• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM İLE VAR OLAN SORUNUMUZ

Banyo yapmadığınız zaman size yaklaşmıyor mu hiç peki?
Sizin vücudunuzla bir zoru mu var, banyodan yeni çıkmadıysanız olmaz mı?

Şampuanınız, duş jeliniz veya temiz ten kokunuz mu cezbediyor? Adamın buna ilgisi var demekki.

Size çok hak verdim.
İş güç her şeu bir yana, daima hazır kıta beklemek zorunda değilsiniz. Kimse değil.

Banyo yapmadığınız zaman size yaklaşmıyor mu hiç peki?
Sizin vücudunuzla bir zoru mu var, banyodan yeni çıkmadıysanız olmaz mı?

Şampuanınız, duş jeliniz veya temiz ten kokunuz mu cezbediyor? Adamın buna ilgisi var demekki.

Size çok hak verdim.
İş güç her şeu bir yana, daima hazır kıta beklemek zorunda değilsiniz. Kimse değil.
öyle daha çok hoşuna gidiyormuş
tertemiz oluyormuşum bunu söylemişti ve daha sonra bu durum rutine bindi böyle bu şekilde.. aynen bende öyle düşünüyorum
bugün tekrar bir konuşmayı deneyeceğim
her banyodan sonra beklentiye girmesin artık bende yoruldum ve bunaldm

öyle daha çok hoşuna gidiyormuş
tertemiz oluyormuşum bunu söylemişti ve daha sonra bu durum rutine bindi böyle bu şekilde.. aynen bende öyle düşünüyorum
bugün tekrar bir konuşmayı deneyeceğim
her banyodan sonra beklentiye girmesin artık bende yoruldum ve bunaldm
İyi ama mesela banyo yapmadığınız halinizi beğenmiyor mu?
Tamam insanız terleriz falan ama hemen de leş gibi olmayız ya.
Ayrıca ten kokusu banyodan yeni çıktığımızda olmuyor, insanın kendi kokusu değil o sırada kokan. Sabun şampuan falan.
Yani herkesin kendine has kokusu vardır ya o kokuyu sevmiyor mu?
İki gün banyo yapmasanız yüzünüze bakmaz mı?
Hakaret olarak algılardım ben olsam sanırım.
Hep banyo yapmamı kollasaydı.

Bir tek ben mi böyle hissettim😟

Ayy bence seni arzulamasi guzel sey iki gunde birde normal yani ben dun esimle kavga ettim resmen 😂bu konu yuzunden bende calisiyorum tabiki yorucu ama evliligin temeline cinsellikte koymak gerekiyor
Ama sunu anlamadim neden banyo sonrasi ?

sanrm öyle görüyor yada banyo yapmışken hazır o iş de çıksın aradan bir daha uğraşmasın diye düşünüyor sanrm
Ama birlikte olduktan sonra da banyo yapmıyor musunuz? Gerek abdest gerek hijyen için.
Gerçi bilemem tercihlerinizi yaşantınızı ama.
Neyse..
İlginç..

sanrm öyle görüyor yada banyo yapmışken hazır o iş de çıksın aradan bir daha uğraşmasın diye düşünüyor sanrm

İyi de esas sex sonrası banyo alınmaz mı? Yeni banyo yapmışken olursa bidaha duş almak gerekmiyor mu anlamadım ben valla

İyi de esas sex sonrası banyo alınmaz mı? Yeni banyo yapmışken olursa bidaha duş almak gerekmiyor mu anlamadım ben valla
yani abdest alıyorsun tekrar giriyorsun sonuşta bende anlamış değilim anladığım tek şey bunun bir görev hali alması ve benim çok bunalmış olmam artık

Ayy bence seni arzulamasi guzel sey iki gunde birde normal yani ben dun esimle kavga ettim resmen 😂bu konu yuzunden bende calisiyorum tabiki yorucu ama evliligin temeline cinsellikte koymak gerekiyor
Ama sunu anlamadim neden banyo sonrasi ?
bende bilmiyorum kendini öyle şartlandırmış demek ki.
her banyoya girişimde hep aynı beklenti
gidip yatsam kavgalar.. sırf o sussun kavga çıkmasın diye kabullenmişim bende şimdi anlıyorum bu aralar iyice batıyor bu durum artık
bugün söyleceğim bir daha her banyodan sonra beklentiye girmesin. yeter artık gerçekten yani

bende bilmiyorum kendini öyle şartlandırmış demek ki.
her banyoya girişimde hep aynı beklenti
gidip yatsam kavgalar.. sırf o sussun kavga çıkmasın diye kabullenmişim bende şimdi anlıyorum bu aralar iyice batıyor bu durum artık
bugün söyleceğim bir daha her banyodan sonra beklentiye girmesin. yeter artık gerçekten yani
O evde yokken dus alsan ?
Birde gercekten konusmak onemli anlat ve biseyler yasamak istiyorsan banyodan once sonrasinda bisey bekleme de

O evde yokken dus alsan ?
Birde gercekten konusmak onemli anlat ve biseyler yasamak istiyorsan banyodan once sonrasinda bisey bekleme de
ona vaktım olmuyor eve gidiyorum
cocuk kreşden geliyor zaten yemek vs derken eşim geliyor
mecburen o evde iken duş almak zorunda kalıyorum
eğer çalışmasaydm o yokken kesin alırdım zaten yani
evet konuşacağım bugün yine
ve tepkimi koyacağım bu sefer uzun bir süre.. artık rahat rahat banyo yapmak istiyorum o yük olmadan umarım bu sefer bir faydası olur
buraya konu açmadan pek üstelemiyordum ben yanlış düşünüyorum herhalde diye
hatta dediğim gibi sordum
banyodan sonra daha çok hoşuna gidiyormuşum öyle daha çok işte anlayın.. burada söylemeyim şimdi .
bende üstelemedim ama bu durum zaman geçtkçe canımı çok sıkmaya başladı
ama şimdi iyice anladım yanlış düşünmediğimi.

Bence sebebini de sorun.
Banyo yapmadığım zaman beni arzulamıyor olman beni kırıyor falan deyin de üste çıkmaya bağırmaya kalkmasın.
Bundan sonra banyo yapmadan birlikte olacaksın benle deyin şart koşun 😄😄

İyi ama mesela banyo yapmadığınız halinizi beğenmiyor mu?
Tamam insanız terleriz falan ama hemen de leş gibi olmayız ya.
Ayrıca ten kokusu banyodan yeni çıktığımızda olmuyor, insanın kendi kokusu değil o sırada kokan. Sabun şampuan falan.
Yani herkesin kendine has kokusu vardır ya o kokuyu sevmiyor mu?
İki gün banyo yapmasanız yüzünüze bakmaz mı?
Hakaret olarak algılardım ben olsam sanırım.
Hep banyo yapmamı kollasaydı.

Bir tek ben mi böyle hissettim😟
Aynen ben de bunu düşündüm açıkçası ben de buna bozulurdum. Konu sahibi akşamları yapıyormuş, ben sabahları yaparım banyomu. Çalışırken de sabah duş alıp giyinip hazırlanıp işe giderdim, konu sahibi böyle yapsa eşi hiç istemeyecek sanırım.

duş alıyosun seviştikten sonra bi daha duş alıyosun ay eziyet resmen
benim eski eşim de aynen böyleydi. ve evliyken sevişmek benim için zevk değil resmen mecburiyet, görev, katlanılması gereken bişey gibiydi. ayyy okuyunca o günlere döndüm bi an..
benimki esktra olarak elini evde hiçbir şeye sürmezdi, yüküm çok çok fazlaydı yani bide sex eklenince tam eziyet olurdu

düzgünce konuşamıyosanız terapiste gitmeyi teklif etsen?
en azından sana yaklaşma şeklini düzeltmesi için
sonuçta her istediğinde önüne yatacak cariyesi değilsin sen onun eşisin

Bende aynısını düşündüm.
Hatta bence eşinin banyoyla ilgili bir bilinçaltı olayı var.
Çok sağlıklı değil.
Arada bir olur duş sonrası insanlık hali ama her zaman her duştan sonrası resmen sapkınlık.
Ben yapmazdım yani.
Duşa gir çık, seks yap, yine gir çık.
Konu sahibi zaten yorgunum diye çarpı 2.

Back