Eşim işteyken konuşma isteğim

Edit: pardon çalışıyomuşsunuz zaten, o zaman öyle yorucu bir işe girin ki elinize tel alacak haliniz olmasın :)

Acilen kendine uğraşacak kafanı dağıtacak bişeyler bul tatlım adama sarma daha da uzaklaştırırsın kendinden benden söylemesi

Acilen kendine uğraşacak kafanı dağıtacak bişeyler bul tatlım adama sarma daha da uzaklaştırırsın kendinden benden söylemesi

@Gulumse25 canım tek işim eşim değil ama sanırım çok ilgi bekliyorum

Samsonn ahahah canım diğer türlü daha zor oluyor cevap vermek.. Ya bu yazdıklarını bir yere not alıp her sabah okumak istiyorum. cool takılıp kendime yatırım yapmak.. çok sevdim bunu canısıı

S su-doku deme öyle üzülürr

Karpuzlu araba herşeye verecek cevabım tabiki var canım o kadar zahmet edip okuyup yorum yazılıyor fikir veriliyor yani. sert tepki verenlere bile güzel yazıyorum farkındaysan canım sende dahil.. inşallah rabbim cevaplarımızı sınırlamasınnn

Pride_ canım ya çalışıyorum ama daha yoğun bir iş şart oldu..

M Minyonxxx çalışıyorummm

D DeliHA35 öyle yapacağım inşallah canım ama başka şeylerden hevesim çabuk geçiyor

K kardespayi ve cheryblossommm kızlar çok tatlısınız söylemek istedim sadece..

Bu yazışma konusunda usta olmuşsun vesselam
Adam nasıl yetişsin:)

İş bul çalış o zaman anlarsın adamcağızin halinden
Bu arada böyle sık boğaz edersen eve gelme saatleri değişebilir haberin ola
Az verme hırsız edersin çok söyleme arsız edersin hesabi

Bu kadar ilgisizlik olur mu geç gelme vs. Kesin aldatıyor..
Bence bir iş bulun.

ev işleriyle oyala kendini kuran oku valla ben isleri yapar uyurdum sen bu konuyu sorun edersen zamanla daha büyük bi soruna dönüşür. o yüzden biraz umursamaz ol

Merhaba, eşinizle her an iletişim halinde olmak istemeniz doğal. Size bu duyguları yaşatacak bir şeyler yaşadığınızı düşünüyorum. Çünkü ben de öyleyim. Gerçi biz mesajlaşmıyoruz, 2 saatte bir konuşuruz, açmazsa trip atmam ki işi varsa meşgule atar. Bende haber alamama korkusu var mesela. Babamı aradığımızda ulaşamamıştık bir türlü ve babamı kaybetmiştik. Bu korku üzerimde çok kaldı. Aradığım kişiye ulaşamayınca kaybettiğimi düşünüyorum.
Bu yüzden size kızamıyorum. Ama eşinize diyebilirsiniz, müsait olmadığında meşgule atsın ya da müsait değilim desin.
Benim eşim bu durumdan şikayetçi değil, ben de değilim. Bu yüzden sorun yaşamıyorum. Ama her şey bizim elimizde. Bazen 4 5 saat aramadığım da oluyor ama bu sefer de o arıyor :) yani biz böyle alıştık bir de eşimin kendi işi rahatsızlık duymaz.
Size tavsiyem eşinizle orta yolu bulmanız, düzelemiyorsanız karşılıklı orta yolu bulabilirsiniz.

Allah aşkına adam ÇALIŞIYOR yahu ! İşi gücü bırakıp sizinle mi ilgilensin devamlı ? Bu ne bencillik böyle :)

Yukarda bir arkadaş yazmış aynen katılıyorum bunlar hep işsizlikten.

Kendinize uğraşacak birşeyler bulun. Çalışmasanız bile bir meşgaleniz olsun lütfen.. bu önce sizin ruh sağlığınız için, emin olun iyi gelecek..

Eşinizi de rahat bırakın Adam işine gücüne baksın :)

Her insanın bir yapısı oluyo bi takıntısı oluyor. gkk1inde kocası olabilir. Bence eşide bunu. Bilerek evlendi biraz katlanmak zorunda. Hem kendisi böyle alıştırmasa karşısındaki bunu bekler mi hiç. Herne olursa olsun bunlara katlanan böyle yapan bir eş ideal eş. Birbirinizin kıymetini bilin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…