- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.534
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vazgeçtim tek çocuk yeterPrezervatif masrafından kısayım derken sadece doğuma 20 bin lira verme şoku.
Devlet hastanesi bedavaPrezervatif masrafından kısayım derken sadece doğuma 20 bin lira verme şoku.
banada bikere denk gelmisti kontrolum sirasinda hatta sordum sasirdim sayi miktar siniri varmi bilmiyorum sormak gerek。rica ederim🖐🖐İki çocugum var onlarin aşisi için gidiyorum saglik ocaginda hic duymadim ondan sordum, teşekkur ederim
Bebege kan ilaci ve vitamin veriyolar da prezarvatifi sizden duydumbanada bikere denk gelmisti kontrolum sirasinda hatta sordum sasirdim sayi miktar siniri varmi bilmiyorum sormak gerek。rica ederim🖐🖐
Allah düşürmesinDevlet hastanesi bedava
bu kk daha neler duyarizBebege kan ilaci ve vitamin veriyolar da prezarvatifi sizden duydum
Peki seçenekler nasıl acaba, mesela Okey Zero falan var mı shajksjsArkadaşlar sağlık ocağı prezervatif ve doğum kontrol hapı veiyor bilginize
Hayır aksine herşeye açık biri.Daha saçma çok az şey duydum. Hep böyle cimri midir kocanız?
Neredeeeeen nereyeeeVazgeçtim tek çocuk yeter
ben oğlumu 950tl ye doğurdum
Bak güzelleme yapmayayım de İstanbul'da ablam yaptı devlet Hastanesi'nde. O kadar memnun kaldı ki. İlgileri çok iyiydi dedi. Hastane temiz ilgili saygılıydı çalışanlar dedi.Allah düşürmesin
Sana tırtıklıPeki seçenekler nasıl acaba, mesela Okey Zero falan var mı shajksjs
Bende ikinci çocugumu başakşehir şehir hastanesinde doğurdum, temiz ve güzeldiBak güzelleme yapmayayım de İstanbul'da ablam yaptı devlet Hastanesi'nde. O kadar memnun kaldı ki. İlgileri çok iyiydi dedi. Hastane temiz ilgili saygılıydı çalışanlar dedi.
peki ben Gider miyim tabi ki hayır
Gitti.
Extasia diye bir markaymış.Peki seçenekler nasıl acaba, mesela Okey Zero falan var mı shajksjs
Temiz de olsa oda bireysel olmalı, emzirme hemşiresi gelip ilgilenmeli. Annem falan rahat etmeli. Normalde de işimiz düşmesin diye her sene özel sağlık sigortası yaptırıyoruz, doğum için hiç tercih etmem. Versin parasını, çocuk diye beynimi yerken iyiydi.Bak güzelleme yapmayayım de İstanbul'da ablam yaptı devlet Hastanesi'nde. O kadar memnun kaldı ki. İlgileri çok iyiydi dedi. Hastane temiz ilgili saygılıydı çalışanlar dedi.
peki ben Gider miyim tabi ki hayır
Gitti.
Yorumlarda daha kalın olduğu yazıyor.Sağlık ocağında verilen prezervatifleri kullandım ilişki sonrası içimde kalmıştı. Sonra hepsini çöpe attım
onları kullanırsanız hamile kalma ihtimaliniz artar bence