meslegınden baska ısı yapmayı kabul etmıyor bende buna delı oluyorum yaEşiniz maalesef rahatlığa alışmış.
O yüzden çalışmıyor. Bir de gelen kira gelirine de güveniyor gibi..
Taksicilik yapsın. En azından 2000 civarı alır. Bir de kira geliri var. Bu zor dönemi atlatmaya yeter diye düşünüyorum.
Ikna edin. Hatta çocuğumuz olmadan birikime ihtiyacımız var. Yoksa çocuk zor deyin ciddiyetinizi anlasin. Fakat bu sorunlar geçmeden 2 3 yolla korunup hamile kalmayın..
Ve evde yemek hazırlayabilir. En azından bir mercimek çorbası, yanina bir peynirli makarna, salata yapabilir. Hafta sonu kahvaltı hazırlayabilir. Rest çekin yardım etsin. Sen bana yardım etmezsen, artık bende yapamayacağım. Zor yapıyorum enerjim bitti; olmuyor deyin.
Kabul etmeli.meslegınden baska ısı yapmayı kabul etmıyor bende buna delı oluyorum ya
Aynı durumda olan bir arkadaşım 2 buçuk yıllık evlilikten sonra boşandı evlendikleri ilk aylarda işi vardı sonra işten ayrıldı adam üniversite mezunu olduğu halde çalışmıyordu kiralarını kayınpederi ödüyordu en sonunda arkadaşım dayanamadı boşandı bence ufaktan uyarmaya başlayın sonunda daha çok üzülmektense şimdi biraz o üzülsün ama kendini toplasınesim ıssız 6 aylık evlıyız 3 aydır ıssız ben calısıyorum o aksama kadar yatıyor sınır oluyorum cok ıyı bır ınsan ama bende yogun calısıyorum ıstıyorum ortalıgı barı toplasın ama yok bunaldım depresyona gırmek uzereyım nasıl davranıcam bılmıyorum
Bu üyenin üyeligi iptal edilmemismiydi,kendi istegi ileİş aramıyor anladıgım kadarıyla
ne kadar beklıyeyım pekıMerhaba, siz ne işle meşgulsünüz bilmiyorum ama eşinizle meslektaşız. Ve etrafımda bu mesleği yıllarca yapmaış ve şimdi işsiz olan o kadar çok arkadaşım var ki.
Şimdi düşündün, ben işsiz kalsam, başka iş yapmayı asla istemem, bunca yıllık mesleki birikimimi çöpe atamam. Ve ben işsizim diye eşim benden boşanmak isteyecekse 1 dk bile düşünmesin.
Tabi bunu açlık sınırında değilsek, evimize yiyecek bir lokma giriyorsa derim, öbür türlüsü ise durum dediğiniz gibi kibire girer.
Elbette eşinizin hali tavrı da çok önemli, yiyip içip yatıyor konumunda ise, kapı kapı dolaşmayıp internet üzerinden başvuru ile bir yere varabileceğini düşünüyorsa durum vahim. Ki İzmir'deymişsiniz büyükşehir, iş bulma ihtimali diğer illere göre daha yüksek.
Yalnız işsizlik psikolojisi denilene göre çok beter bir şeymiş, Allah yaşatmasın. Aranızda bir bağ varsa bu sebeple boşanmayın derim.
Benim eşim de inşaat mühendisi. İşsiz bu ara. Bebeğim var, 2 aylikken işe başlamak zorunda kaldım. Ortalığı toplamiyor benimki de:). Ama sağdan soldan günlük, geçici işler bulup geçime yardımci oluyor. Şu kurumu dene, şöyle yap dediğimde, o doğrultuda gidiyor en azindan.Çabasi olduğu için bana çok batmıyor.bu süreç uzun sürebilir. Ücretsiz izne ayrıldığı yerden tamamen ayrılmadı mi hâlâ? Toplu para alır belki biraz. Belki birseyler yapar onunla.ne kadar beklıyeyım pekı
Ben buna bir şey diyemem ne yazık kine kadar beklıyeyım pekı
Olur öyle biraz zaman tanıyın
Benim eşim de işsizdi uzun süre 3 yıl kadar falan
Yavaş yavaş evin sorumluluğunu yüklenmişti
İnşallah iŞ yeri geri çağırır
Ama bi zahmet evdeyken de bi yemek yapsın mesela
Merhaba evet eşim kpss ye girdi iyi bir puan aldı ve 5 senedir memur olarak çalışıyor3 yıl sonunda buldu mu
yapacağı işleri söyleyin yapsın.esim ıssız 6 aylık evlıyız 3 aydır ıssız ben calısıyorum o aksama kadar yatıyor sınır oluyorum cok ıyı bır ınsan ama bende yogun calısıyorum ıstıyorum ortalıgı barı toplasın ama yok bunaldım depresyona gırmek uzereyım nasıl davranıcam bılmıyorum
Deme öyle deme Almanya bizi kıskanıyor ya şştttBirileri de demis ki insaat muhendisi nasil issiz kalir?hanimefendi kendini ingiltere de lukemburgda yasiyor falan saniyor galiba cok durtmeyin AZ kaldi hepimiz isten cikarilcaz o zaman bos vakti cok olur sorgular ben nasil issiz kaldim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?