Yabancı nesne derken?Mesela ben hic taktirmadim spiral, orama burama yabanci bir nesne sokturamam
Spiral degil miydi konumuz?Yabancı nesne derken?
Anlamıyor ki.Acaba çocuk olursa olsun moduna mı geçti ki eşim 32 yaşındaÇok sacma yaa ertesi gün hapı/bebek daha masraflı oysa ki
Mesela başka yabancı nesne var ya hani üstüne kondom takılanSpiral degil miydi konumuz?
O da olur kimse istemiyordur en başta emin olMesela başka yabancı nesne var ya hani üstüne kondom takılanO nesneden sayılmıyor mu?Ayyy nasıl dolaylı anlattım öyle.
İyi fikir eşim alsın varsa ordan barisaglik ocaklari ucretsiz temin ediyor diye biliyorum ama hap mi prezervatifmi bilmiyorum sorabilirsiniz
Siz muhakkak bağlı olduğunuz sağlık ocağına gidin.Onunla da konuştum bu aya kadar korunduk.Arada korunmadan ilişki yaşadık.Ama artık pahalandı diye almak istemiyor.Birkaç defa alalım dedim ama oralı olmadı.Ne önerirsiniz?Nasıl ikna edebilirim almak için.Ben kaza eseri hamile kalmak istemiyorum.
Bu biraz fazla lakayt bi yanit olmadi mi? Rica ediyorum alintilamayin beni daha fazlaMesela başka yabancı nesne var ya hani üstüne kondom takılanO nesneden sayılmıyor mu?Ayyy nasıl dolaylı anlattım öyle.
Ben de bilmiyordum da kuzenim sağlık ocağında görevli o söyledi. hatta ablama veriyormuş bana abla sen de ister misin demiştiCahillik seviyem
Ben en son hap olayında kalmışım.
Siz başlattınız orama burama yabancı nesne istemem diye.Ben sadece ilk mesajımda öneri yazmıştım konu sahibine.Bu biraz fazla lakayt bi yanit olmadi mi? Rica ediyorum alintilamayin beni daha fazla
Yeni mi başladisaglik ocaklari ucretsiz temin ediyor diye biliyorum ama hap mi prezervatifmi bilmiyorum sorabilirsiniz
Sayılmıyor. Spiral yıllarca vücutta kalıyor ve vücut dengesini bozabiliyor kişiye göreMesela başka yabancı nesne var ya hani üstüne kondom takılanO nesneden sayılmıyor mu?Ayyy nasıl dolaylı anlattım öyle.
Onun hormonlu,hormonsuz olanları var.Kadın doğumcular duruma göre en uygun olanını takıyorlar.Sayılmıyor. Spiral yıllarca vücutta kalıyor ve dengesini bozabiliyor kişiye göre
Sizde var mı?Onun hormonlu,hormonsuz olanları var.Kafın doğumcular duruma göre en uygun olanını takıyorlar.
Yok hayır.Kardeşim kullanıyor ordan biliyorum.Sizde var mı?
ben hamileyken kadinin birine verdi ebe biseyler sanirim prezervatifti yeni degil 2 seneyi gectiYeni mi başladi
Kardeşimize uymuş takılmış. Benim annem kullanamadı yıllarca hapla korundu. Kanaması fazlalaştı.Yok hayır.Kardeşim kullanıyor ordan biliyorum.
İki çocugum var onlarin aşisi için gidiyorum saglik ocaginda hic duymadim ondan sordum, teşekkur ederimben hamileyken kadinin birine verdi ebe biseyler sanirim prezervatifti yeni degil 2 seneyi gecti