- 27 Şubat 2019
- 32
- 22
- 3
- 31
- Konu Sahibi acabaolabilirmi
-
Merhaba hanımlar, sabah sabah kimseyle konışamadığım için buraya konu açıyorum yardım istiyorum.
Yeni evliyim, Dün gece evde televizyonumuz bozuktu eşimle güzel güzel vakit geçirdik. Ben tuvalatteyken telefonumu karıştırmış patronumla olan konuşmalarımı okumuş. Neredeyse tamamı işle ilgili konuşmalar. Ben işle ilgili hiç bir şeyi silmediğim için benimle dalga ooo 2 yıl önceki mesajlar duruyor onlara bakayım dedi. Patron iki yerde ‘güzelim’ demiş. Buna çok sinirlendi bu nasıl insan resmen yavşamış bu nasıl olur hemen işten çıkıyorsun diye bağırmaya başladı. Ben yanlış anladığını söylememe rağmen hemen işten çıkacaksın yoksa bu evlilik tehlikeye girer dedi. Bunu söyleyince çok sinirlendim beni tehdit etme diye bağırdım, küs uyuduk.
Sabahta o adam sana güzelim demiş sende emoji koyup sırıtmışsın mutlu olmuşsun dedi. Bu güvensizliği beni çok sinirlendirdi. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Evet neredeyse devamlı yazışıyoruz. Bana arada sildiğim mesajlar olduğunu ima etti çok sinirlendim.İş konusunda konuşmaların olması normal. Ben 4 senedir çalışıyorum ama hiç bir üstümün güzelim, canım ya da daha samimi kelimelerle hitap ettiğini bilmem. Siz temiz kalpli olabilirsiniz. Ama patronun bu şekilde konuşması çok yanlış geldi bana.
Peki sürekli yazışarak iletişim kuruyorsunuz ?
Ee yani? Neticede hala ayni patronla çalışıyorSonuçta evlendikten sonra dememiş 2 yıl önceki mesaj
Evet neredeyse devamlı yazışıyoruz. Bana arada sildiğim mesajlar olduğunu ima etti çok sinirlendim.
Ön muhasebeciyim ama ofisteki bütün koordinasyonun nerdeyse hepsini ben yapıyorum. İş saatleri içinde devamlı iletişim içindeyiz. Gördüğü mesajlarda iş saati içerisinde olan mesajlar. Hemn bugün ayrılacağımı söylememi istiyor ama ben hemen ayrılamam deyince tartışıyoruzNe münasebet yani? Patron patrondur. Sizli bizli konuşulur, mesai saatleri dışında acil bir durum yoksa mesajlaşılmaz. Ne iş yapıyorsunuz?
İş saatleri içerisinde olan mesajlaşmalar.Sürekli yazışmak zorunluluğu olan bir mesleğiniz mi var? Açık olayım, benim eşim sürekli yazışsa bende rahatsız olurum .
yani soyle dudun sen beljibiyi niyetlidindir sana sozum yok ama ayni durum esin yasamis olsa o kadini sil gorusme konusma diye kiskanclik krizlerine gireriz biraz empati yap baska is bukurdun onemki olan esin evliligin isi gucu bulabilrsinMerhaba hanımlar, sabah sabah kimseyle konışamadığım için buraya konu açıyorum yardım istiyorum.
Yeni evliyim, Dün gece evde televizyonumuz bozuktu eşimle güzel güzel vakit geçirdik. Ben tuvalatteyken telefonumu karıştırmış patronumla olan konuşmalarımı okumuş. Neredeyse tamamı işle ilgili konuşmalar. Ben işle ilgili hiç bir şeyi silmediğim için benimle dalga ooo 2 yıl önceki mesajlar duruyor onlara bakayım dedi. Patron iki yerde ‘güzelim’ demiş. Buna çok sinirlendi bu nasıl insan resmen yavşamış bu nasıl olur hemen işten çıkıyorsun diye bağırmaya başladı. Ben yanlış anladığını söylememe rağmen hemen işten çıkacaksın yoksa bu evlilik tehlikeye girer dedi. Bunu söyleyince çok sinirlendim beni tehdit etme diye bağırdım, küs uyuduk.
Sabahta o adam sana güzelim demiş sende emoji koyup sırıtmışsın mutlu olmuşsun dedi. Bu güvensizliği beni çok sinirlendirdi. Hemen bugün işten ayrılmamı istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Canim biraz daha genel bir tabir olabilir. Mesela "hadi canim ordan" veya "yok canım sen de" gibi kalıp kullanımlari olabiliyor. Ama tatlım kesinlikle kabul edilebilir birsey degil. Eşimin kadin patronu canim tatlim dese kesinlikle ya bu konuya ceki duzen vermesini ya da uygun bir vakitte kendine yeni iş bulur bulmaz bu işten ayrılmasını isterdim.Eşinize evlenmeden önce patronuyla iş konusunda mesajlasirken 1 2 kere canim yada tatlim dedi diye esinizin işiyle hatta evliliginizle tehdit edebilecek miydiniz (genel olarak herkese soruyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?