Eminim ki yazıyorum değil mi? Araştırmadan asla ağzımdan kesin birşey çıkmaz. Aynı kişi değiller eminim.
Kaldı ki konulara fake, bu kişi falanca üye gibi şeyler yazmak zaten yasak, dünya da tek kıskanan ve kıskançlıktan yapmadığını bırakmayan kişi, ima ettiğiniz kişi mi sanıyorsunuz?
Ben buraya 2 kişiyi üye yapayım da kocalarına yaptıklarını okuyun, o ima ettiğiniz kişi onların yanında solda sıfır kalır, sen kıskanç değilmişsin dersiniz:)))
Mesela bir X teyzemiz var, senelerdir kocasının çok özür dilerim ama günlük giydiği iç çamaşırına işaret koyar, adam evine çok yakın bir yerde görevli, x teyze burnunun dibindeki adamı aldatırsa diye işaretliyor resmen, gün içinde evinden başka yerde WC'ye gitmesi dahi yasak, giderse çamaşırdan anlıyor X teyze, eve gelip WC'ye girmek zorunda, wc sonrası yine işaretleniyor ve işine geri dönüyor :)
Şimdi buraya üye olup tüm detayları yazsa x teyzeye de bu kesin falanca üye mi diyeceksiniz:))
Ama yazsa sitede kıskançlık ödülünün yegane sahibi olur eminim, onun gibisini bu sitede bile görmedim ben.
İlave edeyim, kusura bakmayın konuya imalı yazılar yazmayın, polemik vb olmasın, kurallara uymayan her yorum uyarı alır çünkü sonrasında üyeler ben falanca kişi değilim açıklaması yapıyor her açtığı topikte.
Şüphe varsa kiblersiniz yönetim yeniden inceler ama aynı kişi değiller.
Üyeler kurallara uyduğu sürece ister kıskançlık konusu açar, ister aldatma konusu, bunla ilgili kısıtlama yok, konular sizlerin yaşam tarzına uymuyorsa, üyeyi sinir bozucu buluyorsanız göz ardı et butonuna basmalı konularına yorum yazmamalısınız bence.