• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİM İLE VAR OLAN SORUNUMUZ

ya mesela cinsellik ansızın olmalı değil mi bazen hiç akılda yokken vs. ama bizim ki şu an görev gibi oldu her banyodan sonra o iş olacak yani olmasssa böyle kavga gürültü buda insanı canından bezdiriyor artık
tamam ben dün banyo yaptım ama istemedim zorla mı yani bunu anlatmak istemiştim aslında banyo yapıyorum da sonrası hep istemek zorunda değilim ki :işsiz:
Çocuk olunca ansızın olmuyor bizde 😊 Çocuk uyuyor, işler bitiyor, planlı gidiyoruz yani. Ben hamileyken coşuyorum zaten. Her gün oluyor nerdeyse. Yani eşinizi anlıyorum şu anda 😂
Size yardımcı oluyor, yorulmayın diye uğraşıyorsa iki üç gün ideal bence

aynen gerçekten dışarıdan bakıldığında çok komik bir durum değil mi ?
kimseyede anlatamıyorum insan utanıyor burada paylaşmak iyi geldi gerçekten istemiyorum deme hakkın olmuyor ki daha çok pişman ediyorlar insanı. yok yani her banyodan sonra ben o işi yapmak zorundamıyım :110:
Ay kalkıp tekrar duş almaya da üşenir insan o yorgunlukla 😂

Yemeği haftada 2-3 gün dışardan yemek iyi bi fikir gibi geldi

ben anlayış gösteriyorum fakat her banyodan sonra birlikte olmak zorundamıyım ben istemiyor isem ? görev gibi oldu artık her banyodan sonra birlikte olmak
Bu işler zorla olmaz zaten isteyerek olur. Ben yine de eşiniz için üzüldüm. İstenmeme duygusu cidden kötü bir duygu.

Bunu ancak eşiniz kendini çekince anlarsınız.

Bir de siz ortayı bulmak istiyor gibi değilsiniz. Yani 2 günde 1 değil de 3 günde bir istese yine hayır derseniz. Haftada 1 falan belki... O da adamı tatmin etmiyor. Libidosu denk olmayan ilişkiler çok zor.

Eşiniz ekmek almaya gitmiyormu günlük o zaman bir çırpıda 1 şampuan 1 kese yapıp çıkın hemen.o gitmeden dolabınızda camasirinizi hazir edin gelmeden saçınızı bile kurutursunuz.Yapacak birsey yok 🙈🙈.

Çok merak ettim. Evlendiğiniz ilk günden beri böyle mi? Yani duştan sonra yapma kısmı?

evet bende öyle düşünüyorum.. ansızın ortada hiç öyle bir fikir yokken olmalı değil mi ?ama bizde durum böyle
demek ki ban yanlış düşünmüyormuşum
Ben seni anladım konu sahibi. Haklısın sen, sende bir sorun yok. İstersen bütün gün totonu devir yat canın istemiyorsa istemiyordur. Sadece fiziksel bir olay değil ki bu. Mental de aynı zamanda. Kafan dağınık olabilir, aklın başka şeyde olabilir, canın sıkkın olabilir. Veya sadece istemiyor olabilirsin. Neticede “karşılıklı” keyif işi bu. Haftalarca uzak durmadığın sürece problem olmamalı. Yeri gelir her gün de olur havandaysan, günde 2-3 de olur. Görev gibi olursa ben de istemezdim.

Valla bu sogukta banyodan çıkacam sevişecez öyle gezemem abdest alıp temizlenmem gerek birdaha duşa girecem disarda kar var donuyorum kirimle otururum daha iyi.Ben esim uyuyunca (yemekten sonra hep şekerleme yaparda)kalkıyorum yıkanıyorum misss gibi.1- 2 gun sonra felan sorar ben seni yıkanırken görmüyorum diye bende derim sen uyurken ben hallediyorum onu diye 🙈🙈🙈O isten gelmesine yarım saat kala bile olsa temizlik yaptiysam gelmeden aceleyle girerim hemen.

Çok merak ettim. Evlendiğiniz ilk günden beri böyle mi? Yani duştan sonra yapma kısmı?
çocuk yok iken böyle değildi ama şimdi cocuk olunca onun uyuması ev toplanması vs.. derken plansız olamıyor insan
duşa girdiğim zamanda madem duşa girdin bende aradan çıkıyım diye bekliyor herhalde.. bende anlamadım anlam veremiyorum böyle böyle artık bu hikaye rutin oldu bizde..

Bu işler zorla olmaz zaten isteyerek olur. Ben yine de eşiniz için üzüldüm. İstenmeme duygusu cidden kötü bir duygu.

Bunu ancak eşiniz kendini çekince anlarsınız.

Bir de siz ortayı bulmak istiyor gibi değilsiniz. Yani 2 günde 1 değil de 3 günde bir istese yine hayır derseniz. Haftada 1 falan belki... O da adamı tatmin etmiyor. Libidosu denk olmayan ilişkiler çok zor.
evet isteyerek olur fakat ben duş alıyorum diye hep onu istemek zorunda değilim ki yani. benm derdim bu aslında..

Valla bu sogukta banyodan çıkacam sevişecez öyle gezemem abdest alıp temizlenmem gerek birdaha duşa girecem disarda kar var donuyorum kirimle otururum daha iyi.Ben esim uyuyunca (yemekten sonra hep şekerleme yaparda)kalkıyorum yıkanıyorum misss gibi.1- 2 gun sonra felan sorar ben seni yıkanırken görmüyorum diye bende derim sen uyurken ben hallediyorum onu diye 🙈🙈🙈O isten gelmesine yarım saat kala bile olsa temizlik yaptiysam gelmeden aceleyle girerim hemen.
şimdi ev sıcak ya onuda bahane edemiyorum
çalışmasam kesin bende o eve gelmeden işimi hallederdm sonrada canım ne zaman istiyor ise olurdu yani şimdi tam bir görev gibi oldu.

insanın yorgunluktan kolu bile kalkmıyor bazen değil mi 🙈

ben de eşiniz gibiyim ama. yüksek libido her zaman başa dert. gözlerimden uyku aktığı halde eşim yanaşsa geri çevirmem. genciz, hayata bir defa geliyoruz. bu yaşımda yapmayacaksam 40lı 50li yaşlarımda aynı tempoyu yakalayamayacaksam niye sevişmeyeyim ki? 💅🏻

ama bu işler rıza işi zevk işi. karşılıklı olmadan olmaz maalesef. o yüzden bıkkınlığınızı tahmin ediyorum.

acaba karşı taktik mi uygulasanız? bıktırana kadar siz yanaşın eşinize mesela. sonuç verir mi acaba bu taktik?

insanın yorgunluktan kolu bile kalkmıyor bazen değil mi 🙈

ben de eşiniz gibiyim ama. yüksek libido her zaman başa dert. gözlerimden uyku aktığı halde eşim yanaşsa geri çevirmem. genciz, hayata bir defa geliyoruz. bu yaşımda yapmayacaksam 40lı 50li yaşlarımda aynı tempoyu yakalayamayacaksam niye sevişmeyeyim ki? 💅🏻

ama bu işler rıza işi zevk işi. karşılıklı olmadan olmaz maalesef. o yüzden bıkkınlığınızı tahmin ediyorum.

acaba karşı taktik mi uygulasanız? bıktırana kadar siz yanaşın eşinize mesela. sonuç verir mi acaba bu taktik?
bugün akşam sert bir şekilde konuşacağım
ona evimde rahat rahat banyo yapamadığımı sırf bu yyük olduğu için banyoyu erteledğimi ve her banyodan sonra bu iş olacak diye bir kural olmadığını söyleyeceğim
eğer fayda etmez ise birde bu yolu denerim buda fayda etmez ise sanrm yapacak bir şey yok gibi duruyor :kızgın:

bugün akşam sert bir şekilde konuşacağım
ona evimde rahat rahat banyo yapamadığımı sırf bu yyük olduğu için banyoyu erteledğimi ve her banyodan sonra bu iş olacak diye bir kural olmadığını söyleyeceğim
eğer fayda etmez ise birde bu yolu denerim buda fayda etmez ise sanrm yapacak bir şey yok gibi duruyor :kızgın:
bir de onun neden her banyodan sonrasına şartlandığını sorun. yani belki sizin canınız istiyor banyo yapmadan sevişmeyi? niye illa banyo sonrası?

onu da denedim biliyormumusunz 1 hafta değilde 5 gün almadım o zmanada insanlıktan çıktım resmen :deli:
evimde rhat rahat her defasında bu muhabbet olmadan duş almayı çok özledim :(
1 ay yıkanmasanız eşiniz 1 ay size yanaşmayacak 😊doğru mu anladım..

Back