Eşim ilişkide korunmak istemiyor?

İki çocugum var onlarin aşisi için gidiyorum saglik ocaginda hic duymadim ondan sordum, teşekkur ederim
banada bikere denk gelmisti kontrolum sirasinda hatta sordum sasirdim sayi miktar siniri varmi bilmiyorum sormak gerek。rica ederim🖐🖐😊

banada bikere denk gelmisti kontrolum sirasinda hatta sordum sasirdim sayi miktar siniri varmi bilmiyorum sormak gerek。rica ederim🖐🖐😊
Bebege kan ilaci ve vitamin veriyolar da prezarvatifi sizden duydum😂😂

Allah düşürmesin 🥹
Bak güzelleme yapmayayım de İstanbul'da ablam yaptı devlet Hastanesi'nde. O kadar memnun kaldı ki. İlgileri çok iyiydi dedi. Hastane temiz ilgili saygılıydı çalışanlar dedi.

peki ben Gider miyim tabi ki hayır
Gitti. 😁

Bak güzelleme yapmayayım de İstanbul'da ablam yaptı devlet Hastanesi'nde. O kadar memnun kaldı ki. İlgileri çok iyiydi dedi. Hastane temiz ilgili saygılıydı çalışanlar dedi.

Gitti. 😁
Bende ikinci çocugumu başakşehir şehir hastanesinde doğurdum, temiz ve güzeldi

Şimdi baktım internete sağlık ocakları aylık 20 tane verebiliyorlarmış.

Gitti. 😁
Temiz de olsa oda bireysel olmalı, emzirme hemşiresi gelip ilgilenmeli. Annem falan rahat etmeli. Normalde de işimiz düşmesin diye her sene özel sağlık sigortası yaptırıyoruz, doğum için hiç tercih etmem. Versin parasını, çocuk diye beynimi yerken iyiydi. 😒

X