Edit: pardon çalışıyomuşsunuz zaten, o zaman öyle yorucu bir işe girin ki elinize tel alacak haliniz olmasın :)Siz neden çalışmıyorsunuz?
Evde otur otur canınız tabi ki sıkılır, uğraşacak bir şeyler ararsınız.
Sürekli eşten ilgi beklemek çok korkunç geliyor bana, sizi hayata bağlayan başka şeyler olmalı.
Çalışırsanız eşiniz kaçta yazmış kaç kelime yazmış,aklınıza bile gelmez.
Eve gelince sizin de piliniz bitmiş olur zaten.
Kesin çözüm.
Ya ben de çalısıyorum ama bu dediğiniz çok Kırıcı değil mi ?Adamın cebine koy aylık 3-4 bin. gör sonra ilgiyi. beleş yaşıyorsun sonrada şikayet ediyorsun. yapma!
??? ciddi misinAdamın cebine koy aylık 3-4 bin. gör sonra ilgiyi. beleş yaşıyorsun sonrada şikayet ediyorsun. yapma!
Ahada bizde sahidizİyice kani oldum ggk1
Bu adam seni boşayacak.
Aha buraya yazıyorum.
Yemin ederim katlanılacak insan değilsin.
Deme öyle deme üzülür..İyice kani oldum ggk1
Bu adam seni boşayacak.
Aha buraya yazıyorum.
Yemin ederim katlanılacak insan değilsin.
Bu yazışma konusunda usta olmuşsun vesselam@Gulumse25 canım tek işim eşim değil ama sanırım çok ilgi bekliyorum
Samsonn ahahah canım diğer türlü daha zor oluyor cevap vermek.. Ya bu yazdıklarını bir yere not alıp her sabah okumak istiyorum. cool takılıp kendime yatırım yapmak.. çok sevdim bunu canısıı
S su-doku deme öyle üzülürr
Karpuzlu araba herşeye verecek cevabım tabiki var canım o kadar zahmet edip okuyup yorum yazılıyor fikir veriliyor yani. sert tepki verenlere bile güzel yazıyorum farkındaysan canım sende dahil.. inşallah rabbim cevaplarımızı sınırlamasınnn
Pride_ canım ya çalışıyorum ama daha yoğun bir iş şart oldu..
M Minyonxxx çalışıyorummm
D DeliHA35 öyle yapacağım inşallah canım ama başka şeylerden hevesim çabuk geçiyor
K kardespayi vecheryblossommm kızlar çok tatlısınız söylemek istedim sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?