Eşim işteyken konuşma isteğim

Esinizle yeni mi tanistiniz? Tatminsizsiniz.

Su an cok sasırdım, kac yasındasınız siz? Bence evde oturmak yerıne muhakkak bir işe girmelisiniz bir ugras bulmalısınız kendinize.

Gun ıcınde bazen esımın mesajlarını okurum ama cevap verebılmem 4-5 saatı bulur bazen veremem ya da unuturum. Yani iş hayatı nasıl canlandı gozunuzde bılmıyorum ama en azından benim çalıştıgım gunlerde fırsatım olmuyor ki bir bayan olarak.

Lutfen kendinize ugras bulun ben de esimi eve gitmeden 1 saat once ararim aksama ne yiyelim diye nasil gorusup yazosayim isim basimo asmis

çok net sen iyi değilsin...k
acilen bi psikologa gitmelisin..
sana burasi care olmaz
ben bazen eşimi arayacak vakit bile bulamam evde o kadar iş çok ki ütü yemek kocasını bu kadar arayan insan herhalde evde hizmetçisi vardır vakti çoktur

Ben olsam o eve 8 8 bucuk degil hic gelmem iyi bari adam.sogumuyor sureklk trip atan bi kadin bence kendinize ceki duzen verin.

Benimm esim sabah 6 evden cikar 7 8 bi aksam gelir tek kelime yazmaz onceleri sizn gibiydim zamanla bende alıştım

Allah kocanizin yardımcısı olsun. Kaç yıldır çekiyor bu eziyeti merak ettim. kaç yıllık evlisiniz?

Senin hayatinda kocandan baska bir varlik yok mu ya?

Nasil birseysin sen?

Butun konularin kocan uzerine.

Kendine bir mesgale bul ya da dedigim gibi acil psikiyatriste git ic ilaclari da adam nefes alsin biraz.

Cekilecek dert degilsin vallahi

Psikoloğa gitmelisiniz bence, sizin ruh sağlığınız ve evinizde huzur için. Boşanmayla ilgili konunuzu okumuştum hiç akillanmamissiniz böyle devam edip kendinize ve eşinize eziyet etmeyin.

Mesaj tekrarı oldu pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…