EŞİM İLE VAR OLAN SORUNUMUZ

Konuşuyorum faydası olmuyor demeyi de anlamadım aslında...Hayır dersin bitti, duşu bitince alıcam dersin...Kavga ederse etsin saçmalık yani, hiç mi.söz hakkı yok kadının..

Konuşuyorum faydası olmuyor demeyi de anlamadım aslında...Hayır dersin bitti, duşu bitince alıcam dersin...Kavga ederse etsin saçmalık yani, hiç mi.söz hakkı yok kadının..

Yada her gün olmak zorunda mı dimi.
Bugün canım istemiyor yani kısa ve net.
Adam kavga etse ne yazar ya?
Beden benim bedenim.
Sanki adamın tapulu malı.
Aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey modunda oluyorsun, sonra hayatın zevki kaçıyor.

Adamın da 1 gün olmayınca kavga cıkarması zaten empati yoksunu biri oldugunu gösterir ki bu adam sadece sex te mi sorunlu acaba yoksa diğer alanlarda da empati yoksunu mu...itici geldi adam bana

Adamın da 1 gün olmayınca kavga cıkarması zaten empati yoksunu biri oldugunu gösterir ki bu adam sadece sex te mi sorunlu acaba yoksa diğer alanlarda da empati yoksunu mu...itici geldi adam bana

Kesinlikle itici.
Bence her konu da sıkıntılı ama konu sahibi sadece seks konusunda görüyor.
Artık canına tak etmiş çünkü.

Ouu Allah muhabbetinizi arttırsın derdim ama uzuluyomussunuz.:) Kocanızla tüm işleri ortak yapiyosaniz ve yorulan kişi partnerse ben de üzülürdüm hayırdır bu beni artık sevmiyo mu derdim. Saç kurutma olayı insanı çok yoruyor. Bence bu konuda dezavantajlı olduğunuzu ona hatırlatın ve sevişmek istiyorsa saçınızı onun kurutmasini söyleyin. Belki bu iş ona da külfet gelir her gün hergun sevişmeye usenir:d

İki işin ucundan tutsun o zaman. Ohh her işi yıkmış üzerinize, sorsan ben çalışıyorum. Siz de çalışıyorsunuz. Kendisinden yardım istediniz mi? Yorgunluk ve stresin libidoya etkisinin farkında mı beyefendi?

Sert bir şekilde konuşacağım demişsiniz, bence de önce bunu bir deneyin. Sınırlarınızı net çizin. Hâlâ aynıysa profesyonel destek için ikna edin derim. Seks ve temizlik ile alakalı takıntıya evrilen düşünceler geliştiriyor olabilir.

Bir de şunu önereceğim, bilmem faydalı olur mu ama; sabah ondan biraz önce (yarım saat kadar mesela) uyanıp duş alsanız ve o uyandığında hazır olsanız? İşe gitmeniz gerektiği için seks yapacak vakit de olmaz hem. Gerçi bu durumda gece yatağa girdiğinizde rahat edemeyebilirsiniz ama aklıma başka bir şey gelmedi.

Herkesin normali farklıdır. Haftada bir sefer gerçek anlamda orgazm yaşadığınız seks ile haftada 3 kere yapıp da doyuma ulaşamadığınız seks bir değildir. Cinsellik kişiye özgü. Ben günde 3 öğün yerim kimisi 5 öğün yer onun gibi. Bir de rutine binmesi çok sinir bozucu gerçekten. Duşa girmeden önceki iç sıkıntınızı burdan hissettim.

Benim bildiğim ilişkiden sonra duş alınır. Öncesinde duş alınıyor birlikte olunup yine mi duş alınıyor çok yorucu yaa.. Ben duş alınca mışıl mışıl uyumak isterim.. 2 günde bir çalışan kadın için çok zor hele birde çocuk varsa.. Eşiniz çok kaba yani canınız istemiyor da olabilir tamam hayatm demeli ve sabah işe gideceğinizi biliyor neden zevki için sizi harcıyor ki bence bu bencillik.. Ben bu tavırdan sonra ayda bir canım isterse görüşürüz derdim...

Aslnda çok yorucu olmuyor duş sonrası 5 dk sürüyor tekrar banyo süresi banyo yapmakda iyi oluyor öncesi insan rahatlıyor fakat
sorun o değilde böyle her banyo sonrası beklenti içinde olması
bunu artık çözmem lazım şimdiye kadar pek bir şey demedim idare ettm de artık tavrım tepkim farklı olacak.

Aynisini bi kac kez siz ona yapin. Uykusundan uyandrn dizisini bolun telefnla knsrken taciz edin belki o zamn sizi anlar. Birazda siz onu bunltn

Bizde tam tersi duş almadan önce oluyor ilişkiden sonra duş alınıp sarılıp mışıl mışıl uyuyoruz

5 dk sürüyorsa o da sıkıntı bence normali yarım saat falan diye düşünüyorum. Asıl sıkıntı bence beklenti içinde olabilir eyvallah ta sen kabul etmeynce kırıcı ve anlayışsız adam olması bir kadını incitir ve soğutur

Ilk dus al sonra biseyler yasa geri dus al vicdan azabi gibi Allah yardim etsin

Neden bu yük sizde sadece onun işi gücü sadece cinsellik mi? Yardım etsin, temizlik yapsın, çocuk baksın.. 2 günde bir olmak zorunda değil ayrıca düşünmesi size de fırsat vermesi lazım. Ayrıca bağırmaya küsmeye hakkı yok siz istemeseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…