Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim issiz ben calısıyorum
- Konu Sahibi inci3535
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çalışmayan erkek işsizlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?1 yıldır essek gıbı bakıyorum bu adama ben bosansam evı var yaptıgım masrafları alamazmıyım benım lojman hakkımı kullandık ben kıra odedım o evınden kıra parası aldı harclık yaptı kendıne elektrık su butun faturaşlar bende bıktım sabrım kalmadı ama enayı yerıne konmak agırıma gıdıyor
Is arama çabası yok mu?Yoksa arıyor da bulamıyor mu?esım hala isşiz artık umıdım kalmadı bunu art nıyet olarak goruyorum 1 yıldır bır adam evde durmaz
ben artık kıbır olarak goruyorum yaptıgını ıs begenmıyor bende calısıp evı gecındırıyorum nasılsaEşiniz ne diyor depresyonda falan mı yoksa
- 9 Kasım 2015
- 2.827
- 4.094
- 133
ablacım sakin ol artık gücün sabrın kalmamış gönder mahkeme kağıdını bir de evden uzaklaştırma kararı aldır olsun bitsin. bırak sadakam olsun de boşanmaya bak. eminim bekar olduğunda kendine çok güzel bir hayat kuracaksın bir adama ihtiyacımız yok. bedavadan yaşayan bir amipe yol görünüyor
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Konu açılalı baya olmuş hala mı çalışmıyor ?ben artık kıbır olarak goruyorum yaptıgını ıs begenmıyor bende calısıp evı gecındırıyorum nasılsa
Bu durumda çocuk sahibi falan olmayın bari.
Hanfendi boşanın bakın gerçekten ayrılın...bırakın ne hali varsa görsün..kendine köle gibi mi görüyor sizi..ahh varya çok üzüldüm halinize benim eşim bu tip erkeklere sinir oluyor ne demek kadın parası yemek..hamallık yaparım ama öyle davranmam der hep...sen mesleğin elinde akıllı kadın,resmen seni kullanıyor yaaaa..çok sinirlendim şimdi
- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Ay şöyle olması gereken şeyleri bir lütuf gibi söylemiyorlar mı hakkaten deliriyorum .tabi ki dövmeyecek ,Sövmeyecek ,öldürmeyecek ,sadık olacak vs vs .dun annanesıne gıttık ne adamlar varmıs öldürüyormus ıyıymıs esım ee tmm ıyıde ıyı dıye adam evde yatsın ben bakayım bı omur oyle mı
- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Sadece işsizlik olsa boşanmayın derim de adam utanmadan aldığı kira parasını bile kendisine harcıyor,bir fatura bile ödemiyor. Çok açık bir şekilde sizi kullanıyor. İşsiz kalınabilir bu çok normal ama eşiniz yüzü kızarmadan akşama kadar hiçbir şeyçe dokunmuyor. Evde yan gelip yatıyor, bir de her şeyi sizden bekliyor. Evden yollayın gitsin, madem kirasını siz veriyorsunuz giden siz olmayın sakın.
- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
Eşiniz maalesef rahatlığa alışmış.
O yüzden çalışmıyor. Bir de gelen kira gelirine de güveniyor gibi..
Taksicilik yapsın. En azından 2000 civarı alır. Bir de kira geliri var. Bu zor dönemi atlatmaya yeter diye düşünüyorum.
Ikna edin. Hatta çocuğumuz olmadan birikime ihtiyacımız var. Yoksa çocuk zor deyin ciddiyetinizi anlasin. Fakat bu sorunlar geçmeden 2 3 yolla korunup hamile kalmayın..
Ve evde yemek hazırlayabilir. En azından bir mercimek çorbası, yanina bir peynirli makarna, salata yapabilir. Hafta sonu kahvaltı hazırlayabilir. Rest çekin yardım etsin. Sen bana yardım etmezsen, artık bende yapamayacağım. Zor yapıyorum enerjim bitti; olmuyor deyin.
O yüzden çalışmıyor. Bir de gelen kira gelirine de güveniyor gibi..
Taksicilik yapsın. En azından 2000 civarı alır. Bir de kira geliri var. Bu zor dönemi atlatmaya yeter diye düşünüyorum.
Ikna edin. Hatta çocuğumuz olmadan birikime ihtiyacımız var. Yoksa çocuk zor deyin ciddiyetinizi anlasin. Fakat bu sorunlar geçmeden 2 3 yolla korunup hamile kalmayın..
Ve evde yemek hazırlayabilir. En azından bir mercimek çorbası, yanina bir peynirli makarna, salata yapabilir. Hafta sonu kahvaltı hazırlayabilir. Rest çekin yardım etsin. Sen bana yardım etmezsen, artık bende yapamayacağım. Zor yapıyorum enerjim bitti; olmuyor deyin.