Eşim kaynıma çalışıyor

Çıldır hakkındır

Borcunuz yok ama evinizde yok.kayninizin evi var bide size odettiriyor.yerinizde olsam hiç kendimi sıkmam oyle bı harcarim ki kaynima vermeye para kalmaz.inadina yaptığımı da belli etmem yoksa anlar.bisey söylerse ihtiyacım var almak zorundasın diyin.para yok derse millete varsa bana da olacak diyinm

Canım öncelikle bu durumun içinde olduğun için sana geçmiş olsun demek istiyorum.Çünkü ilk evlendiğimde birebir aynısını yaşadım.Eşim sürekli abisinin borçlarını ödüyor,sigarasını alıyor,evine alışveriş yapıyor.Ben yapamazsın dediğimde keseme ortak mısın diyordu.Tabi ben o laftan sonra çalışmaya başladım ama,ne kadar dil de döksem yok adam enayi gibi abisine para yediriyor.Abisi dr hem anne babayı sömürüyor hem eşimi.Bu arada biz kiradayız onlar kendi evlerinde düşün yani.Eşim gidip benden gizli yeğenlerine kıyafetler alıyordu.Eltim de getirip bak kocan aldı haberin var mı gibisinden gözüme sokardı hep.Hiç unutmam dışarıda canım erik çekmişti bana aldı diye abisigilede götürmüştü.Demem o ki seni çok iyi anlıyorum.Ama ne kadar dil dökersen dök asla anlamayacak.Ta ki abisinden kazık yiyene kadar.Benim eşime öyle nankörlükler etti ki abisi ve eşi.Ben eşim şok oldu inanamadı.Artık nankörlüklerini gördü akıllandı 3 senedir lafımdan çıkmaz benden habersiz ekmek bile almaz gittiği eve.Sen şuan gebesin biraz sakin ol hiç düşünmemeye çalış bebeklerin için.Eltini de zerre kaale alma.Zaten bebekler doğduğunda eşin sizin masrafınızdan onlara yetişemeyecek.Ve inan herşey daha güzel olacak.Bu tarz sorunlar halledilebilir.Birbirinizi sevin yeter.

Konu sahibi calisiyor, muhtemelen evide konu sahibi gecindiriyor. Adam motokuryeymis, maasini da iste ailesine yediriyor belliki.

Mune abla menejit asisi en son yazin yaptirdim bebegime 4000 yakindi fiyati buyuk ihtimalle kocasi yaptirmak istemeyecek biz o asidan olmadikda ne oldu diyecek

Benim anlamlandiramadigim. 60.000 az bi para olmasada cok bir para degil.
Iyi kotu kendi evine bakiyor, abisine veriyor, anladigim kadariyla ailesine de veriyor.
Ben mi bir seyi kacirdim. Bu nasil oluyor?

Ailesinin depremde yıkılan evinin ikamesi ne olacak? Yeni ev alabilecek mi? Sanki komple o ev gitti gibi konuşmuşsunuz da emin olamadım. Çünkü bence abiden daha büyük bir sorununuz var sizin. En azından babasının bi evi olsaydı. O durumda da kızlar evlenince evin giderleri yine eşinize kalacak gerçi. Valla kusura bakmayın, aileniz onlar evet ama size resmen kötülük etmişler. Aile dediğin böyle aileyle kızını evlendirmez.

Bebeklerin alışverişine başlasın hiç değilse, tek maaşla başka nasıl bir borca girebilir ki zaten

Kaderde varsa d.üzülmek neye yarar üzülmek denir buna haklısın cherrycim

Siz başka bir çıkış yolu bulun konu sahibi bebeklerinize de size de bakmaz bu adam.

İnşallah destek olacak aileniz vardır

Mune abla menejit asisi en son yazin yaptirdim bebegime 4000 yakindi fiyati buyuk ihtimalle kocasi yaptirmak istemeyecek biz o asidan olmadikda ne oldu diyecek
Ama menenjit aşısı da diğer aşılar gibi olmazsa olmaz, ben kızıma aşı takviminde olmayan aşıları bile yaptırmıştım buna menenjit aşısı da dahil, olmadık da ne oldu çok bilgisizce bir savunma olur, bizim bir tanıdığın çocuğu menenjitten ölüyordu az kalsın.

Peki boşanmaya karar verirseniz aileniz sizi ve çocukları kabul edecek mi?
Ailem şimdi bırak gel diyor kapıda bekliyorlar beni

Evin tapusu yok devlet el koymuş sanırım artık memlekette bir evleri de yok depremden sonra öğrendik biz bunları o zamanda ben yeni evliydim

Benim anlamlandiramadigim. 60.000 az bi para olmasada cok bir para degil.
Iyi kotu kendi evine bakiyor, abisine veriyor, anladigim kadariyla ailesine de veriyor.
Ben mi bir seyi kacirdim. Bu nasil oluyor?
Ben ortalama maaşını biliyorum sadece ne kadar aldığını ne ödeme yaptığını söylemiyor ki bana sorduğumda ise sen kafanı yorma böyle şeylerle ben senin böyle geçim derdini düşünmeni istemiyorum diyor ama şimdi anladım ki verdiği paraların hesabını sormayım diye öyle konuşuyordu hep saf gibi kanmışım üstünde durmamışım ama şimdi gözümü açtım ve açtığımdan beri de aramız bozuk eşimle soğudum ya bilmiyorum çok severek evlendiğim adamdan soğudum Herşey para değil ama göz ardı edilmek ve hakkımı yemesi ne bilim Allah sonumuzu hayretsin başka bişey diyemiyorum hamileyim stres yaşamak istemiyorum

Takma lütfen bebeklerım var. Bebekler doğsun sonra dl karsına konuş

Bildiğim kadarıyla Suriyeli kadinlar kocaları bırakıp gitmesin diye ya karnında ya da kucağında bebek olması gerektiğini düşünüyor. Bunun kendileri icin bir çeşit güvence olduğunu düşünüyorlar. Yani yenge yine kendi kültüründen gördüğünü bildiğini uyguluyor ama abinin akilsizligini anlamak mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…