• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim issiz ben calısıyorum

esim ıssız 6 aylık evlıyız 3 aydır ıssız ben calısıyorum o aksama kadar yatıyor sınır oluyorum cok ıyı bır ınsan ama bende yogun calısıyorum ıstıyorum ortalıgı barı toplasın ama yok bunaldım depresyona gırmek uzereyım nasıl davranıcam bılmıyorum

Benim de tanıdığım yeni evli sayılabilecek bir çift var dediğiniz gibi damat işsiz kaldı, eşi çalışıyor. Adam sabah eşiyle birlikte uyanıp kahvaltı hazırlıyor, iş dönüşü saatine de yemek pişiriyor. Evi de süpürüyor. Kalan vaktini bilgisayarda geçiriyor. Bir yandan işte arıyor. Tüm bu yazdığım sebeplerden hiç bir sorun yaşanmadı aralarında. Eşiniz işsiz kalmış olabilir, hepimiz insanız, tez zamanda işe girer umarım. Ancak boş vaktim var değerlendireyim, ek iş yapayım ya da ev işlerine yardım edeyim demiyor ise problem oluyor doğal olarak.

ınsaat muhendısı meslegınde arıyor sadece ondada ıs yok zaten bu aramak mı oluyo bılmıyorum

ınsaat muhendısı meslegınde arıyor sadece ondada ıs yok zaten bu aramak mı oluyo bılmıyorum
Taksicilik yapsa???
En az 2 civarı kazanır.
Ikna edemez mısınız?

Sadece yaşadığınız yerde mi iş arıyor. İl dışında, başka alternatiflerede bakıyor mu?

Benim eşim de elektrik elektronik mühendisi. 1 sene işsizlik çekti. O sürede başka sektörde iş aramadı, kendisine bunu yediremedi aslında, bu kadar sene okuduğum, emek verdiğim işten vazgeçmek istemiyorum dedi. Gayet anlaşılırdı isteği benim için. Ama ben eşimin iş aradığının ve evde oturuyor oluşundan çok rahatsız olduğunun farkındaydım.

Eşinizin başka sektöre yönelmek istememesiyle alakalı yorumum yok ama bu süreçteki rahatsızlığından ve iş arayışının ciddi olduğundan emin misiniz?

ıkna olmuyor bısey dıyınce bı o işi yapmamıstım dıyor rest cekmem lazım onun ıcınde beklıyecegım bıraz daha sonra ya artık adam ol yada bıtsın dıcem
Yahu evde oturunca para mı veriyorlar?
2 bin lira; sıfırdan büyüktür.
Yani 2 bin 2 bindir. Eşinizin kira geliri de var. Oldu 3 bin lira.
Fena mı?
Statülere bu kadar takılmasın..
Hayat bu herşeye hazırlıklı olmak lazım.
Adapte olan hayatta kalır.
Ikna edin bir şekilde..

Böyle olmaz..

Yahu evde oturunca para mı veriyorlar?
2 bin lira; sıfırdan büyüktür.
Yani 2 bin 2 bindir. Eşinizin kira geliri de var. Oldu 3 bin lira.
Fena mı?
Statülere bu kadar takılmasın..
Hayat bu herşeye hazırlıklı olmak lazım.
Adapte olan hayatta kalır.
Ikna edin bir şekilde..

Böyle olmaz..
ıkna edemıyorum ınatlasıyor resmen ve bende bosanmayı dusunmeye baslıyorum oyle olunca

Sabah not yazabilirsin . Evde duran bir erkek yapmalımıyım diye düşünmez . İşine düşeni yapar . Mesela çamaşırları yıka akşamdan sabah not yaz asar mısın diye . Gibi gibi . Bizler gibi evin durumundan rahatsız olup iş yapan çok azdır . Yönlendirmen lazım. Ağır konuşmadan 😊

Back