esim ıssız 6 aylık evlıyız 3 aydır ıssız ben calısıyorum o aksama kadar yatıyor sınır oluyorum cok ıyı bır ınsan ama bende yogun calısıyorum ıstıyorum ortalıgı barı toplasın ama yok bunaldım depresyona gırmek uzereyım nasıl davranıcam bılmıyorum
benımkınde oyle bı ıhtımalde yok hıc umıdım kalmadıMerhaba evet eşim kpss ye girdi iyi bir puan aldı ve 5 senedir memur olarak çalışıyor
Ayrıca bu arada 4 yıllık üniversiteyi tamamladı, bebeğimiz oldu ve ben ücretsiz izindeyim şimdi de ben çalışmıyorum:) her şey sırayla
hala işsiz mi eşinizbenımkınde oyle bı ıhtımalde yok hıc umıdım kalmadı
Hâlâ iş aramıyor mu ?benımkınde oyle bı ıhtımalde yok hıc umıdım kalmadı
Taksicilik yapsa???ınsaat muhendısı meslegınde arıyor sadece ondada ıs yok zaten bu aramak mı oluyo bılmıyorum
ıkna olmuyor bısey dıyınce bı o işi yapmamıstım dıyor rest cekmem lazım onun ıcınde beklıyecegım bıraz daha sonra ya artık adam ol yada bıtsın dıcemTaksicilik yapsa???
En az 2 civarı kazanır.
Ikna edemez mısınız?
ınsaat muhendısı meslegınde arıyor sadece ondada ıs yok zaten bu aramak mı oluyo bılmıyorum
sehır dısına basvurmadı.
Eğer düşünürse,araştırıp, değerlendirip, bakmalı. Evde beklemeyle olmaz öyle.
Yahu evde oturunca para mı veriyorlar?ıkna olmuyor bısey dıyınce bı o işi yapmamıstım dıyor rest cekmem lazım onun ıcınde beklıyecegım bıraz daha sonra ya artık adam ol yada bıtsın dıcem
ıkna edemıyorum ınatlasıyor resmen ve bende bosanmayı dusunmeye baslıyorum oyle oluncaYahu evde oturunca para mı veriyorlar?
2 bin lira; sıfırdan büyüktür.
Yani 2 bin 2 bindir. Eşinizin kira geliri de var. Oldu 3 bin lira.
Fena mı?
Statülere bu kadar takılmasın..
Hayat bu herşeye hazırlıklı olmak lazım.
Adapte olan hayatta kalır.
Ikna edin bir şekilde..
Böyle olmaz..
Sanirim sizin esinizin istedigi hayat da buydu. Birileri calissin, bu evde yan gelip yatsin. Evde de yardimci degilmis. Is yan gelip yatarak bulunmaz. Bence fazla umitlenmeyin bu adamdan.benımkınde oyle bı ıhtımalde yok hıc umıdım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?