Kedi analığı; git hayvanın kumunu temizle mama kabını yıka…
Tüylerini topla…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canım hadiiiii.Farzet ki avm de güvenlik ?
Hdhdhdhdgsggssgsghshs sen de git biraz çocuklarınla ilgilen. Anaları sen olduğuna göre genetik olarak şanssızlar zaten. Burada sabah akşam millete benim kocam kim biliyor musunuz diye sapır saçma konuşacağına git biraz etkinlik yaptır telafi etsinler açıklarınıHadi canım hadiiiii.
Kedi analığı; git hayvanın kumunu temizle mama kabını yıka…
Tüylerini topla…
Siz gercekten rahatsızsınız.Hdhdhdhdgsggssgsghshs sen de git biraz çocuklarınla ilgilen. Anaları sen olduğuna göre genetik olarak şanssızlar zaten. Burada sabah akşam millete benim kocam kim biliyor musunuz diye sapır saçma konuşacağına git biraz etkinlik yaptır telafi etsinler açıklarını
Kurban ol sen benim kedilerime sen milletin kedisine laf atarsan millet de senin çocuğunu ağzına böyle dolar işte.Siz gercekten rahatsızsınız.
Bakın siz o kadar leş bir kişiliksiniz ki…
Ama sana öyle bir germişim ve dert olmuşum ki kedilerin köpeklerin çöp karıştırdığı gibi ruhunun leşliğindem gidip yorum araştırmışsın.
İçime öyle bi şey doğuyor ki sizin icin ileride çocuğunuz oldugunda çok büyük sınavlar yaşayacaksınız.
Burada herkes birbirine bişeyler yazıyor ama senin gibi leş insan çok az çocuk uzerinden bişeyler yazacak, genetik olarak çok şanssız yazacak.
Umarım Allah sizi evlatla sınar ve evladınızı kedilerinizle kıyaslarsınız…
Aklınca dalga geçer gibi yazıyorsun da kuduruyorsun..
Ben biraz insandan anlıyor isem dalga geçiyor ayağına delirmiş durumdasın. Aşırı takıntılısın.Kurban ol sen benim kedilerime sen milletin kedisine laf atarsan millet de senin çocuğunu ağzına böyle dolar işte.
Sen mi karar veriyorsun çocuğunun kedimden daha değerli olduğuna. Kedimin tüyü kadar değeri yok senin çocuklarının annesinin ballarıııııııııııııııı kurban olsun bu kadın sizin suratınıza
Kedi rahmani boyutta hayvan ne demek yav gsgsgsgs düz hayvan işte benimkiler kuş gibi tilki gibi. Yok mana aleminden kediBen biraz insandan anlıyor isem dalga geçiyor ayağına delirmiş durumdasın. Aşırı takıntılısın.
Senin ruh leşşşşş.
Kedi de rahmani boyutta bir hayvan olduğu için kedi severek kendini rahatlatmaya çalışıyorsun da olmaz….
Sen rahatsızsın yorumlarımda kimsenin kedisine laf attığım yok. Kedi ye neden laf atayım. Sen kendin kudurmus gibi yorumlar yazdın. Hasta ruhunla kafanda kurduğun hayal ürünleri…
Sen etrafta hizli hizli dönen küpecikler gibi saldiran yorumlar yazdın, gercekten iyi degilsiniz.Kadının kumlarını temizlemekle beni aşağılayacağını sandığı kişiler de şunlar gsgsgsggs fotolarını bile yerim
İçine başka neler doğuyor aşkım anlatsana birazSen etrafta hizli hizli dönen küpecikler gibi saldiran yorumlar yazdın, gercekten iyi degilsiniz.
Hayir size yorum yazsam neyse dicem delirmis gibi sallayan sensin ama sana usenmeden cevap yazıcam.
Gerçekten icime doğuyor siz evlatla sınanacaksınız.
Siz insanlara birebirde tak tuk şak şuk ben boyleyim ayagina istedigi gibi konusan bi insansınız, bu böyle değilse bende bisey bilmiyorum.
Sana senin gibi cevap yazinca dayanamadın…
Umarım Allah sizi evlatla sınar
Ya Allah aşkına yani konuyu okuyayım dedim kızlar bu yorumlar ne böyle yahu.Kedimin tüyü kadar değeri yok senin çocuklarının
Ay tamam da bu ne hadsiz bir yorum ya . Çocuklara laf edecek kadar? Hayvansever insanlar bazen kafayı yiyecek seviyede oluyor sizde onlardansınız. İnsanların evladına niye laf ediyorsunuz. Herkes kedi sevmek zorunda değil. Ben de sevmiyorum aaa size göre korkunç insanlarız dimiBenim kedilerim senin çocuklarından daha değerli bence. Ve yine aynı şekilde benim kedilerim senin çocuklarından çok daha temiz.
Bence gayet alakalı bir yorum yaptım şu an alakasızsa oku geç.
Valla şoka girdim ya herkes hayvan sevmek zorunda değil ne zaman şu sitede kedi konusu açılsa abartılı hayvanseverler kendini yırtıyor konu evlada bile geldiYa Allah aşkına yani konuyu okuyayım dedim kızlar bu yorumlar ne böyle yahu.
Yakışıyor mu böyle laflar.
Senin için ruhun leş.İçine başka neler doğuyor aşkım anlatsana biraz
Evlatla sınanma sebebim de kadınlar kulübündeki kadına cevap yazmam gsgsgsgsgs bari daha dişe dokunur bir sebeple sınansaydım. Böyle buraya yazdığımız her şey için sınanacaksak boku yedik
Öbür hanımefendi de çocukla sınanırsın demiş. İkiside aynı. Al birini vur ötekineAy tamam da bu ne hadsiz bir yorum ya . Çocuklara laf edecek kadar? Hayvansever insanlar bazen kafayı yiyecek seviyede oluyor sizde onlardansınız. İnsanların evladına niye laf ediyorsunuz. Herkes kedi sevmek zorunda değil. Ben de sevmiyorum aaa size göre korkunç insanlarız dimi
Gerçekten şok oldum ya sanki kedileri öldürelim demişte, çocuklarla sınanırsın demiş. Valla ne diyim yaÖbür hanımefendi de çocukla sınanırsın demiş. İkiside aynı. Al birini vur ötekine