Eşim işteyken konuşma isteğim

gercekten bukadar yani bunlari gercekten hissediomusun? bu cok fazla ama gün icinde okadar mesaja ne gerek varki... bide bunun bi standardi yokturki ben esimle bazi günler baya bi mesajlasirim bazi günler belki bi mesaj belki hic okadar yani eve gelincede konusur sohbet ederiz sonrasinda az biraz tv yada film/kitap sonrasinda uyku... hicde aklima ilgisiz esim var diye düsmedi...

sende yapma zarar verirsin iliskinize rahat birak üstüne düsme, cünki sen üstüne düstükce ters tepe bilir

Benim eşim akşama kadar aramaz mesaj atmaz, çocukla ilgili birsey varsa whatsuptan yazarım görünce döner.bunun sevgiyle ilgisi yok bence. Çalısınca vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan.

Sizi seviyor belli sevmese akşam ki tavrı öyle olmaz. Bide şu var ne kadar az beklenti o kadar mutluluk.

Kimisi can sıkıntısından temizlikle kafayi bozar kimisi baska seyle. Sen de kocana takmissin kafayi ama bu kadari fazla...

Alintiladigim yerlere bak bakalim normal davranislar mi bunlar?

Kendini kontrol edemiyorsan da yardim al cunku canli ornegini gordum, 4 4luk adamdan memnun olmaya olmaya kiymetini bilmeye bilmeye soylene soylene yuvasini yikti gorumcem.

Bunlar hep bosluktan. Sen bir ise gir de gor, yeri gelir kocanin telefonuna cevap bile veremezsin.

Ama aklım hep onda kalıyor yani çok takılıyorum karnıma ağrılar giriyor o derece..

playstation ı ben gitmeden alalım sıkılmazsın hem aşkım" filan dedi. (tabi ben birgün eve geldiğimde görsem sürpriz yapsaydı daha mutlu olurdum)

Evdeyseniz kurslara gidin. halk eğitimin açtığı birçok kurs var

Ay hepsini okuymadım bayılacktım, eşinizi düşünemiyorum bile. Bence siz adamın eve geldiğine dua edin.

Birbirine sinir olup, gene de patlama yaşanmasın diye lafının sonuna gergin bir "aşkım" kelimesi ekleyen bir çift daha tanıyorum.

Bence eşin işi bıraksın. Sen tek başına geçindir evi. Sabah 10 gibi kalkar mesajlaşmaya başlarsınız. Ama iyice tribe gir bunalt adamı depresyona girsin. Tam etkili olmamış bu trip dozu adam teeee 12 de mesaj atıyo hergün gördüğü insana.

Yok artık .Sevgilimde benim yemekte arardı.Sinir olurdum .Yani yapmayın lütfen .Adam evine huzurlu gelmesi gerekiyor.Suratı asık eşi ne yapsın.Eve geldiğinde mutlu olmak ,huzur bulmak dinlenmek ister yAni bu nedir Allah aşkına birde ne bulup konuşursunuz Ki .kitsp okuyun ,hobi edinin adamda rahatlasın

Bazi erkeklerin işi gerçekten zor.Gün içinde sadece 3, 5 defa yaziyorum diye kırılan bir eşim olsa çok bunalabirdim.zaman gelir 2 3 kez yazışılır.Bazen hiç yazışilmaz.Bu çok olağandır.

Eşinize yazmak veya sesini duymak isteyebirsiniz.Bu sizi iyi hissettiriyorsa bire düşurün.Hem siz şimdi yazacak,şimdi arayacak diye beklentiye girmemiş olursunuz.Hem de eşiniz bunalmamiş olur.

İkinci paragraftan sonrasını okumadım bile Allah kocanıza sabır sizede acil şifalar versin ..

ilk baştan bende senin gibiydim.zamanla unuttum.kocamda aradığıma pişman etti hep.

O dediğiniz dizilerde var.
Gercek boyuta geçiniz. Çiftler birbirine nefes aldirmazsa o evliliğin sonu gelir.
Benden demesi.

bi iş bul çalışşş saçma sapan takıntıyla ugraşacagına
rahatlıktan bunlar hep
bu ne yaa

Allahım çalışan bir insan olarak biri bana böyle yapsa ne yaparım diye düşündüm herhalde fizana kaçardım. Rahat bırakın adamı lütfen!

Ilginç gerekli olmadıkça işte yazışmak normal değil bence
Bazen eşim bana yazar 2 3 saat sonra görürüm sonuçta işteyiz yani her daim telefonla ilgilenelim diye maaş almıyoruz

Çok üzerine gidiyorsunuz bence gerekmedikce aramam da evde zaten birlikteyiz yani önemli ve acilse arar hemen işimi halleder kapatırım
Not 2 yıllık evliyiz

sana yazının başını okuyup hak vermiştim ta kii bana sürpriz playsitation alsın yazdığını görene kadar.bu kadar üstüne gitme eşinin yavrum .insanın aklı kalıyor kocasında arasın sorsun istiyor yeni evliyken ama bu kadar sıkarsan ve beklentilerin olursa kendini üzersin.

Kaç yaşındasın sen ya?
Adam çalışıyor.her dakika nasıl yazsın..
resmen kavgaya bahane mi arıyorsun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…