Eşim ilk doğum günümde yanımda değil

ossgecan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
29
16
36
Merhaba içime dert olan bir konu var :KK43: Ne yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.

Merhaba içime dert olan bir konu var :KK43: Ne yapacağımı bilemiyorum. Evleneli 6 ay oldu. 17 Nisan' da doğum günüm. Yani 4 gün sonra. Evlendiğim sene eşimle geçirmek istediğim ilk doğum günüm olacaktı. Eşim 2 gün önce yoktan yere sorun çıkardı ailemin yanına yolladı. Ailemde şehir dışında yaşıyor. 20 gün kal ben seni almaya gelirim dedi. Kafanı toparlarsın diyerek biletimi aldı doğum günüme birkaç gün kala ailemin yanına gönderdi. Beni istemeyen birisi için bende bu fikre karşı çıkmadım. Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu? Önceki sürelerde 1 hafta kalmamı istiyordu bu sefer 20 gün kal diyor. Sonra giderken dediki ewin adresını yolla , bende bir şey demedim. Muhtemelen çiçek filan yollayacak. Onun benim ilk doğum günümde yanımda olması gerekmez mi? O ise beni yine baba evine yolladı. Ben onun ilk doğum gününü ailesi ile birlikte kutlamıştım. Onun yaptığı sizce doğru bir şey mi? Doğum günüme 4 gün kaldı onu nasıl dize getirebilirim ya da onu nasıl çatlatabilirim? Süper fikirlerinize ihtiyacım var.
Dikkat ette bosanma kagidi gondermesin.

Beni babamın evine yolladı ne demek? Kargo paketi misiniz siz? Adam sizi bir koli eşya gibi istediği yere göndermiş, siz hala doğum gününde çiçektesiniz.
Bence bu evlilikte doğum gününüzü ayrı kutlamaktan daha önemli bir sorununuz var.
Siz neden ne münasebet, benim evim burası, neden gidiyorum, ailemin yanına demiyorsunuz? Daha da ötesi, eşiniz size hadi bir ananın evine git de 20 gün kal deme hakkını ve cür'etini nereden buluyor, tartışınca. Bence bunlar çok daha önemli sorunlar.

Boşanmak istemiyor. Ona ben diyorum artık böyle yürümüyor ayrılalım diye. Onu kabul etmiyor. Kabul etse ayrılacam ama onu halen seviyorum. Muhtemelen annesi akıl veriyor babasının evine yolla akıllasın diye fikir veriyor. Benim eşimde annesinin ağzına çok bakar.

Evleneli 6 ay oldu.

Zaten ne zaman benden sıkılsa hep baba evine yolluyor ve kendısı benımle gelmiyor. Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu?

6 ay içinde kaç kere baba evine yolladı sizi?
Ki sizin burada sormanız gereken soru, "Ben yeni gelinim benimle gelmesi gerekmiyor mu?" değil,
"Biz yeni evlendik, evimizde oturmamız, baş başa vakit geçirmemiz gerekmiyor mu?" filan olmalı.

Sizin eviniz neresi?
Normal mi bunlar?

Yavrum sende akıl yok mu? Adam gönderiyor gönderiyor sen de geri geliyorsun. Hani bi fıkra vardı, adam kedisini atardı, kedi adamdan önce eve gelirdi. Sinirlerim bozuldu ya ne demek sen git sen git... Oh ne âla

konusun anlatin icindekileri.dogum gununu onunla gecirmek istediyini.
bu nedir ya,adamin aglina esdiyinde sizi baba evine gonderiyor.daha 6 aylik evliyimissiniz,sikilmasi normal deyil.Bir arada olmaniz lazim.

Boşanmak istemiyor. Ona ben diyorum artık böyle yürümüyor ayrılalım diye. Onu kabul etmiyor. Kabul etse ayrılacam ama onu halen seviyorum. Muhtemelen annesi akıl veriyor babasının evine yolla akıllasın diye fikir veriyor. Benim eşimde annesinin ağzına çok bakar.
boşanmak istiyosun kabul etmiyor. eve gonderilmeyi kabul ediyosun ama ayni zamanda onu seviyosun. ha bide doğum günü hediyesi istiyosun. iyimis

anlamadigim bisey var.kaynana akillansin diye seni gonderiyorlarmis ya sen napiyon peki gecimsiz birimisin..annem 10 dakika uzagimda iki saat geciktimmi gelin artiķ ya evde canim sikiliyor diyoo esim..ee seninki 20 gun napacakki anasimi bakyor sanki seni bosama niyetleri var gibi

X