• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kardeşime düğün hediyesini kötü aldı

Ceylink

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
69
16
18
27
Kardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onları🥺gitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz 😢

Beyaz eşyalar ne kadar haberiniz var mı? Kardeşinizin böyle bir hediyeyi kabul etmemesi gerekiyordu. Kabul ediyorsa da ne gelirse razı olması gerek. Beğenmiyorsa kendisi daha iyisini alabilir.
Kardeşim kabul etmedi kendi çok ısrar etti oda sonunda kabul etti. Ki görüncemi yaza tatile göndermeyi planlıyor otele bana elini sık biraz artık diyor borcumuz var diyor kardeşime kötü eşya alıyor görüncemi önce tatile sonra başka yere gönderiyor bu masraf değilmi

Beyaz eşyalar benden diyen adam ne kadar olduğunu biliyordur. Yaptığı ayıp. Alamıyorsa alacağım demeseydi. düzgünce takısını alıp gitseydi. Umarım ikna edersiniz. Kenarda paranız veya altınınız varsa üzerine eklemeyi teklif edebilirsiniz.
Altınım yok bu gün görünceme seni tatile gönderecem şu otele diyor o otelin parasına bir eşya alınır duyunca şok oldum 😠

Kimse kimsenin beyaz eşyasını almak zorunda değil. Ama ben alacağım diye atlıyorsa hakkını verecek. Muhtemelen kardeşiniz kabul etmeyecek. Etmesin zaten. Ben olsam kardeşimi çeker kenara uyarırım.
Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim 😢keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar utandırdı

Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim 😢keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar utandırdı
E kardeşiniz eninde sonunda gormeyecek mi o beyaz eşyayı? En azindan erkenden görüp, eger
istemezse de kendisi istedigini gidip alir.

Kimse kimsenin beyaz eşyasını almak zorunda değil. Ama ben alacağım diye atlıyorsa hakkını verecek. Muhtemelen kardeşiniz kabul etmeyecek. Etmesin zaten. Ben olsam kardeşimi çeker kenara uyarırım.
Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim 😢keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar
E kardeşiniz eninde sonunda gormeyecek mi o beyaz eşyayı? En azindan erkenden görüp, eger
istemezse de kendisi istedigini gidip alir.
Öyle yapım ozamn önden uyarım

Ne diycem ki kardeşime bak sana kötü eşya alıyor almamı diyim çok aradayim bı yandan eşim bı yandan kardeşim 😢keşke param olsaydı da ben alsaydim eşim beni ilk kez bu kadar

Öyle yapım ozamn önden uyarım
Alma demeyin ama durum boyle boyle haberin olsun deyin, karari kendisi versin.

Eșiniz de el iyisi, kardeşleriniz bile olsa, altindan kalkamayacagi gereksiz büyüklükler yapip, sonrasinda size elini sıkı tut demesi de ayri sacmalik.
Iddaaya girerim ki bu adam işleri Hep boyle dengesiz ve manâsizdibira

Sizin kardeşe beyaz eşya sözü kendi kardeşine tatil sözü veren eşiniz size bunu mu diyor?
Aynen daha bu sabah bana bunu söyledi akşam görüncemi 3 çocuğuyla tatile gönderecem dedi yanımda görünceme

Kardeşim kabul etmedi kendi çok ısrar etti oda sonunda kabul etti. Ki görüncemi yaza tatile göndermeyi planlıyor otele bana elini sık biraz artık diyor borcumuz var diyor kardeşime kötü eşya alıyor görüncemi önce tatile sonra başka yere gönderiyor bu masraf değilmi
Sizin kardesinizin butun beyaz esyalarini almasi kadar kendi kardesini tatile gondermesi de normal. Ne yani kardesini tatile gondermemek icin sizin esyalarin kalutesini mi arttirsaydi. Ustelik anladigim kadariyla evde para kazanan sadece kendisi

Hayır kendinin seçmesi de apayrı bir saçmalık kesinlikle kardesinizle konuşun önceden haberi olsun defolumu acaba diye düşündüm fakat ben bile evime koymam diyorsunuz hangi zihniyetle aldı bilmiyorum ama art niyet sezdim 😐
Defolu ürünler ama sıfır aldığı Çamaşır makinası eski model evime koymam demek istediğim oydu benimki bile dokunmatik yeni modellersen

Kardeşim evleniyor, eşim ona beyaz eşyalarin benden dedi. Normalde masraftan kaçmayan adam gitti çizilmiş soyulmuş ama sıfır olan ucuza satılan yerlerden aldı çok zoruma gitti diyorum bunlar yeni evli böyle eşya alınmaz dışardan alsam daha pahalı olacak diyor. Sinirlendim kızdım dinlemedi ya kusurlari o kadar ortada ki, kardeşimi götürüp sectirmedi ben bile evime o kadar kötüler ki evime almam onları🥺gitti baktı aldı çıktı çok utanıyorum eşyalar geldiğinde ne diycegiz 😢
Benim esim hiccc bir şey almamıştı boşver yine de almis.Ufak tefek soyulmalardir bir çaresine bakın uzuleceginize

Sizin kardesinizin butun beyaz esyalarini almasi kadar kendi kardesini tatile gondermesi de normal. Ne yani kardesini tatile gondermemek icin sizin esyalarin kalutesini mi arttirsaydi. Ustelik anladigim kadariyla evde para kazanan sadece kendisi
5 yıldir evli olup birkez bile balayına gitmeyen otellerde tatil yapmayan ve ben evde otururken kardeşime kötü eşya alınırken görüncemin gidipte eşimin parasıyla otellerde tatil yapmasını evet istemiyorum

Back