• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim issiz ben calısıyorum

Bacım valla iyi dayanıyorsun benim herif 43 yaşında önümüzdeki yıl 25 yılı doluyor bende 33 yaşındayım 10yili devirdim minik bebemi 6 aylık bırakıp işe döndüm. Yazın problem degilde kışın soğukta o sıcak yataktan sürünerek çıkıp işe gidiyorum. Yapacak bir sey yok istediğimizi alıp giymek yemek istiyorsak bizde emek sarfedicez oturdugun yerden ağzına birşey gelmiyor 😝😝.Ben senin yerinde olsam yapamazdım sanırım ben calısıcam o evde birde evde birşey yapmayacak benimkinin dün yolu yokmuş (şofor) evi yatakları toplamış soba kovalarini hazırlamış süpürge yapmış.Benim kayinvalidem zamanında yerden çop bile aldirmamis benimkine, şimdi yapmak zorunda çünkü yetisemiyorum buzdolabı bile temizliyor ayikliyor ilaçları.Ben hep derim hem çalışıp hem is yaşamak yapmak zorunda değilim herkes elini taşın altına sokacak.konustunmu ciddi bir sekilde karşına alıp 🤔🤔

Benim kayinvalidem eşim küçükken eline yazları bir tepsi simit verir sattirirmış.(çalışmayı emeği öğrensin diye)kazandığı paraları saklayıp okul açılınca hepsini ona verirmiş kendi hakkı diye.esim simit satarken de babannesi uzaktan arkasından gidip izlermiş farkettirmeden.kendi der gerekirse pazarda limon satarım diye. Bende 17 yaşında başladım işe ama bende bir abi var Allah düşmanıma vermesin annem harçlık verse çalışmayı bırak tuvalete bile gitmez (bizim sülaleye hiç cekmemis).sirf parası olsun diye mecbur çalışıyor evliyken karısı çalışıp o ev işi yapıyordu eşi kaçıp gitti dayanamadi boşandı.ona göre iş yokmuş. 😂😂😂

E mecbur şu an temizzliği yemeği o yapacak
Ne bekliyor ben anlamadım?
Hayat müşterek dedikleri şey tam olarak bu.
Konuştunuz mu peki bu durumu

iyi günde kötü günde dediniz söz verdiniz. ama artık ev işlerini üstlernmesi gerektiğini bence açıkça ifade edin. ev işlerinden sıkılıp belki erkenden iş arayıp bulur bilemezsiniz. ev işi gaddar her kadın bunu biliyor. yarım da yapsa bence yapsın idrak etsin. hepimiz işsiz kalabiliriz ama bu sorumluluklarımızın bittiği anlamına gelmiyor.

Ülkemizin durumunu biliyorsunuz ha deyince iş bulunmuyor emin olun eşiniz sizin kadar rahatsızdır çalışmadığı için. Ev toplama yardımcı olmak konusuna gelince maalesef erkekler bu konularda fazla rahatlar . Ona gore gözünün göreceği bi sorun yok . Yani senin gözünden bakamıyor . Çünkü erkek :( geniş ol rahat ol inşallah işe çağırılır tekrar

Eşinizin hiç mi çevresi yok illa mühendislik mi yapmak zorunda bir iki ay anlıyorum şartlar çok zorlaştı ama erkek bu taşı sıksa suyunu çıkartmalı . Epey zaman olmuş farklı iş kollarına yönelmeli madem sektör çöktü oturup bekle nereye kadar

Back