• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim issiz ben calısıyorum

1 yıldır essek gıbı bakıyorum bu adama ben bosansam evı var yaptıgım masrafları alamazmıyım benım lojman hakkımı kullandık ben kıra odedım o evınden kıra parası aldı harclık yaptı kendıne elektrık su butun faturaşlar bende bıktım sabrım kalmadı ama enayı yerıne konmak agırıma gıdıyor

dun annanesıne gıttık ne adamlar varmıs öldürüyormus ıyıymıs esım ee tmm ıyıde ıyı dıye adam evde yatsın ben bakayım bı omur oyle mı

ınsaat muhendısı olarak 3 ıs ılanı var ızmırde onlara basvurduk aksam ama onun dısında bı ıse bakmıyor calıssın ya pazarlama yapsın bısey yapsın essek kadar adam aksam akadar yatıyor daraldım

ablacım sakin ol artık gücün sabrın kalmamış gönder mahkeme kağıdını bir de evden uzaklaştırma kararı aldır olsun bitsin. bırak sadakam olsun de boşanmaya bak. eminim bekar olduğunda kendine çok güzel bir hayat kuracaksın bir adama ihtiyacımız yok. bedavadan yaşayan bir amipe yol görünüyor

Bir ise girip calismiyor, evde ev isi de yapmiyor. Bu adam sabahtan aksama kadar nasil vakit geciriyor? 1 senede yata yata catlar insan

oyun oynuyor dızı ızlıyor annesıgıle gıdıyor arkadaslarının ısyerlerıne ugruyor calısmaktan daha kolay sanırım

Kusura bakma ama öyle bir adamı kabul etmem mümkün değil

Hanfendi boşanın bakın gerçekten ayrılın...bırakın ne hali varsa görsün..kendine köle gibi mi görüyor sizi..ahh varya çok üzüldüm halinize benim eşim bu tip erkeklere sinir oluyor ne demek kadın parası yemek..hamallık yaparım ama öyle davranmam der hep...sen mesleğin elinde akıllı kadın,resmen seni kullanıyor yaaaa..çok sinirlendim şimdi

dun annanesıne gıttık ne adamlar varmıs öldürüyormus ıyıymıs esım ee tmm ıyıde ıyı dıye adam evde yatsın ben bakayım bı omur oyle mı
Ay şöyle olması gereken şeyleri bir lütuf gibi söylemiyorlar mı hakkaten deliriyorum .tabi ki dövmeyecek ,Sövmeyecek ,öldürmeyecek ,sadık olacak vs vs .

Sadece işsizlik olsa boşanmayın derim de adam utanmadan aldığı kira parasını bile kendisine harcıyor,bir fatura bile ödemiyor. Çok açık bir şekilde sizi kullanıyor. İşsiz kalınabilir bu çok normal ama eşiniz yüzü kızarmadan akşama kadar hiçbir şeyçe dokunmuyor. Evde yan gelip yatıyor, bir de her şeyi sizden bekliyor. Evden yollayın gitsin, madem kirasını siz veriyorsunuz giden siz olmayın sakın.

Bence boşanma konusunu gündeme getir ve şart koş. Ama ciddi adımlar at ki gözü korksun. Hem yat hem ev işi yapma, oh. Sonra da zor günümde yanımda olmadın der,üste cıkar

Eşiniz maalesef rahatlığa alışmış.
O yüzden çalışmıyor. Bir de gelen kira gelirine de güveniyor gibi..
Taksicilik yapsın. En azından 2000 civarı alır. Bir de kira geliri var. Bu zor dönemi atlatmaya yeter diye düşünüyorum.
Ikna edin. Hatta çocuğumuz olmadan birikime ihtiyacımız var. Yoksa çocuk zor deyin ciddiyetinizi anlasin. Fakat bu sorunlar geçmeden 2 3 yolla korunup hamile kalmayın..

Ve evde yemek hazırlayabilir. En azından bir mercimek çorbası, yanina bir peynirli makarna, salata yapabilir. Hafta sonu kahvaltı hazırlayabilir. Rest çekin yardım etsin. Sen bana yardım etmezsen, artık bende yapamayacağım. Zor yapıyorum enerjim bitti; olmuyor deyin.

Back