Eşim işteyken konuşma isteğim

peaceful16 ile resmen ruh ikizi gibisin B Began çok dogru söylemiş.
Gerçekten kabak tadı veriyorsun ama ısrarla aynı saçma beklentilere devam ediyorsun.
Yahu zorun mu var kendinle ?
Elli kere dedik evliligin pamuk ipliginde.
Uçakta resmen adamın ayaklarına kapandın da öyle affetti değil mi ?
Niye bu kadar sık boğaz ediyorsun ?
Yahu eşimin hafta sonları eve geldigi günler oldu tam 1 sene boyunca.
İstanbul içinde birimiz bir yakada digerimiz diger yakada öylece tam 1 sene dayanmak zorunda kaldık.
Adamın git gel 6 saati yolda geçiyordu diye böyle bir karar aldık, yine de tutup eşimin başını yemek gibi bir lüksü göremedim kendimde.
Hem çalışıp, hem çocuguma bakmak ayrıca hafta sonu c.tesi akşamından pazar akşamına kadar hangi etkinliği yapsak çocuk için diye düşüne düşüne geçirirdim tüm günü.
Vallahi şaşırıyorum bazen.

Canim ben seni anliyorum sanirim.
Konularinda bosluklar var gibiydi inandiricili tartisilir gibi gelmisti ilk okudugumda
Sanirim cinsel sorundan kaynakli kendini eksik hissediyorsun.
Sevilmedigini ya da yeterince sevilmedigini dusunuyorsun.
Gün icinde seninle ilgilenmeyince seni unutunca da ne yapacagini şaşiriyorsun.
Aslinda boyle bakinca cok da anotmal degil esine olan tavrin.
Muhtemelen cinsel yasamin eksikliginden kaynakli neden hala benimle evli diye de dusunuyorsundur.
Belki de bir noktadan sonra disarida baska kadinlarla iliskisi olacagini varsayarak kafanda deli sorularla mucadele icindesin.
Bu da seni her zamankinden daha kiskanc daha agresif daha kaygili yapiyor.
Eşinin seni sevdigine inancin tam degil sanirim. Belki evliliginizdeki cinsellik sorunu cozuldugunde bu kadar uçlarda gezip aşiri tepkiler vermeyeceksin.

Ilk bakista simarik kiskanc görünen cocuklar gibisin ama o cocuklarin da bir ic dunyasi var ve o dunyada ne firtinalar kopuyor.
Hicbirsey nedensiz degildir. Seninki de oyle bence.

Yapma gülüm sonunda pişman olursun o günün 24 saati sana ait olamaz ki yani her dakikasını seninle geçiremez nefes alması için fırsat ver aynı şeyin sana yapıldığını bi düşünsene hem biraz ayrı kalın ki özleyin birbirinizi daha tatlı olur :)))

işe gir sen ben hafta sonu evdeyken eşim nöbete gittiğinde senin gibi oluyorum. hafta içi ancak söyleyecek birşeyim varsa aradığım adamı hafta sonu evde tekken bir milyon kere arayıp mesaj atıp taciz ediyorum resmen canın sıkılıyor olabilir. eşine sarıp evliliğin huzurunu kaçırmak yerine ya işe gir ya da bir hobi bul derim.

kocaları boşayın.
siz ev arkadaşı olun.
bakalım kaç gün katlanacaksınız birbirinize?
:)

evet tatminsiziniz. ben işteyim şuan ve eşim sürekli yazışmak istese deliririm. siz hiç çalışmadınız mı merak ediyorum. ya işe girin ya eşinizden başka saracak bir aktiviteniz olsun, belediye kursu olur, komşuculuk olur :)

adamı bırakın da çalışsın.eve gelince neyse zorunuz paylaşırsınız :))
siz de bir meşguliyet bulun bence

Benim kocam bana yazmıyorum diye trip atacak sürekli mesaj atmamı isteyecek onu Boşarım
Allah sabır versin eşinize.

Seninle biz aynı kafadanız canm. Ama sana bişey söyleyeyim mi olan kendine olur. Her hareketi sorgulamak en çok sana zarar veriyor bir süre kendi haline bırak onu. Sen üstün gittikçe herşey dahada kötüye gidecek. Mesaj atan adam hiç mesaj atmamaya başlayacak. Eve yarım saat geciken adam gecenin yarılarına kadar eve gelmeyecek. Erkekler fazla baskıya gelemiyor. Bak bir defa onu umursamaz hale getirirsen bir daha eskisi gibi olmas bence hiç bezdirme eşini. Fazla oralı olmamaya çalış o kendı kendıne çeki duzen verecektir

@geodal canım napayım okumuş yazmışsınız o kadar cevapsız mı bırakayım. Allah razı olsun ne diyim kuzum

Karbeyaz06 çalışıyorum canım ben ama haklısın dediğin sözü tuttum

melekeda yaa demesene öyle dalga geçme..

gulguzeli27 umursamaz olmak en iyisi gerçekten..

J Janet Jak Esim canım benim başın saolsun.. çok güzel yöntem bulmuşsunuz maşallah size.. rabbim hep mutlu etsin.. darısı da başımıza inşallah..

@Benim adim karpuz canım benim inşallah..

zerya271210 inşallah canım benim temennim de o yönde. yoksa dediğin gibi en çok bana zarar..

P PME2013 ay canım ne güzel yazmışsın yine.. ağzına sağlık..

D DeliHA35 artık umursamamaya çalışacağım canım..

xpreiaZ aynen canım bencede..

Evet canım olabilir kesinlikle öyle.. Çoğu insan burada beğeni alabilmek için tuhaf tuhaf şeyler yazıyor he diyip geçiyorum yani cidden kafa yormuyorum..
Ama senin beni gerçekten anladığını hissettim..
Kesinlikle teşhislerin çok doğru bence..
Çok teşekkür ederim canım beni gerçekten anladığın için Allah razı olsun..

öyle oluyor canım olan bana oluyor gerçekten mutsuz olan ben oluyorum havalanan ise o..
kendini çok kıymetli görüyor iyice.. aslında biraz umursamasam belki daha farklı olur..

hanmadi kuzum işsiz değilim. Dediklerin doğru yani soruyorum işim vardı filan diyor da ben işinden feragat etsin istiyorum yani alışmasın öyle geç çıkmaya istiyorum..
Fazla mesai'den haberdar olmadığınızı görünce işsizsiniz diye düşündüm direk af buyrun
Çalışıyorsa ikiniz için çalışıyor bu arada.

Çalışıyorum derken ne iş yapıyorsunuz? Ben memurum tepeme dikilen yok sıkıştıran yok illa işi bitir diye ama bi bakıyorum saat olmuş 4 ve tek bir kelime etmemişiz öğlen arası bile aklıma gelmemiş yemekti çaydı derken .
Vazgeçin bundan çok yıpranırsınız boğmayın kimseyi

hanmadi eşimin kendi işi yani istediği gibi ayarlayabilir diye düşünüyorum sebebi bu.. bana öncelik vermesi evle işi aynı anda yürütmesi..

A after_before canım kurumsal bir firmada masa başı çalışıyorum yani.. bilmem ben fazla paranoyak oldum sanırım eskiden tartışırdım bu yüzden şimdi surat asıyorum..

Dediğim gibi, 2 saat fazla çalışıyorsa size daha fazla ekmek getiriyor.
Veya siz surat astığınız için eve gelmek istemiyor. Bir an önce düzeltmelisiniz bu huyunuzu.

İlk okuduğumda troll dedim bukadar adam anlayışlıyken sizin bu saçma tepkileriniz tripleriniz, sonra cinsel sıkıntılarınız varmış şimdi bir yorumda gördüm o sebepten kaybetme ve sevilmeme korkunuz oluşmuş ama bu sizi de eşinizi de aşırı yıpratır. Cinsellikten sorun yapmasa bile şu huylarınızdan emin olun birgün bıkar ve sizden uzaklaşır. Öncelikle eminim tedavi görüyorsunuzdur ama onu çözün ve kendinizi törpüleyin. Çünkü yapıcı bir eleştiri olarak alın lütfen ama, çok yorucu bir insan olmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…