Eşim ilişkide korunmak istemiyor?

Temiz de olsa oda bireysel olmalı, emzirme hemşiresi gelip ilgilenmeli. Annem falan rahat etmeli. Normalde de işimiz düşmesin diye her sene özel sağlık sigortası yaptırıyoruz, doğum için hiç tercih etmem. Versin parasını, çocuk diye beynimi yerken iyiydi. 😒

Odalar iki kişilik ama genelde tek kişi kalıyor. Emzirme hemşiresi de çok ilgilendi. Baya baya özel hastaneden farkı yoktu. Ablam 3 gün kaldı suni sancı ile doğurdu mahremiyete önem verir iyiydi diyor ama ben yine de ikna olmadım :KK70:

Odalar iki kişilik ama genelde tek kişi kalıyor. Emzirme hemşiresi de çok ilgilendi. Baya baya özel hastaneden farkı yoktu. Ablam 3 gün kaldı suni sancı ile doğurdu mahremiyete önem verir iyiydi diyor ama ben yine de ikna olmadım :KK70:
Benim çevremden duyduklarım, buralarda okuduklarım niye böyle değildi yav. Hastaneden hastaneye değişiyor herhalde. 😁

Benim çevremden duyduklarım, buralarda okuduklarım niye böyle değildi yav. Hastaneden hastaneye değişiyor herhalde. 😁

Zeynep Kamil ve Çam Sakura bu konuda iyi. Diğerleri ile ilgili ben de iyi şeyler duymadım .

Zorlu bir hamilelik geçirdi ablam o kadar güzel ilgilendiler ki. Mesela bebeğine yumurtalığında kist vardı doğum yapar yapmz aldılar ameliyat ettiler bebeği. Son aylarında her hafta çağırdılar gelmezse aradılar neredesin diye

Onunla da konuştum bu aya kadar korunduk.Arada korunmadan ilişki yaşadık.Ama artık pahalandı diye almak istemiyor.Birkaç defa alalım dedim ama oralı olmadı.Ne önerirsiniz?Nasıl ikna edebilirim almak için.Ben kaza eseri hamile kalmak istemiyorum.
Yegenimin sadece kreş masrafı yıllık 140 bin lira. Bir paket mama 200 küsür lira. Basit matematiğe davet ediyorum eşinizi. Siz de hap kullanabilirsiniz. Zaten çift yönlü koruma yapmanız lazım çocuk istemiyorsanız

Ben devlette doğum yapan bir çok kişi tanıyorum, herkes memnun. Bı kaç istisna dışında.

Aksine özeller de bebeğin hayatını tehlikeye atacak hatalar yaptılar. Bebeğin biri dr farketmemis gebelik zehirlenmesi yüzünden kaybedildi.

Diğer hikayede son gün nst ye bakan hemşire doktora herşey yolunda demiş. Bebek kakasini yemiş. Yoğun bakıma alındı.

Zeynep Kamil ve Çam Sakura bu konuda iyi. Diğerleri ile ilgili ben de iyi şeyler duymadım .

Zorlu bir hamilelik geçirdi ablam o kadar güzel ilgilendiler ki. Mesela bebeğine yumurtalığında kist vardı doğum yapar yapmz aldılar ameliyat ettiler bebeği. Son aylarında her hafta çağırdılar gelmezse aradılar neredesin diye
Ne güzel keşke hepsi öyle olsa. Antep’te öyle bir devlet hastanesi seçeneği yok ne yazık ki, özele devam sjsjsjs

Minnos nasil oldu 🥹🥹🥹

Kardeşimize uymuş takılmış. Benim annem kullanamadı yıllarca hapla korundu. Kanaması fazlalaştı.
Arkadaşımın içinde parçası kaldı ameliyat ile alındı. Sonra sebepsiz şeklde çocuğu olmadı.
Ablam kullandı sorunsuz
Bende var adet günüm 2 gün arttı.ara kanamam oluyor. hap ve prezervatif kullanamadığım için spral ile devam ediyorum. Kendi tercihim eşimin zorlaması olmaksızın.
Yani prezervatif ile sprirali bir tutmak çok gerçekçi değil
Sevgili Calcifer,bu konuda neden eleştirildiğimi ilk etapta anlayamadım.Şöyle açıklayayım;Ben bir gecekondu bölgesinde senelerce eczane işlettim.Bana en çok sorulan şey,abartmıyorum her gün en az 10 kez adet söktürücü iğne,ilaç sorarlardı.Bunu sağlık ocağında yaptırılmış,yeni tarihli,negatif çıkmış gebelik testini görmeden ve doktor reçete etmeden vermedim.Bu kadınlara sorduğumda eşlerinin prezervatif kullanmak istemediğini söylerdi çoğu.Genelde kocaları doğum kontrol yöntemlerine de karşıydı.Ben bu kadınlara aman sen vücudun hormon yükleme,kondom kullan demedim,diyemedim.Onları sağlık ocağına yönlerdirdim.İstemedikleri veya bakmakta zorlanacakları bir çocuk daha dünyaya gelmesini istemedim ki zaten kendileri de bunu istemiyorlardı. Çoğu da eşinden korktuğu için düzenli içmeleri gereken doğum kontrol tabletleri yerine 3 aylık iğne kullandılar,veya spiral taktırdılar.Demek istediğim herkes aynı bilinç ve şartlar altında yaşamıyor.Sadece o durumda elimden gelen buydu.
Bu biraz fazla lakayt bi yanit olmadi mi? Rica ediyorum alintilamayin beni daha fazla
Haklısınız.Haddimi aştım.Özür dilerim.Sadece ilk etapta neden başka korunma yolları tavsiyesi verdiğimde eleştirildiğimi idrak edemedim.Düşününce hatalı olduğumu anladım.Kusura bakmayın.

Sevgili Calcifer,bu konuda neden eleştirildiğimi ilk etapta anlayamadım.Şöyle açıklayayım;Ben bir gecekondu bölgesinde senelerce eczane işlettim.Bana en çok sorulan şey,abartmıyorum her gün en az 10 kez adet söktürücü iğne,ilaç sorarlardı.Bunu sağlık ocağında yaptırılmış,yeni tarihli,negatif çıkmış gebelik testini görmeden ve doktor reçete etmeden vermedim.Bu kadınlara sorduğumda eşlerinin prezervatif kullanmak istemediğini söylerdi çoğu.Genelde kocaları doğum kontrol yöntemlerine de karşıydı.Ben bu kadınlara aman sen vücudun hormon yükleme,kondom kullan demedim,diyemedim.Onları sağlık ocağına yönlerdirdim.İstemedikleri veya bakmakta zorlanacakları bir çocuk daha dünyaya gelmesini istemedim ki zaten kendileri de bunu istemiyorlardı. Çoğu da eşinden korktuğu için düzenli içmeleri gereken doğum kontrol tabletleri yerine 3 aylık iğne kullandılar,veya spiral taktırdılar.Demek istediğim herkes aynı bilinç ve şartlar altında yaşamıyor.Sadece o durumda elimden gelen buydu.

Haklısınız.Haddimi aştım.Özür dilerim.Sadece ilk etapta neden başka korunma yolları tavsiyesi verdiğimde eleştirildiğimi idrak edemedim.Düşününce hatalı olduğumu anladım.Kusura bakmayın.
Ben orama burama yabanci cisim derken implanti da, hormon olarak hapi da, spirali de kastediyordum. Ha spirali hic denemedim, hic benlik degil, implant da ayni sekilde. Cumleyi o sekilde kurmamin sebebi alternatiflerdi

Ben orama burama yabanci cisim derken implanti da, hormon olarak hapi da, spirali de kastediyordum. Ha spirali hic denemedim, hic benlik degil, implant da ayni sekilde. Cumleyi o sekilde kurmamin sebebi alternatiflerdi
İşte ben onu düşünemedim ilk etapta.Kusura bakmayın.

indirimleri takip edin özellikle çağdaşta kondomda çok güzel indirimler oluyor okeylerde 1 alana 1 bedava tarzında. size hap kullanın derdim ama maalesef hapların da fiyatı artmış. deri altı implant da taktırabilirsiniz 3 yıl koruyor daha ekonomik olur.

Siz kendi hormonlarınızla oynamayın asla, eşiniz bebek istiyor mu bu konuda ki planlarınız nedir bilmiyorum ama bebek düşünmüyorsanız korunana kadar ilişkiye girmeyeceğinizi söyleyin.

Mesela kendiniz alsaniz? İnternetten alsaniz eve kadar gelse...
Evet artik çok pahalı ama bebek masrafi kadar degil eşiniz buna emin olabilir.

Evet sağlık ocakları veriyor 12li..öyle markalı bişey değil.Ama erkekler genel anlamda prezervatif kullanmayı sevmiyorlar.biz 12senedir prezervatif kullanıyoruz ama yumurtlama döneminde değilsem geri çekilmesine izin veriyorum.hiçbir zaman yanlışlıkla hamile kalmadım.ilk defa spiral taktırcam bakalım bu ay.

X