Kardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onlarıgitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim kardeşime düğün hediyesini kötü aldı
- Konu Sahibi Ceylink
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #beyazeşya
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 133
- 39
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
Kardeşim kabul etmedi kendi çok ısrar etti oda sonunda kabul etti. Ki görüncemi yaza tatile göndermeyi planlıyor otele bana elini sık biraz artık diyor borcumuz var diyor kardeşime kötü eşya alıyor görüncemi önce tatile sonra başka yere gönderiyor bu masraf değilmiBeyaz eşyalar ne kadar haberiniz var mı? Kardeşinizin böyle bir hediyeyi kabul etmemesi gerekiyordu. Kabul ediyorsa da ne gelirse razı olması gerek. Beğenmiyorsa kendisi daha iyisini alabilir.
Altınım yok bu gün görünceme seni tatile gönderecem şu otele diyor o otelin parasına bir eşya alınır duyunca şok oldumBeyaz eşyalar benden diyen adam ne kadar olduğunu biliyordur. Yaptığı ayıp. Alamıyorsa alacağım demeseydi. düzgünce takısını alıp gitseydi. Umarım ikna edersiniz. Kenarda paranız veya altınınız varsa üzerine eklemeyi teklif edebilirsiniz.
Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar utandırdıKimse kimsenin beyaz eşyasını almak zorunda değil. Ama ben alacağım diye atlıyorsa hakkını verecek. Muhtemelen kardeşiniz kabul etmeyecek. Etmesin zaten. Ben olsam kardeşimi çeker kenara uyarırım.
- 16 Nisan 2008
- 5.227
- 14.080
- 773
E kardeşiniz eninde sonunda gormeyecek mi o beyaz eşyayı? En azindan erkenden görüp, egerNe diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar utandırdı
istemezse de kendisi istedigini gidip alir.
Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadarKimse kimsenin beyaz eşyasını almak zorunda değil. Ama ben alacağım diye atlıyorsa hakkını verecek. Muhtemelen kardeşiniz kabul etmeyecek. Etmesin zaten. Ben olsam kardeşimi çeker kenara uyarırım.
Öyle yapım ozamn önden uyarımE kardeşiniz eninde sonunda gormeyecek mi o beyaz eşyayı? En azindan erkenden görüp, eger
istemezse de kendisi istedigini gidip alir.
- 16 Nisan 2008
- 5.227
- 14.080
- 773
Alma demeyin ama durum boyle boyle haberin olsun deyin, karari kendisi versin.Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar
Öyle yapım ozamn önden uyarım
- 26 Mayıs 2020
- 7.100
- 37.308
- 498
Sizin kardeşe beyaz eşya sözü kendi kardeşine tatil sözü veren eşiniz size bunu mu diyor?elini sık biraz artık diyor borcumuz var diyor
- 3 Ağustos 2019
- 2.169
- 5.156
- 158
- 39
Eșiniz de el iyisi, kardeşleriniz bile olsa, altindan kalkamayacagi gereksiz büyüklükler yapip, sonrasinda size elini sıkı tut demesi de ayri sacmalik.
Iddaaya girerim ki bu adam işleri Hep boyle dengesiz ve manâsizdibira
Aynen daha bu sabah bana bunu söyledi akşam görüncemi 3 çocuğuyla tatile gönderecem dedi yanımda görüncemeSizin kardeşe beyaz eşya sözü kendi kardeşine tatil sözü veren eşiniz size bunu mu diyor?
- 30 Mart 2009
- 14.458
- 1
- 64.836
- 1.123
Sizin kardesinizin butun beyaz esyalarini almasi kadar kendi kardesini tatile gondermesi de normal. Ne yani kardesini tatile gondermemek icin sizin esyalarin kalutesini mi arttirsaydi. Ustelik anladigim kadariyla evde para kazanan sadece kendisiKardeşim kabul etmedi kendi çok ısrar etti oda sonunda kabul etti. Ki görüncemi yaza tatile göndermeyi planlıyor otele bana elini sık biraz artık diyor borcumuz var diyor kardeşime kötü eşya alıyor görüncemi önce tatile sonra başka yere gönderiyor bu masraf değilmi
Defolu ürünler ama sıfır aldığı Çamaşır makinası eski model evime koymam demek istediğim oydu benimki bile dokunmatik yeni modellersenHayır kendinin seçmesi de apayrı bir saçmalık kesinlikle kardesinizle konuşun önceden haberi olsun defolumu acaba diye düşündüm fakat ben bile evime koymam diyorsunuz hangi zihniyetle aldı bilmiyorum ama art niyet sezdim
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Benim esim hiccc bir şey almamıştı boşver yine de almis.Ufak tefek soyulmalardir bir çaresine bakın uzuleceginizeKardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onlarıgitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz
5 yıldir evli olup birkez bile balayına gitmeyen otellerde tatil yapmayan ve ben evde otururken kardeşime kötü eşya alınırken görüncemin gidipte eşimin parasıyla otellerde tatil yapmasını evet istemiyorumSizin kardesinizin butun beyaz esyalarini almasi kadar kendi kardesini tatile gondermesi de normal. Ne yani kardesini tatile gondermemek icin sizin esyalarin kalutesini mi arttirsaydi. Ustelik anladigim kadariyla evde para kazanan sadece kendisi
- 23 Mayıs 2022
- 475
- 464
- 33
O zaman ona göre davranın?5 yıldir evli olup birkez bile balayına gitmeyen otellerde tatil yapmayan ve ben evde otururken kardeşime kötü eşya alınırken görüncemin gidipte eşimin parasıyla otellerde tatil yapmasını evet istemiyorum